Adet tarihim 27 mart.6+2 de kalp atışı için gittim. Kese düzensiz ve kalp atışı yok dedi. Perşembe günü yani 7+1 de bir daha bakalım dedi. Yine yoksa almamız gerekli dedi. Doktora inanmak istemiyorum. Gerekirse başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
canım benim bu çok ciddi bir durum.. bence de birden fazla hekime danışmanda hiçbir sakınca yok.. zaten bu konuda beni takip ettiysen ben de 3 hekimle görüştüm ve bunu onlara da belirttim... bu kesinlikle hekimlerin bilgisine güvenmekle alakalı değil... sadece bu kadar ciddi bir kararı(kürtaj) alırken insna iyice emin olmak ister ve bunu hekimler d e anlayışla karşılıyor..
inşaallah Allah hakkında hayırlısını nasip etsin..
canım benim malesef aynı ablamınki gibi olmuşun. Allahım çok sabır versin çok zor bir drum biliyorum. Umarım en yakın zamanda yine hamile kalırsın ve Allah bebeşini kollarına almayı nasip eder.
dün gebeliğim sonlandırıldı.kalbi hala atmaığı gibi kesenin uzunluğu geçen hafta ile aynıydı.bu arada başka bir doktora gittim.kesenin gelişiminin geçen haftadan daha önce durduğunu söyledi ve o zor karar kürtaj... böyle güzel bir rüya nasıl bir anda kabusa dönüşür hala kabullenemiyorum. sadece şimdi olduğu gibi yalnızken acımı yaşayabiliyorum çünkü iki çocuğumun yanında kendimi bırakmam olmaz.allahım kimselere yaşatmasın bu durumu çok zor çok.
Canım benım allah yardımcın olsun. Bende 7haftalık hamıleyım 5 haftalıkken kahverengı leke geldı dırek dr gıttım alttan baktı cok hafıf rısk olabılır dedı progestan verdı sonra tam 6haftalıkken baska dr gıttım karnımın ustunde cıhazı bıle gezdırmeden saglıksız gebelık dedı ne soru sorabıldım ne konustum neyse 2 gun sonra met edılen bır dr gıttım cok ılgılı kı o zaman 6+2 ıdım baktı kese saglıklı kalp atısını dınlettı yınede dıkkat et kendıne dedı... Cok zor durumlar bunlar bende yasadıgımı anlatmak ıstedım rabbım hernkezın yardımcızsı olsun
Canım benım allah yardımcın olsun. Bende 7haftalık hamıleyım 5 haftalıkken kahverengı leke geldı dırek dr gıttım alttan baktı cok hafıf rısk olabılır dedı progestan verdı sonra tam 6haftalıkken baska dr gıttım karnımın ustunde cıhazı bıle gezdırmeden saglıksız gebelık dedı ne soru sorabıldım ne konustum neyse 2 gun sonra met edılen bır dr gıttım cok ılgılı kı o zaman 6+2 ıdım baktı kese saglıklı kalp atısını dınlettı yınede dıkkat et kendıne dedı... Cok zor durumlar bunlar bende yasadıgımı anlatmak ıstedım rabbım hernkezın yardımcızsı olsun[/QUOTE
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. İçini ferah tut kafanı takmamaya çalış. Bak kalp atışını da duymuşsun. Şimdi nasılsın?
Allah yavrularını sana bağışlasın, acılarını göstermesin inşaallahh.. Allaha bin şükür ki ikizlerin var:))))
Merhabalar! Nasılsın biraz toparladın mı? Bir şey soracağım sana operasyondan sonra kanaman ne kadar sürdü, bir de yeniden denemeye ne zaman başlayacaksın. Ben dün bir hafta dolduğu için kontrole gittim. Hemen gebe kalsam problem olur mu dedim birkaç ay tavsiye etmiyoruz dedi. Bir de sebep sperm anomalisi olabilirmiş yine %20 ihtimal aynı şey olabilir size tüp bebek öneririm dedi. Tabi hamile kalacağımı hiç zannetmiyorum bu gebelik milyonda birlik bir tesadüftü hem ben de hem eşim de problem olunca çok zor tabi. Ama biz o tedavi süreçlerini bir daha yaşamayı düşünmüyoruz. Sana ve bütün bebek isteyen arkadaşlarıma bir an önce sağlıklı gebelikler ve tatlı bebişler dilerim. Sakın kendini bırakma ben senelerce çok üzüldüm ama Allah zamanı gelince nasip ediyor.
İşte o zaman bunların hepsi çooook uzakta kalacak.Hayal meyal hatırlıyacaksın.Tecrübe konuşuyor)
3gündür hic lekem gelmedi sukur sende durum ne bugun 7 haftaligiz...... telden yazinca turkceyi katlettim biraz kusura bakmayin
merhaba canım! iyi sayılırm işe başladım.. sorular bunaltıcı olsa da azaldı artık... kanama ilk bir kaç gün akıntı şeklindeydi bazı günler yine kan akıntı şeklindeydi ama 2 gündür leke olarak var. senin kanman nasıl??
sizin sorununuz nedir çok özel olmazsa?...
valla üzülmemek elde değil... aslında bu durumu kabıllendim ama Allah korusun yine olursa diye korkuyorum... bu yüzden 2. bnebeği bi 6 aydan evvel düşüneceğimi sanmıyorum bu korku ve kürtajdan çıkınca çektiğim sancı..... bunları unutmam lazımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?