Yardım lütfen

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
27
Merhaba hanımlar ben dizimden ciddi bir rahatsızlık geçirdim sporda çapraz bağ ve menisküs yırtığı oluştu dizimde ankaraya gidicez çok yakın da ve ankarada bildiğiniz iyi doktor varmı gitmişken ilk hedefim doktora gitmek olucak bana bildiğiniz iyi bir doktor varsa önerir msiniz sahte veya fake değilim gerçekten dizim iki yıldır acıyor lütfen doktor ismi söyleyin

Annem defalarca meniskus ameliyati oldu. Oncelikle kesinlikle arastirma hastanelerine gitmeyin. Universite hastanesi tavsiye ediyorum ama illa ki hocanin ameliyata girmesini saglayin. Yoksa ogrenciler yapiyor. Ozel hastaneye gidecekseniz de mutlaka universite hastanesi gecmisi olan bir doktor olsun (deneyim acisindan).

Konuyu kaydırma istemiyorum ama niçin defalarca?
Tekrar tekrar neden yırtık oluşuyor?

Konuyu kaydırma istemiyorum ama niçin defalarca?
Tekrar tekrar neden yırtık oluşuyor?

Annem tedaviyi geciktirdigi icin yirtik buyumus ve protez takilmasi gerekliydi. Ilk ameliyat olurken dediler ki platin protezin bir defa takma hakki var ve omru 30 yil. Ondan once organik bir protez takalim yasin genc. Sonra bir ameliyat daha olur platine geceriz. Neyse ameliyat oldu ama agrilari gecmedi. Uzerine hala basamiyordu. Meger kullanilan malzemeyi vucut kabul etmemis. Sonra ameliyatla cikardirlar kaliteli malzeme kullandilar. Ama o da nasil olduysa kaydi ve ucuncu ameliyatta artik platin protez takildi. Ilk iki ameliyat arastirma hastanesinde son ameliyat universite hastanesindeydi. Universitedeki dr annemin bacagini gorur gormez "nasil kesmisler bu bacagi" dedi. Zaten detayli incelemede ilk iki ameliyatta yapilan bir cok hata da ortaya cikti. Resmen deneme tahtasi gibi kullanmislar annemi. Yalniz suanki ameliyattan sonra da enfeksiyon oldu. Yeni bir ameliyat gecirme ihtimali var.

Çok eziyet çekmiş, Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun annenize, inşallah problemsiz olur bundan sonrası.

Peki şimdi nasıl oldu bakın ben çok korkuyorum yaşım 18 daha amelyat konusunda bile emin değilim hangi doktora ameliyat oldu annenjz Rabbim annenize şifa versin

Allah yardımcımız olsun çok korkuyorum bu yüzden doktorlar duyarsız oluyor hep

Anneniz ne kadar bi müddet tedavi olmadı yani amelyat benim iki yıl oldu ameliyat tan çok korkuyorum buz gibi bir yer mezbahane gibi

Fahrettin Erdoğan a çok iyi diyorlar doğrumu

Yahu sen ne çeşit bir insansin?????? Psikiyatriste gitmen lazim senin acilen!!!
bi babandan cektiklerini yaziyorsun nasil kotu bir ortamda yasadigini hic bir imkaninin olmadigini yaziyosun. sonra sevildignizi nasil anlarsiniz diye konu aciyorsun sanki evliymis gibi benimki d.g. kutlamadi falan filan simdi de sporda bacagimi incittim. bu nedir ya psikolojik bir hastaligin falan mi var senin. yazdiklarin birbiriyle celisiyo hic utanmiyo musun yalan konuşmaya işsiz

Bir insanın birçok açıdan farklı farklı sorunları olabilir babamla sorunlarım var 15 yaşında başka bir yere taşındık sonra Üniverste için besyo düşündüm kursa başladım ve dizim bu hale geldi ben evliyim demedim ki sadece sevgilim oldu iki tane bunlarda beni sevmemiş onu anladım sizin sayenizde

Allaha Şükür sadece bunalımdayım başka bir rahatsızlığım yok piskolojik olarak beni niye böyle yargılıyosunuzki

Meniskuste 2 yil gec bi zaman. Hemen ameliyat olmaliydin
Hadiya biliyordum aslında ama korktum işte Ayy çok korkuyorum ya dizim acıyor arada arada bu saatten sonra ne olur bi fikriniz varmı çok korkuyorum ya

Meniskuste 2 yil gec bi zaman. Hemen ameliyat olmaliydin
Bide birşey dicem ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim dizim böyle oldu devlete gittim ve çevremdeki insanlar farklı farklı bir çok şey dedi bir çok doktora gittim devlette ameliyat dedi yarısı yarısı Hayır ameliyat olma yaşın genç dediler bu yüzden de napcağımı bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…