Yardım

Illa kapi gerekmiyor. Havale eft yapmadiginiza gore sizin verdiginiz adrese gelince odeme yapacaksiniz. Yani 5 tl yi de elbette odeyeceksiniz.

konuyu hortlatıp sorayım dedim yeni konu açmak yerine. sürat kargoda gündüz 13.30 da verilen kargo kaç gibi yola çıkar kızlar sizce?

O kapida odemenin anlami urunun kapiniza gelmesi degil. Internet araciligi ile kredi karti kullanmadan birinci elden para ile veya kredi karti ile islem yapmaniz. Yani bazi insanlar kredi kartini internet araciligi ile kullanmaya karsi, o yuzden kapida odeme secenegi var.

Puf konu eskiymis ya bosa yorum yaptim

konuyu hortlatıp sorayım dedim yeni konu açmak yerine. sürat kargoda gündüz 13.30 da verilen kargo kaç gibi yola çıkar kızlar sizce?

üstteki soru için konuyu hortlatmıştım cnm :)

Valla onu bilmiyorum ama aksama kadar yazip o gunun kargosuna koyarlar heralde. Uzun surmuyor cunku, ama bilemedim yine de.

bu "kapıda ödeme"yi, kapına getirmek olarak algılamayın :)
ödersin çünkü o 5 tl, "kapıda ödeme"nin ücreti. yani "ulaştırma" ücreti değil, "ödeme seçeneği"nin ücreti.
sen netten kredi kartıyla falan ödeseydin , o 5 tlyi ödemezdin. ama ücretini "kapıda ödeme"yi seçmişsin.

ödedim zaten cnm. kredi kartı kullanmadığm için bu şeklde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…