- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
aman yarabbııııBen dün şans eseri gördüm.
Bir bakayım kimmiş bu listemde varmış diye baktım..
Ve inanır mısınız kendi profilim sandım :)
Daha da birşey demiyorum, size cevapta vermeyeceğim.
Alay konusu değil bu. Başka yerde gülerseniz sevinirim.
Lütfen diyorum.. Alay geçilecek bir konu değil.aman yarabbıııı
pekı sızın konunuza yazmıyım
kaşlarımıda cattım bak gulmuyorum
neme lazım sonra basıma iş alırım
Ondan da geçtim hadi biz haksız olalım tamam. Ama benim fotografimin aynisindan çekilmiş nedir arkadaş.bukadar kısı konu sahıbıne yanlıs dusundugunu soyluyor ama ısrarla kendısı anlamıyor
kadını sureklı nasıl takıp edıyorsa yaptıgı herseyı goruyor takıp eden kendısı farkında degıl
o dogru bız yanlısızcokzorbirsecim
alay mı edıyorum ??? şaka gıbısınız gercekdenLütfen diyorum.. Alay geçilecek bir konu değil.
https://onedio.com/haber/dunya-yild...gulsen-in-bizlere-sundugu-benzerlikler-587875Ondan da geçtim hadi biz haksız olalım tamam. Ama benim fotografimin aynisindan çekilmiş nedir arkadaş.
Bu gidişle vesikalık da cektiremiycez onda da herkes aynı duruş filan sonuçta.
gulme smıleyı yapamıyorum valla konu sahıbınden ambargo yedım baska yerde gul dedı banaOndan da geçtim hadi biz haksız olalım tamam. Ama benim fotografimin aynisindan çekilmiş nedir arkadaş.
Bu gidişle vesikalık da cektiremiycez onda da herkes aynı duruş filan sonuçta.
Öyle bir durum yok.sizin evinizin bir köşesini filan paylasmiyor . Resmi görmüş muhtemel begenmis o da esiyle kendi evinde film izleme temalı fotograf çekip kendi sayfasina koymuş. Ev kendi evi es kendi eşi mısır çay vb kendının yani.sadece konu aynı eşle film izleme.ay niye elin kadını benim evimin bir köşesini yazdığım yorumla birlikte kopyalayıp paylaşsın ki? ruh hastası mıdır nedir. ben olsam direkt siler engellerdim. profilimi de herkese kapatırdım. hayır yani o hesaplar kişiye özel hesaplar öyle kafaya göre resim alıp profile kopyalanmaz. bir de sürekli yapıyormuş. konu sahibi profili aynı benim profilim gibi diyor. ekran görüntüleriyle instagramın şikayet bölümüne şikayet edin. kendisinin paylaşacak hiçbirşeyi yok, başkalarının hayatlarına özeniyor, başkalarının hayatını kendi hayatı gibi lanse ediyor heralde. durum sinir bozucu ama dalaşa girmenin de lüzumu yok. kocasını kendini de silip engelleyin, yabancı kişileri listenize kabul etmeyin.
sanırım konu o değil, hanımefendi biyerde yazmış evimin bir köşesini ve kendime özel bir not diye.Öyle bir durum yok.sizin evinizin bir köşesini filan paylasmiyor . Resmi görmüş muhtemel begenmis o da esiyle kendi evinde film izleme temalı fotograf çekip kendi sayfasina koymuş. Ev kendi evi es kendi eşi mısır çay vb kendının yani.sadece konu aynı eşle film izleme.
Hanımefendi benim instagramda paylaştığım evimin bir köşesini aynı şekilde kendisi çekmiş ve altına benim yazımın aynısıı kopyalamış. Bende benim fotoğrafla onun yazısını birleştirip kendi sayfamda paylaştım.
Öyle bir durum yok.sizin evinizin bir köşesini filan paylasmiyor . Resmi görmüş muhtemel begenmis o da esiyle kendi evinde film izleme temalı fotograf çekip kendi sayfasina koymuş. Ev kendi evi es kendi eşi mısır çay vb kendının yani.sadece konu aynı eşle film izleme.
Ayrıca şunu da sormak istiyorum size konu sahibi.Anladığım kadarıyla siz bu kadını tanımıyorsunuz,arkadaşınız falan değil.Tanımadığınız birinin sizin profilinizde ne işi var? Madem yazdıklarınızın size özel kalmasını istiyorsunuz,neden tanımadığınız insanların takibini kabul edip,arkadaş listenizde tutuyorsunuz? Bu kadar rahatsız oluyorsanız açmayın profilinizi kimseye.Böyle ufak şeyleri büyüten bir insansanız gizli kalsın profiliniz.Adamla tartışıp,işi mahkemeye kadar götürmeyi düşünmüşsünüz.Siz hakaret edince karşı tarafta sinirlenmiş,sizin de eşiniz olayın içine girse,mahkemede karşı karşıya gelseniz bu insanlarla,kocalarınız kavga etse falan ne olacak? Durup dururken eşinizinde başını belaya sokmuş olacaksınız,farkında mısınız?Tamam ben haksızım.
Hanımefendi benim fotoğraflarımın aynısı, tonunu, ışığını bile aynı yapsın.. Benim altına yazdıklarımı kopyalasın yapıştırsın.
Bir çok kez tekrarlasın bunu..
Kocası gelsin beni tehdit etsin, bana hakaret etsin. Arkadaşları benim profilimi taciz etsin dün geceden beri.
Ben abartıyor, ben suçlu olayım..
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.. Demek ki benim algılarda sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?