Yardım Lütfen..

aman yarabbıııı
pekı sızın konunuza yazmıyım
kaşlarımıda cattım bak gulmuyorum
neme lazım sonra basıma iş alırım

Ondan da geçtim hadi biz haksız olalım tamam. Ama benim fotografimin aynisindan çekilmiş nedir arkadaş.
Bu gidişle vesikalık da cektiremiycez onda da herkes aynı duruş filan sonuçta.

Ondan da geçtim hadi biz haksız olalım tamam. Ama benim fotografimin aynisindan çekilmiş nedir arkadaş.
Bu gidişle vesikalık da cektiremiycez onda da herkes aynı duruş filan sonuçta.
gulme smıleyı yapamıyorum valla konu sahıbınden ambargo yedım baska yerde gul dedı bana
cok hosuma gıttı vesıkalık cekılmeyelım fıkrı
suraya hayalı bı gulme smıleyı koydum
benı anla

Gören de söz konusu fotoğraf ve söz ödüllü, çok özel ya da derin sanacak. Ben de sandım ki sizin fotoğrafı komple aldı, kendi sayfasında paylaştı. O fotoğraf kaç kere çekilip benzer yazılarla paylaşıldı acaba.

Bu arada abisi falan gerçekten çok çirkin adamın üslubu. Ama siz de kışkırtmışsınız biraz. Abisi ne ya gıcık gıcık

Tamam ben haksızım.
Hanımefendi benim fotoğraflarımın aynısı, tonunu, ışığını bile aynı yapsın.. Benim altına yazdıklarımı kopyalasın yapıştırsın.
Bir çok kez tekrarlasın bunu..
Kocası gelsin beni tehdit etsin, bana hakaret etsin. Arkadaşları benim profilimi taciz etsin dün geceden beri.
Ben abartıyor, ben suçlu olayım..
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.. Demek ki benim algılarda sorun var.

amann ne kadar da abartmışsınız sizin yazdığınız sözü paylaşmışta ne olmuş çok büyük bir şey sanki ..

ilk başta siz gereksiz bir tepki vermişsiniz onlar da çok fazla abartmışlar karşılıklı gereksiz bir tartışma olmuş yani

ay niye elin kadını benim evimin bir köşesini yazdığım yorumla birlikte kopyalayıp paylaşsın ki? ruh hastası mıdır nedir. ben olsam direkt siler engellerdim. profilimi de herkese kapatırdım. hayır yani o hesaplar kişiye özel hesaplar öyle kafaya göre resim alıp profile kopyalanmaz. bir de sürekli yapıyormuş. konu sahibi profili aynı benim profilim gibi diyor. ekran görüntüleriyle instagramın şikayet bölümüne şikayet edin. kendisinin paylaşacak hiçbirşeyi yok, başkalarının hayatlarına özeniyor, başkalarının hayatını kendi hayatı gibi lanse ediyor heralde. durum sinir bozucu ama dalaşa girmenin de lüzumu yok. kocasını kendini de silip engelleyin, yabancı kişileri listenize kabul etmeyin.

acikcasi haspam gunumuzde hakaret olarak kabul edilebilir nasil ki yosma aslinda guzel kadin manasina gelsede biri bana yosma dese su an olay cikaririm haspam icinde sen hakaret degildir diosun ama bana birisi yine bu kelimeyi kullansa yine olay cikaririm cunku hakaret kabul edilecek bi kelimedir. tamam onlarin yaptigi da yanlis heleki adamin uslubu cok yanlis ama senin en basinda haspam yazarak baslattigin bi atisma olmus. eger dava acarsa siz de hakaret etmek konusunda malesef hatali bulunursunuz bilginize.

anlaşma yapın madem. o profilindeki sana ait tüm resimleri kaldırsın, sen de o resmi kaldır. sonrada silip engelleyin birbirinizi. bu da bi çözüm yolu.

