Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım
- Konu Sahibi mery25
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hapı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
ekran karsisindan ultrasonla bakamiyor musum cicim ? cok geri kalmissin coookiyi de nerden bilelim?
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- 28 Ocak 2009
- 33.806
- 55.289
- 1.123
Korunmadınız yani korunmadıysanız hamile kalma riskiniz elbette var,test alıp yapın.Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim 1 çocuğum var 2 yaşında şimdilik çocuk düşünmüyoruz ama oldu işte istenmeyen bir şekilde 1 hafta önce ovülasyon gününde eşimle birlikte olduk yani içime boşalmadı ama 2 saat içinde de ella ertesi gün hapı kullandım adetime 9 gün var ama adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti de var sözce hamile miyim
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
ekran karsisindan ultrasonla bakamiyor musum cicim ? cok geri kalmissin coook
elf gözlerim burdan göremedi dur bi daha bakiyim
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
Insan gibi yardımcı olmayı deneseniz. Siz dalga geçin diye insanlar özellikle bayanlar buraya üye olmuyo sizce demişim dimi bi fikriniz yoksa yorum yapmayın lütfen.
insan gibi yardımcı olacak bir durum yok ki. Kimse bilemez. ben çıkıp hamilesin derim diğeri çıkıp değilsin der. Sağlıklı sonuç alamazsınız. bence sormanız komik hatta bizi insan gibi yorum yapmamakla suçlamanız daha komik.
Daha önceki adet dönemimde de bikac kere göğüs hassasiyetim olmuştu pek emin olamadımGöğüs hassasiyeti hamilelik belirtisidir olabilir
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
İyi de kan testi yapmadan nasıl anlaşılacak hamile olup olmadığınız?Insan gibi yardımcı olmayı deneseniz. Siz dalga geçin diye insanlar özellikle bayanlar buraya üye olmuyo sizce demişim dimi bi fikriniz yoksa yorum yapmayın lütfen.
Burda hamilesin-değilsin demek ne kadar mantıklı sizce?
- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
Insan gibi yardımcı olmayı deneseniz. Siz dalga geçin diye insanlar özellikle bayanlar buraya üye olmuyo sizce demişim dimi bi fikriniz yoksa yorum yapmayın lütfen.
evli ve bir çocuk sahibisin ama hamileyim sizce diye bize soruyorsun
Elbetteki kimse bilemez. Eşim yanımda değil göreve gitti sadece bana yardımcı olabilicek birileriyle konuşmak istedim. Sormamın neresi komik acaba ? Burda her soru soran komik mi oluyo neye göre kime göre komik? Hassa noktanıza değindiysem affola .insan gibi yardımcı olacak bir durum yok ki. Kimse bilemez. ben çıkıp hamilesin derim diğeri çıkıp değilsin der. Sağlıklı sonuç alamazsınız. bence sormanız komik hatta bizi insan gibi yorum yapmamakla suçlamanız daha komik.
Bi fikriniz yoksa bu konuda size zorla yorum yapıdansınız diyen yokevli ve bir çocuk sahibisin ama hamileyim sizce diye bize soruyorsun
- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
Elbetteki kimse bilemez. Eşim yanımda değil göreve gitti sadece bana yardımcı olabilicek birileriyle konuşmak istedim. Sormamın neresi komik acaba ? Burda her soru soran komik mi oluyo neye göre kime göre komik? Hassa noktanıza değindiysem affola .
jsjskshskahamajan hassas noktam evet her zaman test yaptırmak yerine forumlara sorarım sağlıkla ilgili durumlarda. ne zaman böyle bir konu görsem içlenirim.
neyse ben çekildim hadi bakalım gözünden x ışını atan hatunlara bıraktım konuyu.
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Göğüs halkası genişler onada dikkatDaha önceki adet dönemimde de bikac kere göğüs hassasiyetim olmuştu pek emin olamadım
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Anlaşılmıycak tabiki ama aynı durumu yaşayıp hamile kalan veya bu hapı benimle aynı gün kullanıp ne kadar etkili olduğunu bilmek istedim tabikide kan testi yapıcamİyi de kan testi yapmadan nasıl anlaşılacak hamile olup olmadığınız?
Burda hamilesin-değilsin demek ne kadar mantıklı sizce?
- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31