yardım!!

bu halı nasıl sizce?

Eklentiler

• $Fotoğraf4189.webp
    $Fotoğraf4189.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $carpetmore.webp
    $carpetmore.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 98
Bence şuan yerdeki serili olan halı uyuyor.Bu renk koltuk takımına çokta fazla seçenek olacağını sanmıyorum.Yine bunun benzeri halılar uygun olur.

Bence şuan yerdeki serili olan halı uyuyor.Bu renk koltuk takımına çokta fazla seçenek olacağını sanmıyorum.Yine bunun benzeri halılar uygun olur.

suan serılı lna halımıda çok begenıyorum ama sehpanın oldugu yere sekerlı çay dökülmüstü ne yaptysam leke cıkmadı aslında bellı olmuyor dıkkatlı bakınca anlasılıyor ama o bıle benı rahatsız edıyor :(

ben çok zor begenıyorum bıseyı aldıgım sey uymaz dıe korkuyorum.bu arada koltugum krem mor halıda öle ama tabı baskasının bakıs acısıda önmlı bnm ıcın :)

Ee Tabiiki de..
Ama Üyelerin Anlayabilmesi İçin, Resimlerin Üzerine Bilgilendirici Yazı Yaz.. ( Odam - Beğendiğim Halı ) v.s.
Daha Çok Fikir Edinirsin.. :34:

Gerçi koltuğunun renk tonu net değil fotodan ama sanırım bunlarda bayağı bir ton farkı varmış şimdi farkettim.:31:

İçinde krem var koltuklarının eğer halının tonu uyuyorsa neden olmasın bence güzel olur ama koltuk modern halı biraz klasik sanki ama ikisini karıştırmayı sevenlerdensen tarz yapmış olursun :)

halı duvar ve perde ye uyumlu olunca daha güzel oluyor koltuğun renginde olan halı biraz aynılaştırıyor evi hep aynı tonlarda olan evler kolaya kaçılmış evler bence biraz. Farklı renklerin uyumunu bulup döşenen evler kişinin tarzını yansıtan evlerdir.

Back
X