• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

Göğüs halkası genişler onada dikkat
Emziriyorum tatlım ama onun dışında bir belirti yok dediğim gibi heran hasta olacakmışım gibi yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sadece eşim yeni göreve gitti asker bu cocugumuda tek başıma büyüttüm çok zorlanıyorum. Adet günümü iple çekiyorum inan

Emziriyorum tatlım ama onun dışında bir belirti yok dediğim gibi heran hasta olacakmışım gibi yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sadece eşim yeni göreve gitti asker bu cocugumuda tek başıma büyüttüm çok zorlanıyorum. Adet günümü iple çekiyorum inan
9 gun vardı dimi yanlış hatirlamiyosam kan testi yaparsınız direk 2 gun kala

fikrim var ki yazdım ..
hatta şimdi de 3. çocuk konusunu okudum..
rızkı varmış gelmiş dersiniz sizde işte hamileyseniz:KK66:
Allah'tan gelen herşeye razıyım hanımefendi sadece şuan uzun bir süre tek olucam 12 ay gibi sizcede tedirgin olmam normal değil mi biraz empati yapsanız

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim
Zaten boşalmamış bir de tedbir amaçlı ella kullanmışsınız hamile değilsinizdir. Kafanıza takdığınızdan psikilojik bile hassas hissediyor olabilirsiniz.

Insan gibi yardımcı olmayı deneseniz. Siz dalga geçin diye insanlar özellikle bayanlar buraya üye olmuyo sizce demişim dimi bi fikriniz yoksa yorum yapmayın lütfen.

Benim bir fikrim var.
Hamile kalmak istemiyorsanız korunmadan ilişki yaşamayacaksınız onu biliyorum.
Siz de şunu bilmelisiniz. Buradaki kadınlar kahin değil. Siz hamile misiniz değil misiniz bilemezler.

Zaten boşalmamış bir de tedbir amaçlı ella kullanmışsınız hamile değilsinizdir. Kafanıza takdığınızdan psikilojik bile hassas hissediyor olabilirsiniz.
Canım inşallah öyledir. Psikolojik olarak evet biraz taktım umarım ondandır

Allah'tan gelen herşeye razıyım hanımefendi sadece şuan uzun bir süre tek olucam 12 ay gibi sizcede tedirgin olmam normal değil mi biraz empati yapsanız

empati yapıcamda mantıklı değil..
ella almışsınız emziriyorsunuz .

Benim bir fikrim var.
Hamile kalmak istemiyorsanız korunmadan ilişki yaşamayacaksınız onu biliyorum.
Siz de şunu bilmelisiniz. Buradaki kadınlar kahin değil. Siz hamile misiniz değil misiniz bilemezler.
Hadi ya. Bak bidahakine korunarak bir ilişki yaşarım gerçekten çok bilgilisiniz bu konuda tebrik ederim. Burası soru sorma platformu benimde kafamdaki soruları buraya sordum. Sorumu anladınız mı? Lütfen. Zaten size kesin birşey söyleyin demiyorum diyememde benimle aynı durumu yaşayan var mı bana yardımcı olabilir mi diye sordum muameleye bak. Bi yatak odama müdahaleniz kalmıştı başka ne yapmalıyım hamile kalmamak için acaba ?

Siz bence test yaptırdıktan sonra bir psikiyatriye gidin:halay:

Siz bence test yaptırdıktan sonra bir psikiyatriye gidin:halay:
Ayyy yorum yaptı balkabağı tamam canım sağol hıhı bu konu başlığı ella yavrucum sen konu başlıklarından psikolojik ile ilgili olanlara yürü

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim

Bence saçma bir soru.. hani daha önce çocuğunuz olmasa neyse de ...

• Beğen
Reactions: Den
Bu hap hakkında bilgi sahibi olanlar veya kullananlar yorum yapın lutfen. Nasıl korunulur hangi durumlarda hamile kalınır bunları bende biliyorum 1 çocuk annesiyim. Yargılamayın günlerdir aklıma takıldı ne var deneyimlerinizden yardımcı olmaya çalışsanız tek derdiniz birileriyle dalga geçmek yorum yapmak için yorum yapmak zamanınız çok galiba yazık gerçekten.

Bence saçma bir soru.. hani daha önce çocuğunuz olmasa neyse de ...
Arkadaşım saçmaysa cevaplamak zorunda değilsin saçma de geç. Daha önceden çocuğum oldu da ben bulantılarımdan anlayamadım ki belirtileri. Yardımcı olmadığınız gibi bir halt biliyomus gibi sacmaliyosunuz .

Back