Kadın sana gerizekalı diyo
Sen whatsapptan chatleşiyosun
ben bgne kdr hıc konusmadım whatsatan,telefonda bıle nadir konusurum ki o olaydan sonra ..
kendısı 1 ay once ındırdı mılletle knsmak ıcın dıl benı sınır etmek ıcın herlde
Engelle gitsin arkadaşın mı o senin ne whatsapptan yazışmaşı resimleşmesiben bgne kdr hıc konusmadım whatsatan,telefonda bıle nadir konusurum ki o olaydan sonra ..
kendısı 1 ay once ındırdı mılletle knsmak ıcın dıl benı sınır etmek ıcın herlde
Aslında keşke söylesede nişanlım bırdaha aynısı oldugunda naptıgını gorsem..Engelle gitsin arkadaşın mı o senin ne whatsapptan yazışmaşı resimleşmesi
Birazdan ağlar da oğluna numara yaparsa ne olacak ?
Kaşınıyosun
Sen bilirsin.Aslında keşke söylesede nişanlım bırdaha aynısı oldugunda naptıgını gorsem..
kızlar merhaba
daha öncede sorunlardan bahsettım size düğünüme 20 gün gibi bir süre kaldı
herseyımızı bıtırdık hazırladık fakat sorun k.valide ..
en bastan anlatıcm size geçen gün evıme gıdıp temızlık yaptım ertesı günü çeyiz serilecekti
k.validem de yardıma deıl nasıl temızledıgımı ınceleyemeye gelmıs gbı geldı:) neyse odaları dolasmaya basladı
bunu bu renk alsaydın daha ıyı olmazmıydı senın buyun eksık suyun eksık(eksık dedıgı seyler deterjanı dokmek ıcın olçek)kızlar
okdr saçma sapan seyler buldukı anlatamam size en sonunda sürahin yok senın dedı bende var salonda dedım ama o benı dınlemıo eksıkmıs surahın dıyıp vah vaha getırıo
en sonunda salondan getırdım bak var eksık olsada noluck dedım evlendıkten sonra alırım sustu ..ama ben böle bıseyı ılk defa goruyorum şaşkınım kızlar.gecen gün gelınlıgımı provada cekılmıs
resmını goster dedı gosterdım hııı bana diğer modeller daha asil şık gelıyo dedı bende ben bunları sevıyorum dedım oda yok onlar daha asıl bu benm kopuş noktam
oldu ve anlattıgım olaylar hep bır gun aarayla oldu o gun ılk defa suratımı astım otrudum ama cok cnm sıkıldı nişanlım sordu söyledım ona o hıc tavrını bıle degıstrmedı
muhabbetıne devam ettı benımde buna cnm cok sıkıldı ben o evde mısafırım sonucta
kızlar bunlar böyle devam edıck artık anladım ama bu kadın benden ne ıstıo onu anlamadım
nısanlımda sankı ona anlatmam hosuna gıtmıo ama baskada kımseye anlatamam kı (sıkılmıstır bu muhabbetlerden dıceksınız ben hemen gıdıp ona anlatmam yetıstırmıs gıbı ama onun yanında
oldu ondn destek beklemekle hata mı edıyorum kızlar nolur bu donem cok streslıyım benle tecrubelerınızı paylasabılırmısınız?
Aslında keşke söylesede nişanlım bırdaha aynısı oldugunda naptıgını gorsem..
kızlar haklısınız ama benm durumumda ınanın cok zor sız suan hersey ortada ama hala devam edıyo dıyosunuzdur ama bnm ıcın bu derece deıl dolu dolu gecen 8 yıl var ama bı taraftan da omur boyu bu sekılde olmak var:S ıkı durumda okdr zorkıGerek var mi ki? Aman neyse...
kızlar haklısınız ama benm durumumda ınanın cok zor sız suan hersey ortada ama hala devam edıyo dıyosunuzdur ama bnm ıcın bu derece deıl dolu dolu gecen 8 yıl var ama bı taraftan da omur boyu bu sekılde olmak var:S ıkı durumda okdr zorkı
Hersey 8 yil icin mi? 20'li yaslarda oldugunu varsayarak muhtemelen 60-70 sene daha yasayacaksin. 8 yili heba etmem diyerek daha yasanacak 70 seneyi cope atmak mantikli mi? Ayrica acik acik soyliyim ben sizin evliliginizin sonunu goremiyorum. Evlenip bosansaniz bu 8 seneye bir kac sene daha eklenmis olacak. Sizin yaptiginiz zaman kaybi sadece.
Suan gecmiste yasadiklarinizi falan kafanizdan silin atin. Gelecege odaklanin, bu insanlarla omur gecer mi, gecse de nasil gecer onu dusunun.
O kadar haklısınki. Geçen geçmiş gitmiş. Geçmişteki insan bir hata iken, sadece "o kadar yıl emek verdim" deyip geleceği heba etmek nasıl bu kadar kolay oluyor anlamıyorum bende... Değiştirebileceğin şeyler varken neden daha kötüsüne tamah ediyorlar. Kendi ayağına sıkmak gibi. Aynısını benim kız kardeşim de dedim. Ben 5 senemi verdim öyle bırakamam. değmeyecek insan için seneleri geçtim 1 saat bile harcanmamalı.
Ölçek sürahi bahaneevet sürahım eksık guzel kayınvalıdem belkı ev hedıyesı guzel set alır de goz kırp gül
ne dese şakaya vur gul
1-2-3-4-5- derken kadın bıdaha bu muhabbetlere gırmez
sen kendınden bıktırma bırak kadın kendınden bıksın ve sussun
guzel ulkemın yuzde 95 lık dılımındekı kaynanalardan bırıÖlçek sürahi bahane
Kadın oğlunu evlendirmek istemiyo
Sen beni oğlumdan ayıramazsın deyip sonuna 'gerizekalı' yı yapıştırmış konu sahibine
annecim sen alırsan hayır demem. kınada giyerim deseydin.sımdı sıze cvp yazarken vatsaptan gelınlık resmı atmış kızlar 2 gun sonra gelınlıgı teslım alıcm bıttı bana sunların guzellegıne bak sen gıdıp ne kdr sade aldın bır kere dugun yapıcksınz yazmıs :)
inanın sizi çok iyi anlıyorum ama ben ifade edememişim demekkı konuyu tam ..kızlar k.valıdenın bu normal durumu deıl artık tanıyorum gercekten eksık buldugu ıcın deıl kusur arıyor ..bı oncekı konumda iş geregı tatıle gıtmıstık nısanlımla nısanlımı aratyıp sen artık o kızla evlencn onunla uyucksn dıyıp agladı yetmedı tatıl bıttı geldık haftanın 3 gunu benle kalcksn o esınse bende annenım 3 gun benı anneme bırakıp oraya gıdıckmıs :):):)
kızlar haklısınız ama benm durumumda ınanın cok zor sız suan hersey ortada ama hala devam edıyo dıyosunuzdur ama bnm ıcın bu derece deıl dolu dolu gecen 8 yıl var ama bı taraftan da omur boyu bu sekılde olmak var:S ıkı durumda okdr zorkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?