Yardım???

Pimpiriklianne

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
58
15
47
Slm bayanlar.bir konuda fikrinize ihtiyacim var.arakadaşımın oğlu üniversite 2. sınıfta okuyor.maddi olarak zor durumdalar.ve ben elimden geldigince yardım ediyorum ama yetmiyor. Maddi durumu kötü olan ogrencilere burs veren kişilere nasıl ulaşabilirim.çocuk gercekten cok akılli efendi bir cocuk.okulu bırakmak zorunda kalabilir.cok üzüldüm bu duruma.lütfen bana bir yol gösterin.

Hani bazi sehir ya da ilcelerin dernekleri oluyor. Boyle dernekler kendi memleketlilerine yardimci oluyor misyonlarinda her sene su kadar ogrenciye burs vericez gibi planlari olabiliyor. Arkadasiniz bu tarz yerlere basvurabilir. Aklima bu geldi su an. Bide puani iyiyse ve belli alandaki calismalar icin tubitak gercekten iyi burslar veriyor arastirmanizi tavsiye ederim.

Çocuk ne okuyor, bölümü ne, hangi şehirde okuyor?
Burs bulmak kolay iş değil, çoğu bursun başvuru dönemi geçti zaten.
Devletten kredi alıyor mu? Haftasonları falan çalışarak idare edecek, almıyorsa devletten kredi alacak, okulu bırakmasın hemen öyle.

Ekimin sonuna kadar da başbakanlık bursu başvurusu var, başvuruyu yapsın durumları kötüyse çıkabilitesi yüksek..

Kendine güvendiği bi alan varsa özel ders verebilir ya da dershanelere gitsin gözetmenlik için ücret ödüyorlar o sırada ders de çalışabilir boşa vakit kaybetmemiş olur. Çevresine özel ders veriyorum haberin olsun demesi yeterli bem bütün öğrencilerimi öyle buldum :KK19: tabii büyük şehirde okuyorsa geçerli bunlar :))

X