Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır deıl
Neeinanın sizi çok iyi anlıyorum ama ben ifade edememişim demekkı konuyu tam ..kızlar k.valıdenın bu normal durumu deıl artık tanıyorum gercekten eksık buldugu ıcın deıl kusur arıyor ..bı oncekı konumda iş geregı tatıle gıtmıstık nısanlımla nısanlımı aratyıp sen artık o kızla evlencn onunla uyucksn dıyıp agladı yetmedı tatıl bıttı geldık haftanın 3 gunu benle kalcksn o esınse bende annenım 3 gun benı anneme bırakıp oraya gıdıckmıs :):):)
Avuçla atarız biz deterjanı deseydin töbe töbe
Herşey bitti ölçek kaldı
Önce kendi olgunlaşsın bi, ölçek kolay bi milyoncudan alınır ( :
evet kızı evlıdiğerleri evli mi?
Nee
Bu dediğin
Konundan daha önemli
Resmen kuman olacakmış annesi
Ben mesela yumuşatıcıyı kabından boca ederim.
Mis gibi kokuyor o zaman
Nişanlın dengeyi kurabilir mi ?aynen öyle kızlar ne yapıcm bılmıorum canım cok sıkkın düğün öbcesi okdr iğneleyıcı lafları varkı cvp vermıorum cogunu nısanlımlada konusmuyorum ama bunalıyorum :S
Belliki oğlunu senden kıskanmış.
Gül geç.Tepki verirsen ekmeğine yağ sürmüş olursun.
Nişanlına anlatma her şeyi.
Derdini anlatacağın kimse yok mu?
Kız arkadaşın filan.
Nişanlın dengeyi kurabilir mi ?
Bence şimdiden ses etmiyosa ilerde hiç oralı olmaz
Kim evlendikten sonra 3 gün annesiyle kalıyo ? Nerde görülmüş. Saçmalık
Farkında değilsin ama seni çok kötü günler bekliyo
peki eviniz yakın mı kayınvalidene? bu ne madem öyle alsın koynuna evlendirmesin
nişanlının tepkisi çok önemli bu durumda canım yani gidip o da anasının koynuna girecek gibiyse yol yakınken dön derim
Kafan güzel mi seninsizce k.vldeyle gıdıp konussammı kızlar?
Kafan güzel mi senin
Kadın sana gerizekalı diyo sen hala alttan alma derdindesin
Bu hakareti yedim yuttum kabullendim geldim konuşmaya demek olur
Kusur aranırsa bulunur , hemde her zaman
Damat tarafı herşeyi dört dörtlük mü almış
Ay kaç yıllık evliyiz bizde bile eksik çıkıyo, mesela bizde çengel iğne yokmuş demek ki hiç lazım olmamış yeni fark ettim
Kaynanam çengel iğne eksik dese, bi milyoncudan almayanı dövüyolar mesele bu mu derdim
Nişanı atmaktan başka çözüm yok bencehayır alttan almak için değil neden bunları yaptıgını benm bu yaptıklarını farkında oldugumu konussammı baska yol gelmıyor aklıma