Yardım!!Yeni bir ilişkim var ama aklım hala o'nda mı bilemiyorum :(

ImFierce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
10
3
Öncelikle hepinize iyi geceler bayanlar. Kafam o kadar karışık ki en yakın dostlarıma bile anlatmaya çekiniyorum bu durumu.
Benim önceden 3 yıllık bir ilişkim vardı. Gayet güzel şeyler yaşadık çok eğlendik güldük sevdik vs. Ama yaşanan bazı kötü şeyler bizi ayrılığa itti. Ayrılalı çok zaman oldu ama ara ara birbirimizle yeniden konuştuk yani her bir araya geldiğimizde mutlaka bir çekim oldu çünkü çok aşıktık, ilk aşkıydık birbirimizin. Yani biraz zaaf gibi bişey bu. Ama ikimizde çok iyi biliyoruz ki bi daha bir araya gelsek de yürümez.
Ve ben o'nu atlattığıma emin olarak yeni bi ilişkiye başladım. Sorun şu ki tipleri aşırı benziyo, arkadaşlarıma gösterdiğimde aynı o'na benzettiler ama beni çeken kısmı değildi bu. Yeni sevgilim o kadar düzgün iyi niyetli bi insan ki.. Değer verdiğini daha şiimdiden hissedebiliyorum. Onu kesinlikle üzmek istemiyorum ama geçen gün buluştuğumuzda eski sevgilimin sık sık kullandığı bi laf vardı bana o lafın aynısını etti. Yine eski sevgilimin yüzüyle yaptğı tatlı bi hareket vardı ve onu yaptı. Napıcağımı bilemedim. Aklıma gelmesini istemiyorum, o'na aşık değilim eminim çünkü öyle olsaydı yenisine başlamazdım. Ama yeni sevgilimle gönül rahatlığıyla yaşayamam diye korkuyorum. Bana aşkım dediğinde bile garipsiyorum en basitinden. Yeni olduğu içindir diye düşünüyorum. Galiba asıl sorun benim uzun zamandır yalnız olmam.. Belki o yüzden garipsiyorumdur. Sadece paylaşmak istedim içimde tutamıyoum artık

Benimde şimdiki ilişkimden önce bir ilişkim vardı. Çok sorunlu ve hastalıklı bir ilişkiyi bitirdim. Dediğin gibi ilk aşkımdı. Sonra karşıma sevgilim çıktı. Kısa bir dönem eski sevgilimle kıyasladım hareketlerini, konuşmalarını. Ama kıyasladıkça sevgilimin her yönden daha iyi olduğunu farkettim. Her geçen gün onu daha çok sevdim.

Şu an senin de böyle bir kıyaslama döneminde olduğunu düşündüm. Sevgilini gerçekten seversen yakın zamanda atlatırsın, geçici bir durum. Ama sevemezsen o zaman kötü.

İşte demek istediğim buydu yani o kadar düzgün bi insan ki. Bi öncekinin öküzlükleri onda yok. Onu sevmemem için hiçbi neden yok ama şuan aşık olmadığım için bu sorular aklımı kurcalıyo:105:

Şu an ki sevgilinizle birlikteliğiniz ne kadar oldu?

Yaklaşık 1 aydır tanıyorum ama sevgili olarak 1 hafta. Biliyorum çok yeni olduğu için böyle düşünüyorum ama dün gece uyuyamadım düşünmekten. Asla ve asla onu üzmek istemiyorum. Bunları düşünmem bile ona saygısızlıkmış gibi geliyo

Düşüncelerimize bazen hakim olamıyoruz, aklımızdan geçenleri tutup yakalayamıyoruz ne yazık ki.
Kötü niyetli olmadığınız alenen belli. Bu kadar kafaya takmayın. İlişkiniz çok taze. Tadını çıkarın. Karşınızdaki insanın hareketlerine ''işte bu hareketi benzedi'' ''şimdi onun gibi bakacak'' '' eski sevgilim de böyle yapardı '' tarzında bakmayın, öyle değerlendirmeyin. O insanın başka bir birey olduğunu bilin. Onu tanımaya çalışın. İlişkilerin en güzel dönemi ilk zamanlardır. Üzülüp heba etmeyin. Her şey yoluna girer merak etmeyin.

Ama işte bu beyin öyle bişey ki düşünmeye bi başlayınca en sonunda kendini iğrenç biri gibi hissetmeye kadar gidiyor. Yine de ne kadar teşekkür etsem az sağolun rahatlattınız beni:109:

Seni cok iyi anliyorum, ayni sey benimde basima geldi cunku. Aska inanamiyorumdum artik, hep birinden hoslandim sandigimda kendimi kandirmissim hep. Ve bu demektirki o hayla derinde biyerlerde unuttum desende kendini kandiriyor insan..

yeni olduğu içindir
merak etme, hepimizin başına gelmiştir
zamanla geçer...
Benim sana tavsiyem duygularını bastırma,görmezlikten gelme,kendinden utanma...
çünkü bu süreci ne kadar çok bastırırsan o kadar gün yüzüne çıkar
hem ortak noktalarının olması kötü birşey değil ki
zamanla daha çok şey paylaşıp daha daha çok sevdikçe aslında bambaşka bi insan olduğunu anlayacaksın sevgilinin
üzme kendini,normal şeyler bunlar

