Yardima ihtiyacim var biri beni bilgilendirebilir mi lutfen :/

misstake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
25
4
27
Merhaba 18 yasindayim erkek arkadasimla birkac aydir birlikte oluyoruz. Onceden adet duzensizligim vardi doktora gittim yumurtaliklarimin olusumunu tamamlamadigi icin bu sorunu yasadigimi soyledi. Bu duzensizlik hala devam ediyo ve yumurtlama gunlerimde bir iki gun kadar akintiyla karisik kan geliyo kahverengimsi gibi. Her ay 7-8 gun gecikme yasiyorum. Korunarak iliskiye giriyoruz ama yine de korkuyorum lutfen yardim edin pisman olucagim seyler yasamaktan korkuyorum

Daha yasin küçük niye böyle şeyler yapıyorsun ki bende hata yapmıştim ama pismanim bence bunu bi sorgula

Sorguluyorum zaten inanin cok mutsuzum psikolojim alt ust olmus durumda bir daha da tekrarlamiycam zaten bu psikolojiyi yasamak istemiyorum. Iki hafta sonra regl olucam gercekten onu bekliyorum regl olmaktan nefret ederdim regl olmak istiyorum artik hamilelik mumkun degildir dimi?

Korunuyorsan mümkün değil ama sana örnek olayım ben bak erkek arkadasimla birliktelik yaşadım diyemem ama vajinamin dışına boşalma yoluyla be hamile kaldım üstelik tam ilişkiye girmedik ve adetimin 5.gunundeydim geciktim baktimki gebeyim şok oldum ilişkiye girmemistim bebegimi aldırmak zorunda kaldım 1 yil oldu ve vicdanim hep benimle hiç unutamiyorum onu dogurmak çok isterdim ama nolur iyi düşün ve doğru olanı yap birsey olmamıştır korkma

Su onumdeki reglimi olup atlatabilirsem gercekten bir daha hazir olmadigim seyler yasamiycam istemiyorum hicbir sekilde cok buyuk bir korku.. Peki cocuk aldirmak sikinti olmadi mi kurtaj yasaklandi diye biliyorum bu da beni korkutuyo.. Benimde vicdanim el vermez cok uzuldum sizin adiniza da ama mecbur kalinirsa ne yapilir ki..

Hayır 10 haftaya kadar yapilabiliyor ama inan it gibi pismanim burnumda tütüyor o bebegim

Korkuyorum ama yeni bi korku bu sorumlulugun, sonuclarinin neler olabileceginin yeni yeni farkina variyorum.. Buna yonelik bir egitim almadigimiz icin ulkemizde bu olay kolay gorunuyo lakin su an anliyorum ki oyle degilmis. Hata yapmadan hicbir seyin farkina varilmiyo ne yazik ki.. Bu sondu bir daha boyle bi hataya meyil vermiycem. Zira istemem bende bir bebegi yok yere yok ediyim.. Hic istemem bu yuzden buraya danistim baska kimseye danisamiyorum bilgilenmeye ihtiyacim var

daha cınsel organların bıle gelışmemıs yanı henuz bır kadın degıl çocuksun yaptıgın sey sana su anda en guzel sey gıbı gelıyo ama karakterınde derın yaralar acmasından korktugun seyler basına gelebılır hıcbır yontem yuzde yuz degıl hamıle kalma olasılıgın var ne yaprsın oyle bısey olursa nasıl kaldıracaksın bunu

en ıyı korunma yontemı hıc yapmamaktır..

Asla en guzel sey gibi gelmiyo gercekten..Zaten dedigim gibi olacagim reglden sonra bi daha asla.. Gercekten de en iyi korunma yontemi hic yapmamak.. Tesekkur ederim

Asla en guzel sey gibi gelmiyo gercekten..Zaten dedigim gibi olacagim reglden sonra bi daha asla.. Gercekten de en iyi korunma yontemi hic yapmamak.. Tesekkur ederim
lutfen yasın bıraz daha buyusun bekle bıraz daha olgunlas o zaman ne yapmak ıstıyorsan yaparsın ama su anda rabbım korusun basına ıstemedıgın bısey gelırse kaldıramazsın

Aynen bende size katılıyorum 22 yaşındayım ve bir hata yaptım inan kolay geçmiyor
Allah yardimcin olsun cnm hatalar insanlar icin hata yapmasan dogruyu bulamazsin ama ayni hatayi iki kez yamamalisin insallah sen de bunun ustesinden geliceksin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…