Z zlmm artık böyle Kayıtlı Üye 7 Ocak 2009 902 43 118 Ankara 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #1 Merhaba arkadaşlar ben çok büyük bi salaklık edip çok sevdiğim siyah pantolonumu lekelenince prille veya sabunla sildim(hatırlamıyorum) .elimde yıkadım ama beyaz leke kaldı nasıl çıkarabilirim. çok salağım çokk
Merhaba arkadaşlar ben çok büyük bi salaklık edip çok sevdiğim siyah pantolonumu lekelenince prille veya sabunla sildim(hatırlamıyorum) .elimde yıkadım ama beyaz leke kaldı nasıl çıkarabilirim. çok salağım çokk
ficipi ............... Kayıtlı Üye 2 Ocak 2008 5.424 10 156 8 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #2 camasır suyu katkılı bırsey mıydı acaba sıldıgını??CADIARZU
balxixmnur Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 2.806 18 116 45 Diğer 9 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi zlmm #3 siyah lac,vert renklerde öyle oluyor makinaya at tekrar hafif nemliyken ıslak bezle sildir ve ütüle ben öyle yapıyorum inş düzelir seninkiside
siyah lac,vert renklerde öyle oluyor makinaya at tekrar hafif nemliyken ıslak bezle sildir ve ütüle ben öyle yapıyorum inş düzelir seninkiside