Ben 7 ay once saclarımı kestırmıstım. 7 ay once saçlarım düzdü. Daha sonra saçlarımı katlı, perçemli kestirdim dalgalı hal aldı. 3-4 kattan oluşan saçıma artık şekil veremiyorum çok kabarıyor. Acaba saçımın şekli değişmesi 2-3 gün de bir Düzleştirmem ya da şekil vermem mi? Şimdiden Teşekkürler..
düz olan saçlarını katlı kestirerek hata yapmışsın.. saçın şekil almasında en büyük etken kesim şeklidir canım... katlı saç dalgalı olur bir süre sonra... sen şimdi o saçlarını bir süre kullan uzat fönle vs. idare et... istediğin uzunluğa geldiği zaman kuaföre git katlarının hepsini eşit uzunluğa getittir... saçların ancak o şekilde eski haline döner canım... umarım yardımcı olabilmişimdir...
Tesekkur cevp ıcın ama kıyamıyorrm kı kestırmeye uzasa gene en kucuk kat omzuma yakın. En buyuk kat belmde gogus hızasında. Daha onceden de katlıydı uzamayı durdurdu normal hale geldı 1 yıl ıcınde bunda da 1 yıl beklesem de duzelır mı eskısı gıbı ? Ve de artık duzlestırmıyeyım mı ucları cok kırık oldu. Elime alınca batıyor sankı.
Tesekkur cevp ıcın ama kıyamıyorrm kı kestırmeye uzasa gene en kucuk kat omzuma yakın. En buyuk kat belmde gogus hızasında. Daha onceden de katlıydı uzamayı durdurdu normal hale geldı 1 yıl ıcınde bunda da 1 yıl beklesem de duzelır mı eskısı gıbı ? Ve de artık duzlestırmıyeyım mı ucları cok kırık oldu. Elime alınca batıyor sankı.
tatlım o zaman yıpranmaması için düzleştirme.... b,r süre idare et... ama uzayınca dediğim gibi hepsini eşit ölçüde kestir... zaten en kısası omzundaymış o daha iyi ... birkaç ayda uzar merak etme.... jöleleyerek de dalgalı yapabilirsin düzleştirmezsen...