Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım
- Konu Sahibi mery25
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hapı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
- 333
Ay canım ya, laf sokmali cevap yazmış bir de :))) sen keşke bu cengaverligini eşine yapsaydın şimdi hamile miyim değil miyim diye soruyorsun buradaki hanımlar nerden bilsin ?Ayyy yorum yaptı balkabağı tamam canım sağol hıhı bu konu başlığı ella yavrucum sen konu başlıklarından psikolojik ile ilgili olanlara yürü
yani Başka konuya yurumeme gerek yok ki psikolojik olanın allahindayim sağol sayende:))) ayrıca kendini komik duruma dusurmeye bu kadar rahatsızsan burada böyle saçma sapan konular acmazsin :))) ne sanıyorsun bizi müneccim falan mı? cidden bir psikiyatriye görün sen. Ha bu arada akşam akşam beni güldürdugun için sagol diyeyim de öyle gideyim bari :)))
- 4 Aralık 2012
- 1.638
- 1.491
- 333
Maalesef oluyor böyle yorumlar takma boşver sende cnmInşallah canım ya çok teşekkür ederim. o kadar boş ve gereksiz yorum yapan varki şaşkınlıkla izliyorum.
Eşim tecavüz etmedi bana ona cengaverlik göstereyim haddini bil. Senin alanın olduğumu da nerden çıkardın. Konu başlığım ilgini çekmiyor olabilir canım soru sana göre saçma olabilir ama belki bu konuşmalar başka birinin içini de rahatlatmış olucak.Ay canım ya, laf sokmali cevap yazmış bir de :))) sen keşke bu cengaverligini eşine yapsaydın şimdi hamile miyim değil miyim diye soruyorsun buradaki hanımlar nerden bilsin ?
yani Başka konuya yurumeme gerek yok ki psikolojik olanın allahindayim sağol sayende:))) ayrıca kendini komik duruma dusurmeye bu kadar rahatsızsan burada böyle saçma sapan konular acmazsin :))) ne sanıyorsun bizi müneccim falan mı? cidden bir psikiyatriye görün sen. Ha bu arada akşam akşam beni güldürdugun için sagol diyeyim de öyle gideyim bari :)))
Sayemde derken canım kaç tane actigim konudan uzmanlık alanı elde ettin sayemde ? Senin psikolojin böyle bir konuya gülünecek kadar vahim durumda bunuda burda itiraf etmiş bulundun hadi git canım byAy canım ya, laf sokmali cevap yazmış bir de :))) sen keşke bu cengaverligini eşine yapsaydın şimdi hamile miyim değil miyim diye soruyorsun buradaki hanımlar nerden bilsin ?
- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
Içine boşalmadan hamile nasıl kalınıyorMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim
- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Zevk suyu denen birşey var. Içerisinde az miktarda olsa sperm içeriyorIçine boşalmadan hamile nasıl kalınıyor
Inşallah öyledir. Ilk defa kullandım belirtileri etkisi nasıl veya ovülasyon gününde etkili midir bilmiyorum.Ella kullandıktan sonra asıl göğüs hassasiyeti olmazsa problem elle kullandıktan sonra göğüste şişlik adet belirtileri varsa ella ise yaramis demektir
Bilmeniz gerekmiyo. Siz çok yanlış anlamışsınız Ama bu hap ile ilgili binlerce soru var herkes birşeyleri merak ediyo. Içimizde ebe doktor hemşire olması veya bu hap ile ilgili fikir sahibi olanlar olmadığı anlamına gelmiyo.Çeşitli söylentiler var yine ..
Açılın ben dr. um diye bekleyen konu sahibine yanıtımız: harbiden biz nerden Bilelim??
Korunma yontemi olmadıgını biliyorum. Zaten ilk defa mecburiyetten kullandım. Çocuk istemiyor değilim ovülasyon günümdeyim olmaz da diyemiyorum canım anlık gelişen birşey planlanıp yapılan bir olay değil evli olursan sen bunları yapma olur mu ıyi oku burdaki yorumları tecrübe edinirsin. 10 gün seks e ayır 10 gün adete 10 günde yumurtlama günün diye kocana yaklaşma . !!Hem cocuk istememek, hem korunmasiz seks, hatta ovülasyon günün oldugunu bile bile...
