- 21 Aralık 2021
- 797
- 671
- 29
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Arkadaşlar bir çoğunuz bu yollardan geçti bilginiz vardır. Ben 2.5 yıllık evliyim ve hiç çocuğum olmadı. Kontrol adına herşeyi yaptırdık. Hormonlar tamamen normal. Adetlerim düzenli. Düzenli yumurta takibi yaptırdım çatlıyor. Rahim filmi çektirdim tüpler açık. Rahimden parça alındı temiz çıktı. Eşimde sperm baktırdı gayet iyi durumda. Evlendigimden bu yana çok istedik olmasını olmadı. Aşılama yaptırdık tutmadı. Tüp Bebek düşünüyoruz.
Bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok. Hiçbir şekilde tüp bebek adına bir şey yok. Mecburen başka bir şehire git gel yapacağım.
Tedavi ortalama kaç gün sürüyor?. Aşılamada olduğu gibi yumurta takibine iki üç günde bir mı gidiliyor? Yumurta toplama işleminin olduğu gün eşim de yanımda olmak zorunda mı? İğneler illaki raporlu mu olmalı? Bize rapor çıkar mı?
Bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok. Hiçbir şekilde tüp bebek adına bir şey yok. Mecburen başka bir şehire git gel yapacağım.
Tedavi ortalama kaç gün sürüyor?. Aşılamada olduğu gibi yumurta takibine iki üç günde bir mı gidiliyor? Yumurta toplama işleminin olduğu gün eşim de yanımda olmak zorunda mı? İğneler illaki raporlu mu olmalı? Bize rapor çıkar mı?