Konuştum zaten konuşmaz mıyım hiç? Ama değişmiyor bi yaştan sonra kim değişebilir ki, annem sadece eşime değil ki bana da aynı, hatta diğer kardeşlerime de.. Yani Annemin huyu bu, benim için ve büyüğü olduğu için benim Annem artık onun da Annesi olduğu için alttan almak zorunda hepimizin huzur için.. Ne yapalım daha da mı kavga etsinler daha da mı kötü olsunlar?peki yazık değil mi eşinize ? ne mecburiyeti var annenizi sürekli alttan almaya ? siz annenizle konuşmuyor musunuz ?
Hata sendehayır özür dılemedı o donemler ben nısanlımla konusmuyordum 2 hafta ayrı kaldık barıstıktan sonra k.valıde arayp nasılsın fln dıe konustu özür dileme yok edermi
Bende anneyim, 1,5 yaşına yaklaşsa da kızım. Anneyim işte.Konuştum zaten konuşmaz mıyım hiç? Ama değişmiyor bi yaştan sonra kim değişebilir ki, annem sadece eşime değil ki bana da aynı, hatta diğer kardeşlerime de.. Yani Annemin huyu bu, benim için ve büyüğü olduğu için benim Annem artık onun da Annesi olduğu için alttan almak zorunda hepimizin huzur için.. Ne yapalım daha da mı kavga etsinler daha da mı kötü olsunlar?
Ben onun Annesini kendi Annem gibi görüyorum çünkü o bir Anne, haksız da olsa Anne!
Ben nasıl ki yaşadıklarımızı, herşeyi onun ailesinden de olsa kendi ailemden de olsa evimizin huzur için alttan alıyorsam o da almak zorunda.. Birbirimiz için.. Evlilik budur zaten arkadaşlar, fedakarlık olmazsa huzur olmaz. Bunlar çok ciddi şeyler değil insanlar neler yaşıyorlar..
haklısınHata sende
Özür dilenmese de ben o hakareti yutar bişey yokmuş gibi iyiyim 'anne' sen nasılsın derim demişsin
Çok iyi düşün
hayır özür dılemedı o donemler ben nısanlımla konusmuyordum 2 hafta ayrı kaldık barıstıktan sonra k.valıde arayp nasılsın fln dıe konustu özür dileme yok edermi
kızlar k.peder melek melek.. suan kçvalıde ole bı durumdakı kocası nı bıle gormuo gozu
Gerizekalı mı demiş? diğer yorumların hepsini okumadım ama ana konuda göremedim ben o hakareti?Bende anneyim, 1,5 yaşına yaklaşsa da kızım. Anneyim işte.
Bende mi gidip başkalarına gerizekalı diyeyim o zaman ?
Anneyim diye her edepsizliği yapamaz bence kimse
Konu sahibine gerizekalı denmiş, nişanı atmazsa daha nice hakaretler yer gibi
Özür bile dilenmeden hop ölçeğe geçilmiş
Herşey bitti bi ölçek kaldı zaten
kızlar merhaba
daha öncede sorunlardan bahsettım size düğünüme 20 gün gibi bir süre kaldı
herseyımızı bıtırdık hazırladık fakat sorun k.valide ..
en bastan anlatıcm size geçen gün evıme gıdıp temızlık yaptım ertesı günü çeyiz serilecekti
k.validem de yardıma deıl nasıl temızledıgımı ınceleyemeye gelmıs gbı geldı:) neyse odaları dolasmaya basladı
bunu bu renk alsaydın daha ıyı olmazmıydı senın buyun eksık suyun eksık(eksık dedıgı seyler deterjanı dokmek ıcın olçek)kızlar
okdr saçma sapan seyler buldukı anlatamam size en sonunda sürahin yok senın dedı bende var salonda dedım ama o benı dınlemıo eksıkmıs surahın dıyıp vah vaha getırıo
en sonunda salondan getırdım bak var eksık olsada noluck dedım evlendıkten sonra alırım sustu ..ama ben böle bıseyı ılk defa goruyorum şaşkınım kızlar.gecen gün gelınlıgımı provada cekılmıs
resmını goster dedı gosterdım hııı bana diğer modeller daha asil şık gelıyo dedı bende ben bunları sevıyorum dedım oda yok onlar daha asıl bu benm kopuş noktam
oldu ve anlattıgım olaylar hep bır gun aarayla oldu o gun ılk defa suratımı astım otrudum ama cok cnm sıkıldı nişanlım sordu söyledım ona o hıc tavrını bıle degıstrmedı
muhabbetıne devam ettı benımde buna cnm cok sıkıldı ben o evde mısafırım sonucta
kızlar bunlar böyle devam edıck artık anladım ama bu kadın benden ne ıstıo onu anlamadım
nısanlımda sankı ona anlatmam hosuna gıtmıo ama baskada kımseye anlatamam kı (sıkılmıstır bu muhabbetlerden dıceksınız ben hemen gıdıp ona anlatmam yetıstırmıs gıbı ama onun yanında
oldu ondn destek beklemekle hata mı edıyorum kızlar nolur bu donem cok streslıyım benle tecrubelerınızı paylasabılırmısınız?
