yardıma gelin kızlar

Ben sana alayım kız çatal iğneden ne olacak?
Mutfak terazin filan da yoktur şimdi senin
Kızımın doğum gününde süs püs asmaya lazımdı çengel iğne aldım
Aman benim elim terazi der mişim ( şaka ) , 1 su bardağı ve 1 yemek kaşığı ölçü ne güne duruyor

Ailenden başka şehire nişanlın için gidiyorsan gitme. Ya senin ailenin ya da ayrı bir şehirde ev kurun. Ya da ayrılın. Nişanlın eşim olduğunda da seni savunmayacak. Çoğu akşam ailesinin evinde yiyecek gece yatarken eve döneceksiniz. Sen evimde yaşamak istiyorum dediğinde senle kavga edecek ve sen yalnız kalacaksın evde. Kk dan öğrendiğim bu. İyi düşün.

haklısın.

Nişanlın ses kaydını dinlemese hala sen annemi ağlattın diye seni suçlayacaktı
Baktı ki annesi gerizekalı demiş
Hiç birşey yapmadı mı ?

Kaç kurtar kendini ya , düğünden önce en kötü kayınavlide bile melek rolü oynar
Bu şimdiden böyleyse senin çekeceğin var
Nişanlında ana kuzusu
Bari biri düzgün olaydı, yok yani kaç kurtar kendini yol yakınken

kayınvalidenle konuşman bişey çözmez burda iş nişanlında sen tanıyosun napar neye tepki verir. ama kayınvaliden senin konuşmalarını da nişanlına farklı aksettirebilir dikkatli ol.

Bir-Dost do annem geldi aklıma çengelli iğne deyince almıştı kocaman bir paket neredeler acaba 100 tane var ihtiyacı olana vereyim bir de var mı o mutfak terazisini kullanan ben kimya mühendisiyim okadar hassas çalışmıyorum yahu

Nişanlıyı ben bile tanıdım taa burdan
Bi cacık yapamaz
Anne kuzusu

Bu hikayede eşiniz=ben siz=eşim kayınvalideniz=benim annem
Benim annem aynen sizin kayınvalideniz gibi beğenmez eksik görür, yaa eşim çok iyi sabırlı anlayışlı ve çok saygılı biridir ama gel gör ki anneme yaranamaz..
Ama eşim bazen dayanamayıp bana (ilk zamanlar) şikayetlendiğinde dedim ki "hayatım o da benim Annem ne yapayım onun da huyu böyle kabulleniceksin başka yolu yok ne derse evet de haklısın de" dedim başka türlü annem büyütürdü çünkü arada ben kalırdım.
Size tavsiyem siz de eşinizin annesini olduğu gibi kabul edin, beğenmediği birşey olursa tatlı tatlı ya ben bunları seviyorum deyin açıklama yapmayın, bir şeye eksik derse "haklısın aslında sen görürsen bana alır mısın de" yada "bak ben dikkat etmemiştim sağol anne" falan de, kıssasa kıssas gitme bence daha farklı daha büyük sorunlar olmadıkça bunlar birbirinizi tanıyıp alışana kadar normal şeyler..

Oğlu altından bile olsa bana gerizekalı diyen kadına selam vermem
Oğlu da annesine birşey demiyor hala beni sorguya çekiyorsa
Nişanı atardım çoktan

Nişanlıyı ben bile tanıdım taa burdan
Bi cacık yapamaz
Anne kuzusu
ay çok korkuyorum bende erkek annesi olucam inşallah. yok 2-3 sene yanında yatır yok bakıcıya verme sana bağlansın diyolar daha şimdiden. türk kadınının geninde var oğlan çocuk benim olsun ona göre yetiştiriyim sonra evlenince de maraz çıkartıyorlar. allah korusun büyük konuşmak istemiyorum başıma gelir diye korkuyorum ama benim olsa madem bu kafadasın sen zaten evlenme tipçik herşeyi bana soracaksan ben evleneyim senin kızla derim oğluma.

peki yazık değil mi eşinize ? ne mecburiyeti var annenizi sürekli alttan almaya ? siz annenizle konuşmuyor musunuz ?

Oğlu altından bile olsa bana gerizekalı diyen kadına selam vermem
Oğlu da annesine birşey demiyor hala beni sorguya çekiyorsa
Nişanı atardım çoktan
bu durumu yasadıgımızda nısanlımla annesı tartısmıstı ama degısen bısı olmadı netıcede ve ben ayrılmıstım 2 hafta fln ayrı kaldık öyle böyle barıstık yıne bazen kendime çok kızıyorum herkez boyle yaparken sen mılletı dusunmekten kendını dusunmuyorsun bahar dıye evet harbıdende boyle oluyr aman olur gecer aman hallederız olsun anlamıs hatasını herkes ıı nıyetı gorunce su ıstımalıde bole oluyo

Burda kayınavlideden dem vuran konulara bak
Evlenene kadar iyiydi diyorlar en azından
Senin ki şimdiden ağzını bozmuş
Nişanlın da çok pasif
Evlilik kolay iş, önemli olan sürdürebilmek
Bir ömür bunlarla geçer mi ?
Çok çok iyi düşün, henüz yol yakın.

Eger bu şekilde devam edemem diyorsan (çünkü evlenince de devam edicek bu kv sorunu) nişanlınla ciddi bir konuşma yap ve yol yakınken dön. yok ben idare ederim alttan alabilirim diyorsan devam et.

Kadın sana gerizekalı dedi
Özür diledi mi ?
Sanmıyorum
Ama sen onla konuşuyosun hala
Ve ölçeğin yok dediye takıyosun

:):):):) bu denlı olamayacgınız kesin ben daha 3 gun benle yat dıyen bır kayınvalıde gormedım:):):) artık sınırden guluyorum

:):):):) bu denlı olamayacgınız kesin ben daha 3 gun benle yat dıyen bır kayınvalıde gormedım:):):) artık sınırden guluyorum

valla ben kız halimle annemle yatmaya utanırım var bir sıkıntı kadında kocası da var sanırım artık ne çektirdiyse kadına kocası yerine oğluyla yatmak istiyor. ben daha doğmamış oğlumu odadan ne zaman atarımda kocamla yalnız kalırım planı yapıyorum

Kadın sana gerizekalı dedi
Özür diledi mi ?
Sanmıyorum
Ama sen onla konuşuyosun hala
Ve ölçeğin yok dediye takıyosun

hayır özür dılemedı o donemler ben nısanlımla konusmuyordum 2 hafta ayrı kaldık barıstıktan sonra k.valıde arayp nasılsın fln dıe konustu özür dileme yok edermi

Beş yıl sonraki halini gördüm diğer konuda
'Evden ayrılmaya karar verdim' adlı konuya bi bak derim

kv ile olan diyaloglarına eşini sokma.kendin hallet.en nihayetinde annesi, sen nasıl eksikleri söylerisin artık annem değilsin seni azlediyorum demeyecek en nihayetinde.Eksiklerini söylediğinde, tamamlayıverin annecim.bitti.

kızlar k.peder melek melek.. suan kçvalıde ole bı durumdakı kocası nı bıle gormuo gozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…