• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım !

melody32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
2
0
36
Antalya
Arkadaşlar,ben batık izlerinden şikayetçiyim.Aslında o kadar yok ama kuaförümün önerisiyle bacağımdaki deri altında kalan birkaçını sıkıp cımbızla çektim.Batıkları aldım ancak geriye çok kötü izler kaldı hani sinek sokar izi kalır ya aynen öyle..Daha bugün oldu bu olay izi kalır mı dersiniz kalırsa ne yapmam gerek önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

Arkadaşlar,ben batık izlerinden şikayetçiyim.Aslında o kadar yok ama kuaförümün önerisiyle bacağımdaki deri altında kalan birkaçını sıkıp cımbızla çektim.Batıkları aldım ancak geriye çok kötü izler kaldı hani sinek sokar izi kalır ya aynen öyle..Daha bugün oldu bu olay izi kalır mı dersiniz kalırsa ne yapmam gerek önerilerinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler

Bende yapıyorum onu.yaralarını ellemezsen bişey kalmaz.Ama ben onları kanatıp duruyorum.O zaman iz kalıyor.Ama artık yapmıycam

Bende yapıyorum onu.yaralarını ellemezsen bişey kalmaz.Ama ben onları kanatıp duruyorum.O zaman iz kalıyor.Ama artık yapmıycam

teşekkürler canım içimi rahatlattın valla :) sen de kanatmamaya özen göster gerçekten hoş olmayan izler kalmasın hiçbirimizde..

Ben de hep yapıyorum ama iz kalmıyor. Bence yine de çok uğraşma öyle cımbızla çıkarmakla bitmiyorlar hiç malesef :(

Her banyoda tüm vücuduma özellikle bacak ve koltuk altıma kabak lifi uyguluyorum.
Nemlendirici sürüyorum.
Epilasyonda ağda kullanıyorum ve hala koltuk altım dahil tüm bacaklarımda batık oluyor ve ben de kanatıyorum.

Daha napim yaa:37:

bende uzun zamandır batıklardan şikayetçiyim epilasyon aleti kullandığımdan beri batıklar oluşmaya başladı ama rtık sir ağda kullanıyorum ölü deriyi aldığı için batık oluşumunu önlüyor hemde tüylerin daha ince çıkmasını sağlıyor banyoda kesede yaparsanız çok faydasını görürsünüz:))))

bende uzun zamandır batıklardan şikayetçiyim epilasyon aleti kullandığımdan beri batıklar oluşmaya başladı ama rtık sir ağda kullanıyorum ölü deriyi aldığı için batık oluşumunu önlüyor hemde tüylerin daha ince çıkmasını sağlıyor banyoda kesede yaparsanız çok faydasını görürsünüz:))))

Malesef faydasını görmüyorum. :19:
Her gün banyo yapıyorum her gün 2-3 kez bacaklarıma sürte sürte kese yapıyorum batık geçmiyor.:14:
Bıraktığı yara izleri de cabası.

Back