• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

canım bende hiç ilişki yaşamadım ve bahsettiğin şey normal birşey özellikle regl döneminde daha sık yaşıyorum.. bu kadar kafanda büyütme istersen nette oku biraz hangi durmlarda zarar gelebileceğini bahsettiğin şeyle olması imkansız..

internette vajina deliğine birşey girmediği sürece birşey olmaz diyor ve ben hayatımda oraya zarar verecek birşey kadar büyük birşey yaklaştırmadım..hiç umursamazdım bile ama o gaz olayı beni korkuttu

Evet, evlenmeden once bana da oluyordu, ozellikle regl doneminde oldugunu hatirliyorum. Internette bu olayla ilgili soru soran coooook.

birde bende o bölgede kaşıntı akıntı falanda oluyo ama idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa mantar mı bilmiyorum bazen de ağrı oluyo sanki iğne batıyo gibi..internette enfeksiyon diyorlar ama doktorada gitmedim ki hiç...bekaretlikten korktum :/

birde bende o bölgede kaşıntı akıntı falanda oluyo ama idrar yolu enfeksiyonu mu yoksa mantar mı bilmiyorum bazen de ağrı oluyo sanki iğne batıyo gibi..internette enfeksiyon diyorlar ama doktorada gitmedim ki hiç...bekaretlikten korktum :/

bence biraz paranoya yapıyorsun gibi geldi bu kadar tedirgin etme kendini bütün hayatın buna bağlı değil sonuçta sen yaşamana bak..

akıntılar da normal akıntılar ve noırmal olmayan akıntılar olarak var bunların açıklamalarıda internette var oku ve eğer normal olmayan akıntın varsa doktora gıt . doktorda sadece karnının biraz altından ultrasoınla muayene yapıp tahlıl yaptrp durumu anlar.

kaşıntın kullandığın gunluk pedlerden iç çamaşırlarından olabilir benım birkaç markaya alerjım var mesela 3 gun kullanıp bırakıp neyden olup olmadıgını çözmeye çalıs.

hergün başım ağrıyor mu acaba diye düşünüp durursan başında ağrır.. önce psıkolojık olarak rahatla..

bence biraz paranoya yapıyorsun gibi geldi bu kadar tedirgin etme kendini bütün hayatın buna bağlı değil sonuçta sen yaşamana bak..

akıntılar da normal akıntılar ve noırmal olmayan akıntılar olarak var bunların açıklamalarıda internette var oku ve eğer normal olmayan akıntın varsa doktora gıt . doktorda sadece karnının biraz altından ultrasoınla muayene yapıp tahlıl yaptrp durumu anlar.

kaşıntın kullandığın gunluk pedlerden iç çamaşırlarından olabilir benım birkaç markaya alerjım var mesela 3 gun kullanıp bırakıp neyden olup olmadıgını çözmeye çalıs.

hergün başım ağrıyor mu acaba diye düşünüp durursan başında ağrır.. önce psıkolojık olarak rahatla..

benim gibi takıntılı olanları çok gördüm ve çok kötü birşey..tüm gün aynı şeyi düşünmekten bunalıyorsun..çok sıkıntı veriyo. artık takmamaya özen göstericem.teşekkürler cevaplarınız için :)

Korkma canım bana da oluyor arada mesela bacakların açılıp kapandığında vs. Bişey olmaz hava bu yani boru değilki canım. (Ben de bekarım)

Back