Korunuyorsan mümkün değil ama sana örnek olayım ben bak erkek arkadasimla birliktelik yaşadım diyemem ama vajinamin dışına boşalma yoluyla be hamile kaldım üstelik tam ilişkiye girmedik ve adetimin 5.gunundeydim geciktim baktimki gebeyim şok oldum ilişkiye girmemistim bebegimi aldırmak zorunda kaldım 1 yil oldu ve vicdanim hep benimle hiç unutamiyorum onu dogurmak çok isterdim ama nolur iyi düşün ve doğru olanı yap birsey olmamıştır korkmaSorguluyorum zaten inanin cok mutsuzum psikolojim alt ust olmus durumda bir daha da tekrarlamiycam zaten bu psikolojiyi yasamak istemiyorum. Iki hafta sonra regl olucam gercekten onu bekliyorum regl olmaktan nefret ederdim regl olmak istiyorum artik hamilelik mumkun degildir dimi?
Hayır 10 haftaya kadar yapilabiliyor ama inan it gibi pismanim burnumda tütüyor o bebegimSu onumdeki reglimi olup atlatabilirsem gercekten bir daha hazir olmadigim seyler yasamiycam istemiyorum hicbir sekilde cok buyuk bir korku.. Peki cocuk aldirmak sikinti olmadi mi kurtaj yasaklandi diye biliyorum bu da beni korkutuyo.. Benimde vicdanim el vermez cok uzuldum sizin adiniza da ama mecbur kalinirsa ne yapilir ki..
Bana mı dedin canimKorkuyosan nie yapıosun ozmn
Evet cnm sana dedim nedense bu konuda bi fikriniz yok ama diğer konularda maaşallah baya bilgilisinBana mı dedin canim
Yalniz bi karışıklık oldu galiba korkan kişi konuyu açan kişi ne demek istediginizi anlamadımEvet cnm sana dedim nedense bu konuda bi fikriniz yok ama diğer konularda maaşallah baya bilgilisin
Bende bir yanlislik oldugunu anladim bu yuzden gerekli aciklamayi yaptim..Yalniz bi karışıklık oldu galiba korkan kişi konuyu açan kişi ne demek istediginizi anlamadım
Burada deneyimli insanlar oldugu icin yasadigimi yasamis insanlar olabilecegini dusundum belki bi oneri ne bileyim baska bir sey burdan bir sey yapilamayacagini biliyorumKorun ..
Doktora git. .
Burda napabiliriz. .
Asla en guzel sey gibi gelmiyo gercekten..Zaten dedigim gibi olacagim reglden sonra bi daha asla.. Gercekten de en iyi korunma yontemi hic yapmamak.. Tesekkur ederimdaha cınsel organların bıle gelışmemıs yanı henuz bır kadın degıl çocuksun yaptıgın sey sana su anda en guzel sey gıbı gelıyo ama karakterınde derın yaralar acmasından korktugun seyler basına gelebılır hıcbır yontem yuzde yuz degıl hamıle kalma olasılıgın var ne yaprsın oyle bısey olursa nasıl kaldıracaksın bunu
en ıyı korunma yontemı hıc yapmamaktır..
lutfen yasın bıraz daha buyusun bekle bıraz daha olgunlas o zaman ne yapmak ıstıyorsan yaparsın ama su anda rabbım korusun basına ıstemedıgın bısey gelırse kaldıramazsınAsla en guzel sey gibi gelmiyo gercekten..Zaten dedigim gibi olacagim reglden sonra bi daha asla.. Gercekten de en iyi korunma yontemi hic yapmamak.. Tesekkur ederim
Kaldiramam.. Insallah yasamam rabbim pismanligimi gorsun..lutfen yasın bıraz daha buyusun bekle bıraz daha olgunlas o zaman ne yapmak ıstıyorsan yaparsın ama su anda rabbım korusun basına ıstemedıgın bısey gelırse kaldıramazsın
Aynen bende size katılıyorum 22 yaşındayım ve bir hata yaptım inan kolay geçmiyorlutfen yasın bıraz daha buyusun bekle bıraz daha olgunlas o zaman ne yapmak ıstıyorsan yaparsın ama su anda rabbım korusun basına ıstemedıgın bısey gelırse kaldıramazsın
Allah yardimcin olsun cnm hatalar insanlar icin hata yapmasan dogruyu bulamazsin ama ayni hatayi iki kez yamamalisin insallah sen de bunun ustesinden geliceksin cnmAynen bende size katılıyorum 22 yaşındayım ve bir hata yaptım inan kolay geçmiyor