Yardım..

qwertyxx

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
36
7
18
Merhabalar.. 27 aralikta reglim bitti 18 gun sonra 3 gunluk cok agrili bi kanamam oldu azalip cogalan.. 27 ocakta olmam gerekiyordu tekrar hala olmadim. Ilk defa yasadigim bi duzensizlik.. yardimci olabilecek var mi?

Merhabalar.. 27 aralikta reglim bitti 18 gun sonra 3 gunluk cok agrili bi kanamam oldu azalip cogalan.. 27 ocakta olmam gerekiyordu tekrar hala olmadim. Ilk defa yasadigim bi duzensizlik.. yardimci olabilecek var mi?
Gebelik düsünüyorsanız test yaptırın eger öyle bir durum yoksa rahim de yara olabilir

Idrar testi yaptim ama negatifti.. gebelikte kirmizi kanama olmaz diye biliyorum ama bi fikriniz var mi? tesekkurler..

Geçmiş olsun. bence arada gelen ağrılı kanamadan dolayı mutlaka doktora gidilmeli. Acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…