Gelinlik Modelleri yardım lutfenn

sevilayemre

SEVİLAY-İLAYDA-EMRE
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
873
4
318
Rize
arkadaşlar kınamda gıymek uzere ankrada bildiğiniz uygun abiye elbiseler satan yerler varmıı?

hayırlı olsun cnm... ulustaki anafartalar çarşısına git orda çok güzel abiyeler var samanpazarına da gidebilirsin.kızılayda Atatürk bulvarında Çözgü Mağazası var orda da güzel abiyeler var İzmir caddesine de uğra bulursun mutlaka

canım ben yeni aldım kına kıyafetimi izmir caddesinde ekol mağzasından aldım çok güzel modeller var fiyatlarda degişiyo fiyat seçeneğini bilmiyorum ama istediğin gibi birsey bulabilirsin bakmanı isterim.mutluluklar bu arada...

cok tşk edıyorum kızlar o saman pazarı fln oraları gerckten cok övüyorlarr

[

cok tşk ederım canımmmm

ben samanpazarından almam diyordum ama geçen hafta ablam için abiye aldık ordan yeni sezonu da açmışlar gerçekten güzel abiyeler var önyargılı davranmışım diyorum şimdi.hem çeşit çok hem de indirim yapabilirsin oralardan mağazalarda bu fırsat olmuyor

demetevlerde yahyalar tarafına giden yol üzerinde çok güzel abiyeler var ve demet 1. caddede sevilde şık abiyeler var .. ulus çıkrıkçılar yokuşundada var bu üç yeri tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…