ıkınızdede kabahat var...eger sızın ozelınıze aıt bır fotograf degılse genel bır fotografsa nıye takılıyorsunuz kı...yazınızıda almış paylaşmış...demekkı begenmıs duygularını yansıtmıs vs vs...ne var bunda bu kadar sınırlenecek kopyacı haspam gbı muhabbetlere
ama karsı tarafta esını araya sokacak kadar kişiliksiz...ıkı kadın arasındakı tartısmalara maydonoz olan erkekten nefret ederım

Çok gereksiz sosyal medyada herkes birşeyleri kabul ederek resim yada yazı v.s paylaşıyo madem bu kadar kabul edemiyeceksiniz sosyal medya kullanmayın.
Küfür hakaret boyutuna girmiyorum bile bana göre en saçma mevzu benim yazımı kopyalamış kısmı

Ne kadar uzatmışsınız hayret bir şey ya.Burada insanlarda söylüyor uzattığınızı hala kabul etmiyorsunuz.Ne olmuş yazdıysa Allah aşkına? Engelleseydiniz,görmeseydiniz,kendi profilinde ne istiyorsa yazsaydı.Siz kadına hakaret ediyorsunuz,sonra eşi giriyor araya bir de hala özür bekliyorsunuz.Benim sosyal medyada resimlerimi kullanıp,profil bile oluşturmuştu ergenin biri daha önce,nelerle uğraştım ben durumu düzeltene kadar.Alt tarafı bir yazıyı bu kadar büyütmek saçmalık yani.Belki de kocasının dediği gibi kadın beğendiği için yazdı,bir de olaya iyi yönden bakın.Sanki sizin resimlerinizi mi çalmış,adınıza hesap mı oluşturmuş bu kadar ortalığı velveleye verdiniz.Böyle bir olaydan mahkemelik olmuşsunuz,pes doğrusu.

Öyle bir durum yok.sizin evinizin bir köşesini filan paylasmiyor . Resmi görmüş muhtemel begenmis o da esiyle kendi evinde film izleme temalı fotograf çekip kendi sayfasina koymuş. Ev kendi evi es kendi eşi mısır çay vb kendının yani.sadece konu aynı eşle film izleme.

sanırım konu o değil, hanımefendi biyerde yazmış evimin bir köşesini ve kendime özel bir not diye.

Aklıma benzer bir olay geldi, yazmak istedim.
Hamileyim, birkaç blogger anne takip ediyorum.
Neticede bu hanımlar blogger ve amaçları paylaşım, tavsiye adi her neyse deneyim anlatmak.
Takip ettiklerinden bir tanesi geçen gün şöyle bir şey yazmış, takipcilerimden biri oğlumu çektiğim gibi fotoğraflarını çekiyor, ona giydirdiğim kıyafetleri aliyor, ha ha çok komik vs vs
Elbette o takipçi ben değilim ve umrumda da değil ama bhey arkadaşım, sen oraya giydirdigin kıyafetin markasından tut kullandığın battaniyenin fiyatına kadar yazarsan, bir de ben digital fotoğraf çekim dersleri veriyorum, şöyle fotografciyim, boyle harikayim dersen insanlar da google a yazıp bulabileceği şeyleri sende görüp nasılsa herkese açık , nasılsa zaten amacı paylaşmak, o zaman ben de paylaşabilirim diye düşünebilir.
Demem o ki, ozelse bırakın özel kalsın, paylaşımlarınızı tanımadığınız insanlara açmayın ya da sonuçlarına kızmayın.
Bu arada bence davalık bir şey de yok, atışma iste, uğraşmazlarsa uğraşmayın unutulsun.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum size konu sahibi.Anladığım kadarıyla siz bu kadını tanımıyorsunuz,arkadaşınız falan değil.Tanımadığınız birinin sizin profilinizde ne işi var? Madem yazdıklarınızın size özel kalmasını istiyorsunuz,neden tanımadığınız insanların takibini kabul edip,arkadaş listenizde tutuyorsunuz? Bu kadar rahatsız oluyorsanız açmayın profilinizi kimseye.Böyle ufak şeyleri büyüten bir insansanız gizli kalsın profiliniz.Adamla tartışıp,işi mahkemeye kadar götürmeyi düşünmüşsünüz.Siz hakaret edince karşı tarafta sinirlenmiş,sizin de eşiniz olayın içine girse,mahkemede karşı karşıya gelseniz bu insanlarla,kocalarınız kavga etse falan ne olacak? Durup dururken eşinizinde başını belaya sokmuş olacaksınız,farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…