Hayır hayır durum bu kadar hakaret boyutunda değil, annem laf sokmayı sever sen alttan almasan karşılık versen de o an sadece kavga ediliyor sonra sakinleşip barışınca yine yapıyor.. Ya en ufak bir şey kızıma kayınvalidem bakıyor her seferinde neden ben çalışıyormuşum da çocuğuma bakmıyormuşum diye laflar eder defalarca anlattım ama o hala bu konu ile ilgili hep olumsuz eleştirisel konuşur hep canımızı sıkar, biz de çözümü daha az gelip giderek, can sıkıcı konuyu açtığında konuyu değiştirerek bulduk.. Değişmiyor çünkü canım, ee ama annem bugün kaybetsem mahfolurum.. Asla hakaret etme boyutuna gelmedik buna müsade etmem zaten, yada saygısızlık boyutuna da gelmedik.. Sadece fazla eleştiriri beğenmez, beğenmeyince hoşuna gitmeyen bir şey olunca laf sokar falan yani.. Bunlara da he deyip geçmekten başka alternatif yok ki..Bu olay bana çok garip geliyor. Anne baba olmak çocukların canına okumak olmamalı. Herkesin yaşanmışlığı bir değil elbette ama anne baba çok kutsallaştırılıyor bana göre. Benim canımı yakan kişi anne babaysa nereye kadar saygı duyulur susulur bilemedim? Kimse kimseye o şekilde hakaret etme laf söyleme hakkına sahip değil. İnsan önce karşısındakine saygı duymalı.
Telefonda ses kaydı olmasa, yanmıştın
Bir ömür delilli mi yaşayacaksın
Ya bana değil annesinin rollerine inanırsa diye ?
Heh biz de öyle yapıyoruz, ayda 1-2 defa gidiyorum o zamanlar da eşim bazen gelmez geldiği zamanlarda bir kaç saat oturur sonra kalkarız.. Asla zorlamam bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.Annemle az öz görüşürüm
Eşim istemezse saygı duyarım
Çünkü annemin akli dengesi yerinde, bilinçli yapıyor eşime derim
Onun annesi bana yapsa, bende görüşmek istemem çünkü
Aklın yolu birhaklısın bende bunu dusunuyorum ya :S
Hayır hayır durum bu kadar hakaret boyutunda değil, annem laf sokmayı sever sen alttan almasan karşılık versen de o an sadece kavga ediliyor sonra sakinleşip barışınca yine yapıyor.. Ya en ufak bir şey kızıma kayınvalidem bakıyor her seferinde neden ben çalışıyormuşum da çocuğuma bakmıyormuşum diye laflar eder defalarca anlattım ama o hala bu konu ile ilgili hep olumsuz eleştirisel konuşur hep canımızı sıkar, biz de çözümü daha az gelip giderek, can sıkıcı konuyu açtığında konuyu değiştirerek bulduk.. Değişmiyor çünkü canım, ee ama annem bugün kaybetsem mahfolurum.. Asla hakaret etme boyutuna gelmedik buna müsade etmem zaten, yada saygısızlık boyutuna da gelmedik.. Sadece fazla eleştiriri beğenmez, beğenmeyince hoşuna gitmeyen bir şey olunca laf sokar falan yani.. Bunlara da he deyip geçmekten başka alternatif yok ki..
konunu hatırladım ee ne yapacaksın şimdi? 3 er gün paylaşacak mısınız adamı ???inanın sizi çok iyi anlıyorum ama ben ifade edememişim demekkı konuyu tam ..kızlar k.valıdenın bu normal durumu deıl artık tanıyorum gercekten eksık buldugu ıcın deıl kusur arıyor ..bı oncekı konumda iş geregı tatıle gıtmıstık nısanlımla nısanlımı aratyıp sen artık o kızla evlencn onunla uyucksn dıyıp agladı yetmedı tatıl bıttı geldık haftanın 3 gunu benle kalcksn o esınse bende annenım 3 gun benı anneme bırakıp oraya gıdıckmıs :):):)
kızlar merhaba
daha öncede sorunlardan bahsettım size düğünüme 20 gün gibi bir süre kaldı
herseyımızı bıtırdık hazırladık fakat sorun k.valide ..
en bastan anlatıcm size geçen gün evıme gıdıp temızlık yaptım ertesı günü çeyiz serilecekti
k.validem de yardıma deıl nasıl temızledıgımı ınceleyemeye gelmıs gbı geldı:) neyse odaları dolasmaya basladı
bunu bu renk alsaydın daha ıyı olmazmıydı senın buyun eksık suyun eksık(eksık dedıgı seyler deterjanı dokmek ıcın olçek)kızlar
okdr saçma sapan seyler buldukı anlatamam size en sonunda sürahin yok senın dedı bende var salonda dedım ama o benı dınlemıo eksıkmıs surahın dıyıp vah vaha getırıo
en sonunda salondan getırdım bak var eksık olsada noluck dedım evlendıkten sonra alırım sustu ..ama ben böle bıseyı ılk defa goruyorum şaşkınım kızlar.gecen gün gelınlıgımı provada cekılmıs
resmını goster dedı gosterdım hııı bana diğer modeller daha asil şık gelıyo dedı bende ben bunları sevıyorum dedım oda yok onlar daha asıl bu benm kopuş noktam
oldu ve anlattıgım olaylar hep bır gun aarayla oldu o gun ılk defa suratımı astım otrudum ama cok cnm sıkıldı nişanlım sordu söyledım ona o hıc tavrını bıle degıstrmedı
muhabbetıne devam ettı benımde buna cnm cok sıkıldı ben o evde mısafırım sonucta
kızlar bunlar böyle devam edıck artık anladım ama bu kadın benden ne ıstıo onu anlamadım
nısanlımda sankı ona anlatmam hosuna gıtmıo ama baskada kımseye anlatamam kı (sıkılmıstır bu muhabbetlerden dıceksınız ben hemen gıdıp ona anlatmam yetıstırmıs gıbı ama onun yanında
oldu ondn destek beklemekle hata mı edıyorum kızlar nolur bu donem cok streslıyım benle tecrubelerınızı paylasabılırmısınız?