Ben 22 yasindayim. Hayattaki en buyuk, en tutkulu askimi 13 yasinda yasadim Hemde platonik gibi biseydi. Ilk askimdi. Beraber bir tek bisiklet surmuslugumuz ve yanyana olan iki bankta oturmuslugumuz var. He unutmadan bir de bisikletle giderken carpisip dusmustuk bi kere Ay nasil asik oldum, nasil asik oldum. Nefes alamamalar mi dersin, onu gorunce, konusunca, bana birsey yazinca kalbimin yerinden cikacak gibi olmasi mi dersin, off ne ask acisi cekmisti kucuk kalbim o zamanlar Tipini aciklayim, acik kumral, kucuk yesil gozlu, kucuk suratli, hafiften dislek, genis omuzlu, benden biraz uzun bir tipti. En yakin arkadasim hic hoslanmazdi ondan, nesini begendin bu basik suratlinin derdi bana

O ask acisini atlatinca bi suru platonik ask yasadim Platonik ask yasadigim tum erkeklerde genel ozellik: renkli goz, kumral sac, genis omuz, benden biraz uzun, kucuk yuz.. Arkadaslarim artik benim tipimi cozmuslerdi. Bir unluyle belirtecek olursam, genelde dikkatimi hep Blue grubundaki Lee ryan gibi tipler cekiyordu. Bir oncekiyle bagimsiz, sadece benim hosuma giden erkek tipi

19 yasinda hayatimda tokat etkisi birakan eski sevgilimle tanismistim. Ayni siniftaydik. Karsilikli oturuyorduk. Bir gun hatirlarim, hastaydi burnu akiyordu, derste surekli burnunu silip, agzindan nefes aliodu. Bende onumde oturuyor diye onu inceliyordum O da kumraldi, genis omuzlu benimle neredeyse ayni boyda, acik kahve rengi gozleri olan, hafiften dislek, vak vak agizli, biri. Yani tam benim tip Bi zaman ismi konulmamis bi beraberligimiz oldu. Sonra koptuk, aylar sonra yine bi araya geldik o da uzun surmedi, ayrildik. Ama ne ayrilik. Nasil bi darbe almistim bu ayrilikla sana anlatamam. iliskilere dair dusundugum herseyi tekrar gozden gecirmeme sebep olan bi ayrilik yasadim

Ayriliktan 8 ay sonra simdi ki erkek arkadasimla tanistim Ozellikleri: Genis omuzlu, benden biraz uzun, yesil kucuk gozlu, hafiften dislek, kumral tanidik geldi mi bu ozellikler? Ben dedim ki ya bu benim eski erkek arkadasima cok benziyor, bundan uzak durmam lazim. Cocuktan kaciyordum resmen. ona ilgi duymamin sebebinin eski erkek arkadasima benzedigi icin oldugundan korkuyor, kendimi uzak tutuyordum. Cok gecmeden onun farkliliklarini gordum. Karakteri cok farkliydi. Fazla savasmadan pes ettim. Arkadasligimiz yalnizca 1 ay surdu

Ilk basta eski sevgilime benzedigi icin mi, sundan mi, bundan mi diyordum ama sonra baktim ki yoo.. Tamamen ben o tip erkeklerden hoslandigim icin.. Soyle de dusunuyorum arada bir. Bu kisiyi ilk gordugumde "Bu ne? Kader mi Allah askina? Eski sevgilimi unutamayim diye mi ona benzer bi tip cevremde dolasiyor?" diye dusunuyordum. Simdiler de de "acaba eski sevgilimin karsima cikmasi, onunla sevgili olmamiz, suanki erkek arkadasimi fark etmem icin bi sebep miydi?" diyorum

Hayat ve duygular cok degisiyor. Eger ondan hoslaniyorsan, bu iliskiye bir sans ver derim. 2-3 ay sonra hala eski sevgilinle kiyasliyorsan o zaman yanlis bi iliskide oldugunu dusunmeye baslayabilirsin. Ama suan icin hic dusuncelerinde acele etme, ve onunda sana duygularinda acele ettirmesine izin verme derim. Zamana birak. Icinden askim demek, askim lafi duymak gelmiyorsa, deme.

hayatın tadını çıkar mutlu olduğun zamanların tadını çıkar bence...su akar yolunu bulur nasılsa..

şuan bu mesajını okumak bana öyle iyi geldi ki. resmen aynı durum ya oluyomuş demek ki öyle. Mesela bugun buluştuk kahvaltıya gittik daha bi samimiydik yani gün geçtikçe sanki daha da yakın oluyoruz mesela bugün aklıma eski sevgilim hiç gelmedi onunlayken. galiba benimki biraz psikolojikmiş. hani insan kendine bile bile acı çektirmek ister ya aklına zorla getirip, benimki de öyle bişeymiş. Ama eğer aylar geçtikçe bu durum tekrarlanırsa ısrarla devam ederse o zaman bitiririm zaten yani zor olur öyle

Bu başlığı açmamın üzerinden 5 buçuk sene geçmiş ve ben hala 'yeni ilişkim' diye bahsettiğim kişiyle birlikteyim çok yakında nişanlanıyoruz :) hayatımın en doğru kararıymış ilk başlarda öyle hissetmem çok normalmiş. Sonrasında öyle Bi sevdim öyle bir iyi geldi ki bana, umarım aynı sorunu paylaşanların da bu dertleri çözüme kavuşmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…