Lise Yorum ve Soruları Yardım,yardım,yardım!

yoncanurcan253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
71
1
48
Bir kız meslek lisesinde 11.sınıfım.Çocuk Gelişimi okuyorum.Okuduğum bölümden dolayı sırf sözel ders görüyoruz.Matematik,fizik,kimya ve biyoloji derslerini tüm 9'larla aynı sene gördük.Daha sonra bize sayısal dersler hiç verilmedi.Ben bu sene dershaneye gitmek istiyordum fakat ailem gerek görmedi.Üniversitede Çocuk gelişim okumak istemiyorum.Hukuk okumak istiyorum,fakat ne yapacağımı bilemiyorum.Şuan biz sırf sözel gördüğümüz için,dershanede de sayısal sınıfına gitsem açığımı böyle kapatabilir miyim?(HUKUK TM-2 VE EA'la alıyor.)Hukuk fakültesine gitmeyi çok istiyorum.Eğer Rabbim de izin verirse ilk burda ve sizlerle paylaşacağım.Ne olur akıl verin,dershanede sırf sayısal sınıfına mı gideyim yoksa eşit ağırlık sınıfına mı?(Eşit ağırlık sınıfında fizik,kimya ve biyoloji yokmuş:18:)

tatlım huuk eşit ağırlık ile alıyor. bence eşit ağırlık sınıfına gitmelisin.

canım bence bu soru için en doyurucu cevabı dersanelerden alabilirsin. çünkü onlar sınav sisteminin içindeler.

başarılar...

Bende bi anadolu lisesinde 11.sinif sayisalim hic uzulme insanlar neler basariyor sende yaparsın benim ablamda mesela lisede tm okudu ama sozelden girdi rehber hocalari bile uzulme ama yapazsin galatasarayin kabatasin sozelleri varken dediler ama o ne yapti turkiyede ilk 100 e girdi dile kolay ben sahidim sabahlara kadar calisti sayisallari kucuk gorme ben bile sayisal olmama ragmen hala cooook eksigim var o derslere cok onem ver sozeli her calisan yapar sayisal oyle degil eger 12. Siniftan sonra bi sene ara verip calisirsan kesinlikle yapacagina inaniyorum ama okul varken hem kendi derslerin hem sayisallar hem diger dersler cok yipranirsin umarim istedigib gibi olur hukugu kazanırsın sevgiler :)))

Teşekkür ederim,okurken bile mutlu oldum şuan.İnşallah sende isteğin bir bölümü kazanırsın.Yaşıtız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…