Affetme bida yaparsa evlendikten sonra nolacak hem simdi guven de vermemis sana erkek mi yok. Yol yakinken donkızlar merhabaa.bende işin içinden çıkamayınca buraya yazmaya karar verdim.iki yıllık bi ilişkim var.eylül ayında nişanlandım.bu eylülde de düğünüm olacak.ama işler ciddiye bindikçe içim tereddütlü olmaya başladı.nişanlımın telefonunda arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını yakaladım.işte kızların oynaması hala aklımdan çıkmıyor adamı yoldan çıkarcaklar.bidakinde benden vs. vs... bu da bana göre bi aldatma türüydü.ben uyurken gitmiş.sonra yeminler pişmanlıklar..ona göre ufak bi eğlenmeymiş.peki ben bida nasıl güvenicem.evlendiğimizde yakalasam asıl ozamn işin içinden nasıl çıkarım:/ ve bu tarz aldatmaları da önceki kız arkadaşlarında yapmış güya beni sevdiği için bana yapmamış.belkide ben duymadığım yakalamadığım için diyorum artık kendime.daha birsürü şeyler ...
Yardıma ihtiyacım var..
2 hafta sonra düğünüm var. Ve anlamsız bir şekilde duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Çok tedirginim ve fazlasıyla korkularım var. Duygularımı hissedemiyorum. Yol ayrımındayım. Alışveriş sürecinde bi takım sıkıntılar yaşandı ve ben bi çok şeyden soğumaya başladım. Korkuyorum.. ne yapmalıyım bilmiyorum. Aklım karmakarışık. Benim yüksek sesle söyleyemedigim seyi nisanlimdan bekliyor gibiyim. Bu zamana kadar herşey çok güzeldi. Gözlerimin ici öyle güzel guluoduki.adeta büyü yapılmış gibi hissediyorum. Darmadağınım. Boyle yaşayan oldumu Hiç? Bu süreçte normal mi. Yoksa duygularımımi yitiridim..
Simdi affedersen evlendikten sonrada yapar nisanliyken bırakmayan evlenince hic birakmaz die düşünür bencekızlar merhabaa.bende işin içinden çıkamayınca buraya yazmaya karar verdim.iki yıllık bi ilişkim var.eylül ayında nişanlandım.bu eylülde de düğünüm olacak.ama işler ciddiye bindikçe içim tereddütlü olmaya başladı.nişanlımın telefonunda arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını yakaladım.işte kızların oynaması hala aklımdan çıkmıyor adamı yoldan çıkarcaklar.bidakinde benden vs. vs... bu da bana göre bi aldatma türüydü.ben uyurken gitmiş.sonra yeminler pişmanlıklar..ona göre ufak bi eğlenmeymiş.peki ben bida nasıl güvenicem.evlendiğimizde yakalasam asıl ozamn işin içinden nasıl çıkarım:/ ve bu tarz aldatmaları da önceki kız arkadaşlarında yapmış güya beni sevdiği için bana yapmamış.belkide ben duymadığım yakalamadığım için diyorum artık kendime.daha birsürü şeyler ...
kızlar merhabaa.bende işin içinden çıkamayınca buraya yazmaya karar verdim.iki yıllık bi ilişkim var.eylül ayında nişanlandım.bu eylülde de düğünüm olacak.ama işler ciddiye bindikçe içim tereddütlü olmaya başladı.nişanlımın telefonunda arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını yakaladım.işte kızların oynaması hala aklımdan çıkmıyor adamı yoldan çıkarcaklar.bidakinde benden vs. vs... bu da bana göre bi aldatma türüydü.ben uyurken gitmiş.sonra yeminler pişmanlıklar..ona göre ufak bi eğlenmeymiş.peki ben bida nasıl güvenicem.evlendiğimizde yakalasam asıl ozamn işin içinden nasıl çıkarım:/ ve bu tarz aldatmaları da önceki kız arkadaşlarında yapmış güya beni sevdiği için bana yapmamış.belkide ben duymadığım yakalamadığım için diyorum artık kendime.daha birsürü şeyler ...