- 30 Ocak 2013
- 29.375
- 43.877
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
kapıma getirmeyecekler ama kargoyuÖdersin gibi sonuçta kapida odemeyi seçmissin.
kapıma getirmeyecekler ama kargoyu
bilse bilse kk hatunları bilir diyip size sormaya karar verdim arayı sor demeyin dakikam yokmailime de dönüş yapılmadı dünden beri.
bir yerden alış veriş yaptım netten. Yurt içi kargo aracılığıyla gelecek.
ütün 15 tl gibi birşey +7 tl kargo ücreti var ve ben kapıda ödeme sistemini seçtim 5 tl de o eklendi. ama ben şubeden aldığım zaman ücretini de şubeden ödeyeceğim ( adres olarak şubenin adresini verdim). bu şekilde kapıma teslim edilmiş olmayacak ama ben yine de o 5 tl kapıda ödeme ücretini öder miyim ?
E ödersin tabibilse bilse kk hatunları bilir diyip size sormaya karar verdim arayı sor demeyin dakikam yokmailime de dönüş yapılmadı dünden beri.
ütün 15 tl gibi birşey +7 tl kargo ücreti var ve ben kapıda ödeme sistemini seçtim 5 tl de o eklendi. ama ben şubeden aldığım zaman ücretini de şubeden ödeyeceğim ( adres olarak şubenin adresini verdim). bu şekilde kapıma teslim edilmiş olmayacak ama ben yine de o 5 tl kapıda ödeme ücretini öder miyim ?
Hayır bütün kargolarda var. Hemen hemen hepsiyle kapıda ödemeli çalıştım hepsinde de ücret aynı, bir tek Ups daha pahalı.bir tek yurt içide varmış bu kapıda ödeme de şubeden dahi alınca ücret alınması. mng vs diğerlerinde yokmuş
kargoların kapı ücreti, şube ücreti diye bir şey yoktur ki.bilse bilse kk hatunları bilir diyip size sormaya karar verdim arayı sor demeyin dakikam yokmailime de dönüş yapılmadı dünden beri.
kapıma getirmeyecekler ama kargoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?