- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
Bi fikriniz yoksa bu konuda size zorla yorum yapıdansınız diyen yok
msj tekrarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emziriyorum tatlım ama onun dışında bir belirti yok dediğim gibi heran hasta olacakmışım gibi yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sadece eşim yeni göreve gitti asker bu cocugumuda tek başıma büyüttüm çok zorlanıyorum. Adet günümü iple çekiyorum inanGöğüs halkası genişler onada dikkat
9 gun vardı dimi yanlış hatirlamiyosam kan testi yaparsınız direk 2 gun kalaEmziriyorum tatlım ama onun dışında bir belirti yok dediğim gibi heran hasta olacakmışım gibi yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sadece eşim yeni göreve gitti asker bu cocugumuda tek başıma büyüttüm çok zorlanıyorum. Adet günümü iple çekiyorum inan
Allah'tan gelen herşeye razıyım hanımefendi sadece şuan uzun bir süre tek olucam 12 ay gibi sizcede tedirgin olmam normal değil mi biraz empati yapsanızfikrim var ki yazdım ..
hatta şimdi de 3. çocuk konusunu okudum..
rızkı varmış gelmiş dersiniz sizde işte hamileyseniz
Evet 9 gün var korkuyorum testi yapmaya kısmet artık9 gun vardı dimi yanlış hatirlamiyosam kan testi yaparsınız direk 2 gun kala
Zaten boşalmamış bir de tedbir amaçlı ella kullanmışsınız hamile değilsinizdir. Kafanıza takdığınızdan psikilojik bile hassas hissediyor olabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim
Insan gibi yardımcı olmayı deneseniz. Siz dalga geçin diye insanlar özellikle bayanlar buraya üye olmuyo sizce demişim dimi bi fikriniz yoksa yorum yapmayın lütfen.
Canım inşallah öyledir. Psikolojik olarak evet biraz taktım umarım ondandırZaten boşalmamış bir de tedbir amaçlı ella kullanmışsınız hamile değilsinizdir. Kafanıza takdığınızdan psikilojik bile hassas hissediyor olabilirsiniz.
Allah'tan gelen herşeye razıyım hanımefendi sadece şuan uzun bir süre tek olucam 12 ay gibi sizcede tedirgin olmam normal değil mi biraz empati yapsanız
Hadi ya. Bak bidahakine korunarak bir ilişki yaşarım gerçekten çok bilgilisiniz bu konuda tebrik ederim. Burası soru sorma platformu benimde kafamdaki soruları buraya sordum. Sorumu anladınız mı? Lütfen. Zaten size kesin birşey söyleyin demiyorum diyememde benimle aynı durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi diye sordum muameleye bak. Bi yatak odama müdahaleniz kalmıştı başka ne yapmalıyım hamile kalmamak için acaba ?Benim bir fikrim var.
Hamile kalmak istemiyorsanız korunmadan ilişki yaşamayacaksınız onu biliyorum.
Siz de şunu bilmelisiniz. Buradaki kadınlar kahin değil. Siz hamile misiniz değil misiniz bilemezler.
Çocuğum 2 yaşında ve her dakika emen bir çocuk değil ilacın getirdiklerini bilerekten kullandım ve 5 gün emzirmedim.empati yapıcamda mantıklı değil..
ella almışsınız emziriyorsunuz .
İçini ferah tut değilsindir. Takma şimdi adetin de gecikir gereksiz.Canım inşallah öyledir. Psikolojik olarak evet biraz taktım umarım ondandır
Ayyy yorum yaptı balkabağı tamam canım sağol hıhı bu konu başlığı ella yavrucum sen konu başlıklarından psikolojik ile ilgili olanlara yürüSiz bence test yaptırdıktan sonra bir psikiyatriye gidin
Inşallah canım ya çok teşekkür ederim. o kadar boş ve gereksiz yorum yapan varki şaşkınlıkla izliyorum.İçini ferah tut değilsindir. Takma şimdi adetin de gecikir gereksiz.
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim
Arkadaşım saçmaysa cevaplamak zorunda değilsin saçma de geç. Daha önceden çocuğum oldu da ben bulantılarımdan anlayamadım ki belirtileri. Yardımcı olmadığınız gibi bir halt biliyomus gibi sacmaliyosunuz .Bence saçma bir soru.. hani daha önce çocuğunuz olmasa neyse de ...