yardım yeni bi baslangic icin

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
34
Kizlar 2yillik evliym bir yasinda oglum var yasim 23 .eski hatalarima sunger cekip daha iyi bi anne es evlat olmak icin yepyeni bi sayfa acmak istiyoym.sorum su duz lise mezunuyum aciktan okudum okul oncesini okumak istiyorum universite olarak ama duydugum kadariyla liseden cocuk gelismi okuynlar ona gecis yapabilirmis.simdi ben ikinci kez lise mi okumaliyim acikdan cocuk gelisimini baska sansim yokmu

ikinci kez lise okuyamazsınız ona eminimde puanınız yeterli ise çocuk gelişimi okursunuz bir engel yok.

Okul oncesi diye bolum var uni.de kazanip okuyacaksin niye bastan lise okuyasin birtanem

aöf de çocuk gelişimi okumanız için( önlisans lisans farketmez ) liseden çocukgelişimi mezunu olmak gerekiyor bende istemiştim bu engele takıldım malesef

ama örgün yani norml üni istiyorsan okulöncesi öğretmenliği lisans okuyabilirsin ama önlisans okuyamazsın

Kizlar baktimda netten. O bolumun lisesini okuynlar cokk koly geciyolrms mesela duz lise 400 puansa bolumn lisesni okuyan 200 arsa cok fark var iki kere aciktan okuma sansi varms ikibucuk sene suruomus zaman korkututor beni

aöf de çocuk gelişimi okumanoız için liseden çocukgelişimi mezunu olmak gerekiyor bende istemiştim bu engele takıldım malesef
Evet kuzum bende bunu diyorum ama ikinci kez lise okursak oluormus deger tabi.yas 26 olacak universite basladgmda eger olursa

Evet kuzum bende bunu diyorum ama ikinci kez lise okursak oluormus deger tabi.yas 26 olacak universite basladgmda eger olursa

evet canım tekrar okuman lazımmm bende düşündüm 2.kez lise okumayı aöfden öğretmenlik için ama önlisans okudugum için okuyamazsın demişlerdi ozaman tekrar lise okumak hem zman kaybı hemde meslek lisesi oldugun için arada okulda meslek dersi alman lazım staj yapman lazım vs zor olur canım
başka bölüm tercih et bence ben adalet okudum işletmeye tamamlamayı düşünüyorm ama gözüme geliyor acıkcası

Kizlar baktimda netten. O bolumun lisesini okuynlar cokk koly geciyolrms mesela duz lise 400 puansa bolumn lisesni okuyan 200 arsa cok fark var iki kere aciktan okuma sansi varms ikibucuk sene suruomus zaman korkututor beni
oda en iyi ihtimal 2 buçuk sene her sınavda 30 kredi alman şartıyla ve meslek derslerini okulda alacaksın ve staj vs var canım

Evet haklisniz da benim kafa ancak sozele calisio.bide onu acik olan bu meslek gibime geliyor esime aileme mahcup olmak istemiyorum bu saatten sinra.dera satj falan olcak ama napayim baska is olanagi yok gibime geliyor

Evet canim oyleymis

Evet haklisniz da benim kafa ancak sozele calisio.bide onu acik olan bu meslek gibime geliyor esime aileme mahcup olmak istemiyorum bu saatten sinra.dera satj falan olcak ama napayim baska is olanagi yok gibime geliyor
adalet yada halkve ilşkiler okuyabilirsin hep sözel dersler ayrıca üni sınavında sadece ygs girip barajı geçmen yeterli

Canim yanlis anlamzsan onu acikmi yani is olanagi nasil

Universite okuyacaksınız nedennlise okuyasiniz. Ygs lysye hazirlanin

2 lise Diplomasını da ilk kez duydum. Çap yapılmaz lisede :)
Üniversiteye hazırlanmalısın. Bence seçeceğin bölümü iyi düşün.para da kazanabileceğin bir iş OLMasına dikkat et..
Inşallah başarırsın. Ve yazarsın bizlerede.

Universite okuyacaksınız nedennlise okuyasiniz. Ygs lysye hazirlanin
Oyle de normal universite zor gibi gorunuo okul biteli 5sene olmus onu acik gwcisi koly die cocuk gelismi olsun diyorum

Benfe daha dun ogrendim ikinci kez okunabildigini yalniz universiteye gecmemek lazimkis insallah canim yazarim sizlere dr

4 yıllık lisans okumazsan sana hiçbir bölümden hayır gelmez.Çalışmalara bu yaz başla ve seneye Üniversite Sınavları'na gir .Açıköğretimden güzel bir bölüm kazan.Önlisansla zaman kaybetme ben Ayağımda bebeğimi sallayarak KPSS sınavını kazanıp yerleşmiştim.hiçbirşeyin zamanı sana uzun gelmesin zaman çabuk geçiyor.

İkinci kez lise okunuyor açıktan.Benim akrabam ikinci liseyi bitirecek oda çocuk gelişimi okuyor

Haklisn canm ama hep cok caliskan bi ogrenci olmadim universite sinevi korkutyr benibkazanamam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…