Ben 22 yasindayim. Hayattaki en buyuk, en tutkulu askimi 13 yasinda yasadim
Hemde platonik gibi biseydi. Ilk askimdi. Beraber bir tek bisiklet surmuslugumuz ve yanyana olan iki bankta oturmuslugumuz var. He unutmadan bir de bisikletle giderken carpisip dusmustuk bi kere
Ay nasil asik oldum, nasil asik oldum. Nefes alamamalar mi dersin, onu gorunce, konusunca, bana birsey yazinca kalbimin yerinden cikacak gibi olmasi mi dersin, off ne ask acisi cekmisti kucuk kalbim o zamanlar
Tipini aciklayim, acik kumral, kucuk yesil gozlu, kucuk suratli, hafiften dislek, genis omuzlu, benden biraz uzun bir tipti. En yakin arkadasim hic hoslanmazdi ondan, nesini begendin bu basik suratlinin derdi bana
O ask acisini atlatinca bi suru platonik ask yasadim
Platonik ask yasadigim tum erkeklerde genel ozellik: renkli goz, kumral sac, genis omuz, benden biraz uzun, kucuk yuz.. Arkadaslarim artik benim tipimi cozmuslerdi. Bir unluyle belirtecek olursam, genelde dikkatimi hep Blue grubundaki Lee ryan gibi tipler cekiyordu. Bir oncekiyle bagimsiz, sadece benim hosuma giden erkek tipi
19 yasinda hayatimda tokat etkisi birakan eski sevgilimle tanismistim. Ayni siniftaydik. Karsilikli oturuyorduk. Bir gun hatirlarim, hastaydi burnu akiyordu, derste surekli burnunu silip, agzindan nefes aliodu. Bende onumde oturuyor diye onu inceliyordum
O da kumraldi, genis omuzlu benimle neredeyse ayni boyda, acik kahve rengi gozleri olan, hafiften dislek, vak vak agizli, biri. Yani tam benim tip
Bi zaman ismi konulmamis bi beraberligimiz oldu. Sonra koptuk, aylar sonra yine bi araya geldik o da uzun surmedi, ayrildik. Ama ne ayrilik. Nasil bi darbe almistim bu ayrilikla sana anlatamam. iliskilere dair dusundugum herseyi tekrar gozden gecirmeme sebep olan bi ayrilik yasadim
Ayriliktan 8 ay sonra simdi ki erkek arkadasimla tanistim
Ozellikleri: Genis omuzlu, benden biraz uzun, yesil kucuk gozlu, hafiften dislek, kumral
tanidik geldi mi bu ozellikler? Ben dedim ki ya bu benim eski erkek arkadasima cok benziyor, bundan uzak durmam lazim. Cocuktan kaciyordum resmen. ona ilgi duymamin sebebinin eski erkek arkadasima benzedigi icin oldugundan korkuyor, kendimi uzak tutuyordum. Cok gecmeden onun farkliliklarini gordum. Karakteri cok farkliydi. Fazla savasmadan pes ettim. Arkadasligimiz yalnizca 1 ay surdu
Ilk basta eski sevgilime benzedigi icin mi, sundan mi, bundan mi diyordum ama sonra baktim ki yoo.. Tamamen ben o tip erkeklerden hoslandigim icin.. Soyle de dusunuyorum arada bir. Bu kisiyi ilk gordugumde "Bu ne? Kader mi Allah askina? Eski sevgilimi unutamayim diye mi ona benzer bi tip cevremde dolasiyor?" diye dusunuyordum. Simdiler de de "acaba eski sevgilimin karsima cikmasi, onunla sevgili olmamiz, suanki erkek arkadasimi fark etmem icin bi sebep miydi?" diyorum
Hayat ve duygular cok degisiyor. Eger ondan hoslaniyorsan, bu iliskiye bir sans ver derim. 2-3 ay sonra hala eski sevgilinle kiyasliyorsan o zaman yanlis bi iliskide oldugunu dusunmeye baslayabilirsin. Ama suan icin hic dusuncelerinde acele etme, ve onunda sana duygularinda acele ettirmesine izin verme derim. Zamana birak. Icinden askim demek, askim lafi duymak gelmiyorsa, deme.