- Konu Sahibi gamze_murat
bunlarda gzl ama çocuk odasıymıs gıbı sankı
Ayyy sanırım öyle ama benim içimdeki çocuk hiç büyümeyecek sanırım.:18::18::18:
Bana özellikle mor olan çok cici geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda gzl ama çocuk odasıymıs gıbı sankı
İçinde krem var koltuklarının eğer halının tonu uyuyorsa neden olmasın bence güzel olur ama koltuk modern halı biraz klasik sanki ama ikisini karıştırmayı sevenlerdensen tarz yapmış olursun :)
Ayyy sanırım öyle ama benim içimdeki çocuk hiç büyümeyecek sanırım.:18::18::18:
Bana özellikle mor olan çok cici geldi.
halı duvar ve perde ye uyumlu olunca daha güzel oluyor koltuğun renginde olan halı biraz aynılaştırıyor evi hep aynı tonlarda olan evler kolaya kaçılmış evler bence biraz. Farklı renklerin uyumunu bulup döşenen evler kişinin tarzını yansıtan evlerdir.
ewet o çok gzl kızımın odasına uygun![]()
Ayy konu sahibesi arkadaşım affına sığınarak konu içinde konu gibi olacak biraz ama
Benim koltuk takımım pastel bir pembe tonu ve krem üstüne büyük pembe çiçekli büyük yastıkları var
zıt renklerde bir halı seçimi yapmak istersem hangi renk uygun olur?
önmlı deıl rica ederım konusuyoruz..koltugun pastel pembe ve kremse ben olsam halımı gri tonlarında secerdım pembe griyi çok seviyor çnkü çok uymlu oluyo tabı benım zevkım begenım bu arkadasım :)
ya ewet dogru sölüosun sankı hersey aynı olunca basıt gıbı içini sıkıo b ı süre sonra. o yzden modern olan koltuguma klasık halı tercıh etmek ıstyorum bılmıyorum fıkırlernıze ıhtyacım var :)
Ayy konu sahibesi arkadaşım affına sığınarak konu içinde konu gibi olacak biraz ama
Benim koltuk takımım pastel bir pembe tonu ve krem üstüne büyük pembe çiçekli büyük yastıkları var
zıt renklerde bir halı seçimi yapmak istersem hangi renk uygun olur?
Yeni halı almış biri olarak çok gezdim royalın mıdelleri çok güzel ve arkadaşımda kullanıyor prıl pırıl fiyatlarda uygun. Ben merinostan aldım ordada çok şık modeller vardı.
bana kalırsa bej rengi bir halı tercih etmeni öneririm çünkü odan muhtemelen çok büyük deil ve küçük odalarda ki özellikle mor renkli odalarda daha sık açık renkleri tercih etmelisinki odanın havası açılsın şimdi morlu halı seçersen odan küçük ve içeri basık kalır ama bej rengi kırık beyaz seçersen odan havalı olur .bence bej ve kırık beyaz sade bir halı düşünebilirsin canım
tatlım beğendiğin halı çok şık ama koltuk takımına uymaz. yerinde olsaydım o halıyı alırdım koltukların mor kısımlarınada kahve kılıf diktirirdim evin çok şık olur böyle yaparsan mor krem artık çok fazla tercih edilmiyor. krem ve kılflarda acı kahve ve o halı bence odana çok modern bir hava verir bu naçizane fikrim tabiki tercih senin kolay gelsin
http://www.sarayhali.com.tr/images/Products/10626RN.jpg bu halı nasıl ?http://www.sarayhali.com.tr/images/Products/small/10690rn.jpg bide bu var sary halı canım .bende oturma odamdaki saray halı çok memnunum.kolay temizleniyor .bu ikincide eltimde var o da çok memnun