Yardım

taylor27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
0
86
Diğer
Hani vajina kasları mı ne o gevşeyince içeri hava giriyor ve gaz sesi çıkıyor ya o bende oluyor neden bilmiyorum.15 yaşındayım ve bakireyim...kızlık zarına birşey olmaz değil mi? :/ lütfen cevap yazın çok korkuyorum :/ :18:

hava girincemi zar gidecek die düşünüyorsun benmi yanlış anladım

Bakire olduğunuza emin misiniz? Genelde hava girme olayı ilişki esnasında olur diye biliyorum. Daha önce bakire olmayan kimseden de duymadım böyle bir şey.

Bakire olduğunuza emin misiniz? Genelde hava girme olayı ilişki esnasında olur diye biliyorum. Daha önce bakire olmayan kimseden de duymadım böyle bir şey.

vallahi ben 21 yaşındayım bu tabiri yeni duyuyorum 15 yaş bravo yani

Ne diyeceğimi bilemedim..
Öyle şey mi olur?
Hadi kızım ders çalış sen..
Ne işin var senin bu yaşta böyle konularla..
Çok mu konu okudun?
Neyse..

Arkadaslar orasi delikli bir yapi, bunun bakire olmakla olmamakla bir alakasi yok. Olabilir canim, ozellikle regl donemlerine yakin zamanlarda yasayabilirsin, korkma. Bunun zarla bir alakasi yok

canım boşa korkma sadece yaşadığının doğal birşey olduğunu söyleyebilirim... sen yaşantına gezmene tozmana dersine bak için rahat olsun ...

canım boşa korkma sadece yaşadığının doğal birşey olduğunu söyleyebilirim... sen yaşantına gezmene tozmana dersine bak için rahat olsun ...

biliyorsunuz zar epey önemli toplumda...birşey olsa illa namussuzluk olarak algılanıyor.benim en büyük korkum bir kazada genç yaşta haksız yere zarar görmesi :/ birşey olmamıştır değil mi :/

Orasi delikli bir yapi. Tamamen kapali olsan regl nasil olacaksin? Kan cikabiliyorsa hava da girebilir degil mi? Genc kizken bana da oluyordu, internete de yazsan bulursun doktoralarin bu konunun bekaretle ilgili olmadigini soyledigini. Zar dedigin sey konserve kapagi degil ki tamamen vajina girisini kapasin

Insanlar arasinda boyle bir inanis var, evlendikten sonra olduguna dair. Kendi basina gelmeyince inaniyor buna, kimse herhalde ben vajinamdan gaz cikariyorum diye durduk yerde soylemez Hickimseden duymadim lafi o yuzden istatiksel olarak cok saglam bir bilgi degil

yani kesin bakirelikle ilgili değil değil mi? yani bir zarar vermez...durduk yere olmuyor bende.. istediğinde oluyor.ama normal yaşantıda hiç durup dururken olmadı

biliyorsunuz zar epey önemli toplumda...birşey olsa illa namussuzluk olarak algılanıyor.benim en büyük korkum bir kazada genç yaşta haksız yere zarar görmesi :/ birşey olmamıştır değil mi :/

Bebegim bazi insanlarda zar olmuyor, zar denilen sey delikli bir yapi oldugu icin bazilarinin da delik buyuk oluyor kisinin bakire olup olmadigi zara bakip anlasilamiyor. Sen buna kafani takma, daha 15 yasindasin guzel guzel oku is sahibi ol, kafayi bunlara takmayan biri ile mutlu olmaya bak

canım öyle havadan etkilenebilecek, bozulabilecek bir yapı değil ki bunu yaşadıktan sonra kanaman mı oldu ki tedirgin oluyorsun?

bu hava olayı siz bakireykende mi oldu ? :/

canım bende hiç ilişki yaşamadım ve bahsettiğin şey normal birşey özellikle regl döneminde daha sık yaşıyorum.. bu kadar kafanda büyütme istersen nette oku biraz hangi durmlarda zarar gelebileceğini bahsettiğin şeyle olması imkansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…