Yardım! Meme büyütme sonrası rippling (dalgalanma)

hepburn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
62
17
Merhaba kızlar, bir ay önce meme büyütme ve burun estetiği ameliyatı aynı anda oldum. Burunda hiç bir sorun yok ama memeler sıkıntılı 😔 özellikle sol memenin iç kisminda parmak parmak dalgalanmalar oldu. Doktorumla konuştum silikonun içindeki harekete bağlı olarak ortaya çıkmış olabilir dedi. Yani çok önemsemedi. Ama ben 15 gün sonra bikini giyeceğim ve çok kötü görünüyor. 😭 Bu sorunu yaşayan ve atlatan ya da atlatamayan var mı? Gerçekten tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum...

Merhaba benimde 1 ay oldu 325 cc kas alti koyuldu. Duz dururken hissedilmiyor ama öne dogru egilince ve elimle dokununca yan taraflarinda dalgalanma oluyor sanki icerde büzüşmüş gibi bir his. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz.

Merhaba benimde 1 ay oldu 325 cc kas alti koyuldu. Duz dururken hissedilmiyor ama öne dogru egilince ve elimle dokununca yan taraflarinda dalgalanma oluyor sanki icerde büzüşmüş gibi bir his. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz.
Merhaba gec oldu biraz . Benim neredeyse iki ay oldu hala dalgalanma duruyor. Adet doneminde sis olduğu icin azalıyor. Sonra yeniden ortaya çıkıyor. Henüz Doktoruma muayene olma fırsatı bulamadım. Muayene sonrasında fikirlerimi yazacağım. Kayseri'de oldum.

Merhaba gec oldu biraz . Benim neredeyse iki ay oldu hala dalgalanma duruyor. Adet doneminde sis olduğu icin azalıyor. Sonra yeniden ortaya çıkıyor. Henüz Doktoruma muayene olma fırsatı bulamadım. Muayene sonrasında fikirlerimi yazacağım. Kayseri'de oldum.
Mrb sorununuz geçti mi? Kayseri de hangi doktora oldunuz? Doktora danıştınız mi?

X