kızlar merhaba
daha öncede sorunlardan bahsettım size düğünüme 20 gün gibi bir süre kaldı
herseyımızı bıtırdık hazırladık fakat sorun k.valide ..
en bastan anlatıcm size geçen gün evıme gıdıp temızlık yaptım ertesı günü çeyiz serilecekti
k.validem de yardıma deıl nasıl temızledıgımı ınceleyemeye gelmıs gbı geldı:) neyse odaları dolasmaya basladı
bunu bu renk alsaydın daha ıyı olmazmıydı senın buyun eksık suyun eksık(eksık dedıgı seyler deterjanı dokmek ıcın olçek)kızlar
okdr saçma sapan seyler buldukı anlatamam size en sonunda sürahin yok senın dedı bende var salonda dedım ama o benı dınlemıo eksıkmıs surahın dıyıp vah vaha getırıo
en sonunda salondan getırdım bak var eksık olsada noluck dedım evlendıkten sonra alırım sustu ..ama ben böle bıseyı ılk defa goruyorum şaşkınım kızlar.gecen gün gelınlıgımı provada cekılmıs
resmını goster dedı gosterdım hııı bana diğer modeller daha asil şık gelıyo dedı bende ben bunları sevıyorum dedım oda yok onlar daha asıl bu benm kopuş noktam
oldu ve anlattıgım olaylar hep bır gun aarayla oldu o gun ılk defa suratımı astım otrudum ama cok cnm sıkıldı nişanlım sordu söyledım ona o hıc tavrını bıle degıstrmedı
muhabbetıne devam ettı benımde buna cnm cok sıkıldı ben o evde mısafırım sonucta
kızlar bunlar böyle devam edıck artık anladım ama bu kadın benden ne ıstıo onu anlamadım
nısanlımda sankı ona anlatmam hosuna gıtmıo ama baskada kımseye anlatamam kı (sıkılmıstır bu muhabbetlerden dıceksınız ben hemen gıdıp ona anlatmam yetıstırmıs gıbı ama onun yanında
oldu ondn destek beklemekle hata mı edıyorum kızlar nolur bu donem cok streslıyım benle tecrubelerınızı paylasabılırmısınız?
guluyorm artık sınırden :):):)konunu hatırladım ee ne yapacaksın şimdi? 3 er gün paylaşacak mısınız adamı ???
Bence o da aslında herşeyin farkında
Hayal kırıklığına uğradı
Ama işte elalem ne der, düğüne kaldı 20 gün, nikahta keramet var gibi zımbırtılarla evlenecek
Geçmiş olsun
kavusamazsam ölürüm değil ama yılların emeği ,sevgi birlikte bi ev kuruyosunuz herseyı kendı emegınızle sonrasında bı anda yıkılması kolay olmuyo ama böylesıde olmuyoBirsey soracagim, nisanlina "kavusamazsam olurum" derecesinde asik misin?
Yaşasın görsün madem, biz deyince anlamıyosaValla o kerameti kimse goremedi. Kara haberi vermis gibi olmiyim ama bu evliligin sonu bosanma diyorum.
Kadın sana gerizekalı diyosımdı sıze cvp yazarken vatsaptan gelınlık resmı atmış kızlar 2 gun sonra gelınlıgı teslım alıcm bıttı bana sunların guzellegıne bak sen gıdıp ne kdr sade aldın bır kere dugun yapıcksınz yazmıs :)
Konuştum zaten konuşmaz mıyım hiç? Ama değişmiyor bi yaştan sonra kim değişebilir ki, annem sadece eşime değil ki bana da aynı, hatta diğer kardeşlerime de.. Yani Annemin huyu bu, benim için ve büyüğü olduğu için benim Annem artık onun da Annesi olduğu için alttan almak zorunda hepimizin huzur için.. Ne yapalım daha da mı kavga etsinler daha da mı kötü olsunlar?
Ben onun Annesini kendi Annem gibi görüyorum çünkü o bir Anne, haksız da olsa Anne!
Ben nasıl ki yaşadıklarımızı, herşeyi onun ailesinden de olsa kendi ailemden de olsa evimizin huzur için alttan alıyorsam o da almak zorunda.. Birbirimiz için.. Evlilik budur zaten arkadaşlar, fedakarlık olmazsa huzur olmaz. Bunlar çok ciddi şeyler değil insanlar neler yaşıyorlar..
kavusamazsam ölürüm değil ama yılların emeği ,sevgi birlikte bi ev kuruyosunuz herseyı kendı emegınızle sonrasında bı anda yıkılması kolay olmuyo ama böylesıde olmuyo
Yaşasın görsün madem, biz deyince anlamıyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?