Benvebendeniz Ya Sabr tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 619 325 4 Temmuz 2015 Konu Sahibi balmmm #21 balmmm .!.: Canim kac yilda bityrmus kise yasi kac beni biraz bilgilendirrmsn Genişletmek için tıkla... Sanırım 2 yıl+staj dı sanırım çok emin değilim açıkcası.35 civar yaşı.hatta o direkt işe başlamayı düşünüyordu bitirince
balmmm .!.: Canim kac yilda bityrmus kise yasi kac beni biraz bilgilendirrmsn Genişletmek için tıkla... Sanırım 2 yıl+staj dı sanırım çok emin değilim açıkcası.35 civar yaşı.hatta o direkt işe başlamayı düşünüyordu bitirince
B balmmm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Ekim 2013 272 40 34 5 Temmuz 2015 Konu Sahibi balmmm #22 Kizlar 147 aradim dort donemde bitiyor dedi liseyi oncede okudgum icin sadce alan sinavlarina girecekmisim cokk mutlutyum bi yilda uc donem oluyormus bu da demektie ki bi bucuk yilda mezun olacam insallahh
Kizlar 147 aradim dort donemde bitiyor dedi liseyi oncede okudgum icin sadce alan sinavlarina girecekmisim cokk mutlutyum bi yilda uc donem oluyormus bu da demektie ki bi bucuk yilda mezun olacam insallahh