Gerizekalı denmiş evetGerizekalı mı demiş? diğer yorumların hepsini okumadım ama ana konuda göremedim ben o hakareti?
Neden böyle bir şey söylenmiş sorun ne ki?
Yani hakaret boyutunda olan bir şey için tabiki alttan alınmaz..
Bence o da aslında herşeyin farkındaBirsey soracagim, nisanlina "kavusamazsam olurum" derecesinde asik misin?
Konuştum zaten konuşmaz mıyım hiç? Ama değişmiyor bi yaştan sonra kim değişebilir ki, annem sadece eşime değil ki bana da aynı, hatta diğer kardeşlerime de.. Yani Annemin huyu bu, benim için ve büyüğü olduğu için benim Annem artık onun da Annesi olduğu için alttan almak zorunda hepimizin huzur için.. Ne yapalım daha da mı kavga etsinler daha da mı kötü olsunlar?
Ben onun Annesini kendi Annem gibi görüyorum çünkü o bir Anne, haksız da olsa Anne!
Ben nasıl ki yaşadıklarımızı, herşeyi onun ailesinden de olsa kendi ailemden de olsa evimizin huzur için alttan alıyorsam o da almak zorunda.. Birbirimiz için.. Evlilik budur zaten arkadaşlar, fedakarlık olmazsa huzur olmaz. Bunlar çok ciddi şeyler değil insanlar neler yaşıyorlar..
Gerizekalı denmiş evet
Ama denmese bile biri bana haksızlık yapıyosa ben sus pus oturmam, ama o anne demem
Bende anneyim, annelik başka şey edep adap başka şey
Benim annem eşime haksızlık edemez, onun ki de bana edemez bence.
Annemle az öz görüşürümHakaret kısmı dışında aynı düşünce de değilim, insanlar farklıdır ve bir yuva fedakarlık gerektirir..
Ciddi boyutta olmadığı sürece ben haksızlık yapıldığında gırgıra vurmayı tercih ediyorum çünkü insanları oldukları gibi kabul etmeyi öğrendiğimden beri daha mutluyum kendime psikolojik olarak daha az zarar veriyorum.
Çünkü düşünsene senin annen eşine haksızlık yapıyor ama öyle ciddi hakaret içeren haksızlık falan değil, annenle konuştun tamam diyor ama yine her fırsatta laf sokuyor vs sen ne yaparsın peki bu durumda?
Bence o da aslında herşeyin farkında
Hayal kırıklığına uğradı
Ama işte elalem ne der, düğüne kaldı 20 gün, nikahta keramet var gibi zımbırtılarla evlenecek
Geçmiş olsun
Telefonda ses kaydı olmasa, yanmıştınevet herseyın farkındayım
daha oncekı durumlarda nısanlım hep yanımdaydı hp arkamda durdu ama annesının gerızekalı deme muahbbetınde bana ınanmaması benı cok sasırtmıstı ve ayrılmıstım daha sonraasnda gkonustuk geldı yalvardı özür diledi bende daha once hep arkamda durdugu ıcın ınandım barıstım ııyı mı etttım yorum yapamıyorum suan bu cıkmazdan nasıl cıkıcm onuda bılmıorum asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık ....konuları sıze anlattm oturup bı yakınımla da konusabılecegm seyler deıl dı olaylar buyurdu ...bıtek sızle paylasabılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?