Yani cidden, ne bekliyordun?
Bu arada kamu spotu, ella bir korunma yönetimi degildir.
Görmek istemiyorsanız girmeyin bu konulara o zaman size zorla şu konuya bak yorum yap diyen yok tercih meselesi ilginizi çeken başka konularla gidin ilgilenin.Hamile miyim soruları yasaklanmalı bence
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Pardon da başlık hamile miyim mi?? Yardım!! Ona istinaden girdim bende..Görmek istemiyorsanız girmeyin bu konulara o zaman size zorla şu konuya bak yorum yap diyen yok tercih meselesi ilginizi çeken başka konularla gidin ilgilenin.
- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
Korunma yontemi olmadıgını biliyorum. Zaten ilk defa mecburiyetten kullandım. Çocuk istemiyor değilim ovülasyon günümdeyim olmaz da diyemiyorum canım anlık gelişen birşey planlanıp yapılan bir olay değil evli olursan sen bunları yapma olur mu ıyi oku burdaki yorumları tecrübe edinirsin. 10 gün seks e ayır 10 gün adete 10 günde yumurtlama günün diye kocana yaklaşma . !!
Evliyim zaten. Hap, prezervatif, igne,... Yigin ile korunma yöntemi var. Ve evet eger onlardan hicbir kullanilmiyorsa cinsellik yasanmayacak! Ucunda bir bebek var bilmiyorum farkindamisiniz. Öyle magzadan aldiginiz oyuncak bebek degil. Tüm hayatinizi boyunca sorumlulugunu tasiyacaginiz bir bebek, hem maddi hem manevi.
Bu sorumlulugu tasimak istemiyorsaniz o zaman "ani gelissin biseyler" lüksünüz yok. Yada dolabinizda en azindan prezervatif bulundurun ve istediginizi yapan. Ancak bu dünyaya yeni bir hayat getirecekseniz lütfen daha fazla düsünün ve dikkatli olun.
- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
O kadar kolay mi hamile kalmak? Millet icine boşalıyo da senelerce aylarca uğraşıyo..ne bileyimZevk suyu denen birşey var. Içerisinde az miktarda olsa sperm içeriyor
- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
Bayanın sormak istediği tam olarak ilacı kullananlara yönelik.... Ben şuna kanaat getirdim bu yumurtlama döneminde yüce yaradan bi dürtü veriyor insan oğluna.. yoksa eskiden yumurtlama hesap edecek matematik mi vardı .. sonuç sanırım hamile değilsiniz. Merak etmeyin olma imkanınızda sıfır. Zevk suyuyla hamile kalan insan milyon da birdir. Ayrıca yumurtlama döneminde birden fazla birliktelikte ancak gebelik sağlanabiliyor. Bazıları da ilk geceden hamile kaldığını söylüyor. Yani insanların doğası birbirinden farklı. Aldığınız ilaç adet gecikmesi yapmış bir çok insanda. Bir çoğu da erken adet görmüş. Kanaması azalan kanaması çoğalan durumlar da olmuş. Emzirme döneminde bir çok uzman emzirme diyor bir çoğu emzirebilirsin diyor. Sütten bebeğe geçer diyorlar. Kimi de Doğum kontrol hapında bile hormon var diyor( emzirirken kullanılıyor sankide ) velhasıl kelam Hamile olma ihtimaliniz düşük. Adetiniz gecikirse ada çayı içebilirsiniz iyi geliyor.
Burası da esprili bir platform her sözü ciddiye almayın.
Zaten iki olasılık var ya hamilesiniz ya değilsiniz. Ama tabi ki sizi mutlu edecek cevap hamile değilsiniz olacak . Bunu duymak için burdasınız. İlaç kullanıp hamile kalan %2 lik kısım. Ona denk gelme şansınız bile yok. İçe boşalma olmamış.
İyi günler herkese
Burası da esprili bir platform her sözü ciddiye almayın.
Zaten iki olasılık var ya hamilesiniz ya değilsiniz. Ama tabi ki sizi mutlu edecek cevap hamile değilsiniz olacak . Bunu duymak için burdasınız. İlaç kullanıp hamile kalan %2 lik kısım. Ona denk gelme şansınız bile yok. İçe boşalma olmamış.
İyi günler herkese