• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevcan001

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
46
18
3
47
Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz..femara kullandım.. ekim 8 yumurta takibi ile iğnesiz çatlama olmuş dedi doktor bugün 5 gün günüm geçti dün gece çok ağrım kasik ve rahim de ağrılar oldu adetim sancılı geçmez hiç....yinede adet olacam zannettim ama bugün hiç birşey yok..bu ne olabilir yaşayan varsa bana yardımcı olurmu...beklemek çok kötü.

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz..femara kullandım.. ekim 8 yumurta takibi ile iğnesiz çatlama olmuş dedi doktor bugün 5 gün günüm geçti dün gece çok ağrım kasik ve rahim de ağrılar oldu adetim sancılı geçmez hiç....yinede adet olacam zannettim ama bugün hiç birşey yok..bu ne olabilir yaşayan varsa bana yardımcı olurmu...beklemek çok kötü.
Test neden yapmadınız?

Beş gün gecikme ile niye test yapmadın ki zaten çıkar mutlaka varsa

Bence yapın adet olmazsanjz bile doktora gidin niye gecikmis adet öğrenin

Back
X