yardıma gelin kızlar

Kadın sana gerizekalı diyo
Sen whatsapptan chatleşiyosun

ben bgne kdr hıc konusmadım whatsatan,telefonda bıle nadir konusurum ki o olaydan sonra ..
kendısı 1 ay once ındırdı mılletle knsmak ıcın dıl benı sınır etmek ıcın herlde

ben bgne kdr hıc konusmadım whatsatan,telefonda bıle nadir konusurum ki o olaydan sonra ..

evet ama ben bunu beyendımaldım alınmış birşey ve sen hala böyle olsaydı diyorsun neden? lütfen artık kusur aramaktan vazgeç yazdım dayanamadım cunku

Engelle gitsin arkadaşın mı o senin ne whatsapptan yazışmaşı resimleşmesi
Birazdan ağlar da oğluna numara yaparsa ne olacak ?
Kaşınıyosun

bugüne kadar sustum hıcbırsey olmadı bu saaten sonra artık daynamıyrm ıyı nıyetımı kullanıyo cunku

Nisanlina anlamadan önce şöyle bi girizgah yap bak benim bunları senle konuşmam lazım gidip bizomkilerle dertlesmem dahami iyi sadece dertlesmek istiyorum git anneme bağır çağır küs demiyorum ama böyle bir durumda sende ona anne bunlar bize yeter tencerede pişirir kapağında yeriz huzurumuz olsun yeter desen çok mutlu olurum ben annene karşı kesinlikle saygısızlık yapmak istemem seninde aran bozulsun istemem de

Gerek var mi ki? Aman neyse...
kızlar haklısınız ama benm durumumda ınanın cok zor sız suan hersey ortada ama hala devam edıyo dıyosunuzdur ama bnm ıcın bu derece deıl dolu dolu gecen 8 yıl var ama bı taraftan da omur boyu bu sekılde olmak var:S ıkı durumda okdr zorkı

Hersey 8 yil icin mi? 20'li yaslarda oldugunu varsayarak muhtemelen 60-70 sene daha yasayacaksin. 8 yili heba etmem diyerek daha yasanacak 70 seneyi cope atmak mantikli mi? Ayrica acik acik soyliyim ben sizin evliliginizin sonunu goremiyorum. Evlenip bosansaniz bu 8 seneye bir kac sene daha eklenmis olacak. Sizin yaptiginiz zaman kaybi sadece.

Suan gecmiste yasadiklarinizi falan kafanizdan silin atin. Gelecege odaklanin, bu insanlarla omur gecer mi, gecse de nasil gecer onu dusunun.

O kadar haklısınki. Geçen geçmiş gitmiş. Geçmişteki insan bir hata iken, sadece "o kadar yıl emek verdim" deyip geleceği heba etmek nasıl bu kadar kolay oluyor anlamıyorum bende... Değiştirebileceğin şeyler varken neden daha kötüsüne tamah ediyorlar. Kendi ayağına sıkmak gibi. Aynısını benim kız kardeşim de dedim. Ben 5 senemi verdim öyle bırakamam. değmeyecek insan için seneleri geçtim 1 saat bile harcanmamalı.

Zararin neresinden donersen kardir. Atalarimiz ne guzel soylemis.

evet sürahım eksık guzel kayınvalıdem belkı ev hedıyesı guzel set alır de goz kırp gül

ne dese şakaya vur gul
1-2-3-4-5- derken kadın bıdaha bu muhabbetlere gırmez

sen kendınden bıktırma bırak kadın kendınden bıksın ve sussun

Ölçek sürahi bahane
Kadın oğlunu evlendirmek istemiyo
Sen beni oğlumdan ayıramazsın deyip sonuna 'gerizekalı' yı yapıştırmış konu sahibine

Ölçek sürahi bahane
Kadın oğlunu evlendirmek istemiyo
Sen beni oğlumdan ayıramazsın deyip sonuna 'gerizekalı' yı yapıştırmış konu sahibine
guzel ulkemın yuzde 95 lık dılımındekı kaynanalardan bırı

hııccc kafaya takmamak lazım cıdden onemsedıkce bunlar azıtıyor level atlıyor kaynanalıkta

kv ne derse desin "hı hı" deyip geç, yine kendi bildiğini yap.
asla aşırı samimi olma, başa çıkamazsın.
eşine şikayet etme, asla haklı çıkarmaz seni, haklı olsan bile.
sana laf sokarsa duymazdan gel. karışır ya da saldırgan davranırsa saygılı ve net cevap ver, asla tartışma.

annecim sen alırsan hayır demem. kınada giyerim deseydin.
gerizekalı vb hakaret ederse bir daha, "yaşınıza ve oğlunuza hürmeten susuyorum, bir daha susmam"de ve konuyu kapat, uzatmasına izin verme.

Kv nin dediklerine bukadar takılma ağzı var konuşuyor etkilenme, nişanlınada anlatıp boş yere soğuma soğutma.
Eminim oda kendince oğlu için en güzelini istiyor

Kaç kurtar kendini ... bak çok ciddiyim kaç kurtar bugün bunlar konuşuluyorsa yarın düşünemiyorum evinizdeki dengeleri..
Oğlundan kopamıyorsan ne diye evlendiriyorsun. Çocukta da resmen yetişkinlikte ödipal eğilim...
Ne diye evleniyorsun o zaman be adam? demezler mi adama?
Kaç kurtar kendini diyorum. Net!

Dolu dolu geçen 8 yıl sonucunda nişanlının tavrı önemli. Bir anne bir adamı arayacak sen artık onun eşi olacaksın onla yatacaksın sen 3 gün bende kal evlenince diyecek, ağlayacak, o nişanlı da o anneyi eğleyecek.. Benim nişanlım herhalde utancından yerin dibine girerdi hemen durumu çözerdi de.

Bir tek sana dolu dolu geçti sanırım o 8 yıl ki nişanlın bunların önünü alamıyor..

Bak bunlar gerçekten normal değil.. Bu ülke halkının bir kısmının cidden rahatsızlıkları var da farkında değiller.. Örnekler çok diye normal karşılıyoruz belki ama normal değil. Özler, ayrıldığına üzülür, o ayrı da, bu nedir yani? Bu sağlıksız bir düşünce yapısı, bu çevresine de zarar verir. Sen de evlenince dolup adamın beynini yer durursun, evinizde de huzur kalmaz, ya da adam annemi kabul etmek zorundasın diye her gün kükrer evde, sanki sen onların ana oğul olduğunu reddediyormuşsun gibi.. Sonunda kaçıp kaçıp annesine gider yatıya, yemeğe, kahvaltıya, eski hayatını sürdürürken arada senle sevişmeye gelir, o kadar...

Bir de çocuk yapsan, ne ala oturursun çocuğunla evinde beklersin adam her gün kvden ne zaman gelecek diye. tabi her seferinde seni de sürüklemezse.. kv evinizin her işinde söz sahibi olur.. sen söz söylediğinde de senden kötüsü olmaz. daha neler neler. fragmandan belli, çok daha fazlası bile çıkabilir.

Aynen böyle kaç konu var burada, hatta bir kadıncağız doğurmak üzereydi de adam annem de annem diye kavga çıkarıp gidip duruyordu yatıya..

Sürahiyi gelinliği geç sen, sabit fikirli dersin, eylersin olur biter..

Ama asıl sorun bunlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…