Yardım meme reddi

nerissa147258

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
38
2
Kızlar merhaba ne yapacağımı şaşırdım sezaryen doğum yaptım 10 günlük bebeğim var meme almıyor hastanede de dakikalarca uğraşırdık hemşirelerle beraber anca tuttururduk ağrılarımda çok vardı ve çok az emerdi hemen bırakırdı şekeri düştüğü için mama verdiler şırıngayla 2 kere sonra eve geldik nasıl uğraşıyoruz memeyi alsın diye silikon meme ucu denedik onu hiç sevmedi tutmadı meme ucum süt sağıp damlatarak tutturduk ama nasıl ağlıyor kıyametleri kopartarak tuttuğunda da çok az emip bırakıp hemen uyuyordu uyandıramıyorduk biz de doydu sanıyorduk. Emmediği zamanlar şırıngayla veremedik biz bir den kAçtığı için genzine gidiyor diye anne süt kaşığı ile sütümü verdik onunda yarısını içip yarısını döküyordu taburcu olduktan 3 gün sonra hastaneye gittik kilo kaybı var ama normal bundan sonra alacak dedi doktor 7. Gün tekrar gittik aradan 3 gün geçmesine rağmen sadece 30 gram kilo almış bitanem normalde günde 30gram alması lazımmış doymuyormuş doymadan uyuyormuş biz nereden bilelim doktora denediğimiz yöntemleri söyledim o zaman biberon deneyeceğiz dedi meme reddi olur ama istemiyorum dedim eee napalım aç mı kalsın çocuk dedi eve geldik yine biberon vermedim mememi tutmasını denedim ama yok tutmuyor kıyametler kopuyor bende biberon verdim mecbur aç sütümü sağıp verdi ama önce mememi zorluyordum tutması için tutsada tutmasada sütümü sağıp biberon veriyordum açmış çünkü biberonla 60-70 ml süt içti açmış kuzucum şimdi de canı isterse mememi tutuyor istemezse tutmuyor dün tuttu mesela 2-3 kere ondan önceki gün hiç tutmadı emme pozisyonu aldık kı başından beri başlıyor ağlamaya ya resmen biberonu kıskanır oldum neden mememi istemiyor diye ağlamaktan mahvoldum memeyi tutmasını nasıl sağlayabilirim

Hiç öyle düşünme. Yeter ki sütü alsın bir arkadaşım 1.5 yasa kadar sadece sağıp verdi. Bazı bebekler olabiliyor böyle. Allah yardım etsin. Yinr biberonla sütü verin. Ama denemekten vazgeçmeyin. Plates topu üzerinde hafif zıplayarak salınarak. Ya da ayakta gezdirip hafif sallayarak deneyebilirsiniz.

Az az emmeye başladı ama çok az emip hemen uyuyor bende sağıp biberonla veriyorum aç kalmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…