- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
haspam bı kadını kızdırmak ıcın soylenılırTekrar sorayım o zaman haspam ne demek ? Ne anlamda kullanılır ?
Küfür değil. Tehdit değil.
Alay yoluyla söylenen bir söz sadece.
Bakın olay o değil. Otuzuncu kez yazıyorum. Evet ben yazdığım kelime için HATALIYIM.
BUNUN İÇİN ÖZÜR DE DİLERİM.
Ama olaya eşini karıştırmasaydı, arkadaşları bana hakaret etmeseydi, eşi beni açık açık tehdit etmeseydi..
Ben ilk hatayı sizde buldum. Yani bunu kalkıp instagramda paylaştığınıza göre çok özel olmadğını düşünmüştür. Özelse yanlızca eşinizin bileceği göreceği şekilde paylaşsaydınız ama siz umuma açmışsınız . Bir eser yada telif hakkı doğuracak bir durumda olmadğına göre kadında almış kendisi yapmış aynını nevar bunda. Haspada ağır olmuş.
haspam bı kadını kızdırmak ıcın soylenılır
kadında kızmıs
bundan sonra sıze haspam dıye seslenelım mı mesela ? bukadar basıt bırseyse
yanlıs dusunuyorsunuz
gercekden kımın ne oldugunu bılmıyorsunuz belkı takıntılı manyak adamın bırı
belkı kocasına soylemeden kocası farkettı de yazdı ?
durduk yere sız bulasmıssınız
necıp fazıldan ataturkten kımlerden kımlerden sozler paylasıyorum hangı bırınden ızın ıstıyım paylasabılırmıyım dıye
sızın yaptıgınız normal degılkı adamınkı normal olsun ben onlarada normal demıyorum bakın anlamıyorsunuz benı
sızın gıbı yaklasmıslar sıze hepsı bu
uslubunuzdan dolayı sızınle boyle basa cıkabılceklerını dusunmusler
bence bu resımlerı kaldırın ısı uzatmayın derım
Hanımefendi benim instagramda paylaştığım evimin bir köşesini aynı şekilde kendisi çekmiş ve altına benim yazımın aynısıı kopyalamış. Bende benim fotoğrafla onun yazısını birleştirip kendi sayfamda paylaştım.
ben sızı ızlemeye alımda kazayla benzer seyler paylasmıyım neme lazımO zaman şöyle sorayım.
Elinizde mısır tabağı, yanında çayınız, eşinizin elini tutmuşsunuz, film izliyorsunuz. Ve bu anı ölümsüzleştirip altına; Kocamla film keyfi yapıyoruz, çok mutluyuz.
Bir arkadaşınız eline almış mısır tabağı, yanında çayı, eşinin elinden tutmuş film izliyorç Ve bu anı ölümsüzleştirmiş. Altına yazmış ki
Kocamla film keyfi yapıyoruz çok mutluyuz.
Sizce bu nedir ?
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Anlamamakta ısrarcısınız.ben sızı ızlemeye alımda kazayla benzer seyler paylasmıyım neme lazım
dunyada tek mısır pöörtttlegı eslıgınde kocasıyla tv keyfı yapan sızmıssınız cunku
ayıp olmus cok haklısınız
Haklısınız valla, bundan sonra tanımadığım kişileri takip etmeyeceğim.Neden profiliniz herkese açık?
Değilse neden takip isteğini kabul ettiniz tanımadığınız insanin?
Takipçi sayiniz fazla olsun diye mi?
Kusura bakmayın ama tek kelimeyle komik yaptığınız şey.
Paylasan kadın da ayrı komik zaten.
Ayrıca örnek verdim.ben sızı ızlemeye alımda kazayla benzer seyler paylasmıyım neme lazım
dunyada tek mısır pöörtttlegı eslıgınde kocasıyla tv keyfı yapan sızmıssınız cunku
ayıp olmus cok haklısınız
anlamayan ben degılım ısrarla sızsınız :)Teşekkür ederim yorumlarınız için. Anlamamakta ısrarcısınız.
Tamam, teşekkürler.anlamayan ben degılım ısrarla sızsınız :)
sunu soylemeye calısıyorum
suan o kadınla sızın hıc bı farkınız yok ıkınızınde yaptıgı aynı
emın olun kı oda kesın bı arkadasına bu yazılanları paylasıp altı ustu bırsey paylastım bana durduk yere laf soyledı kocamda cıldırdı
ne kıskanc kadınmıs benı takıp edıyodu heralde pes ya dıyordur
arkadasın tanıdıgın bırı bıle olsa sızınde kabul ettıgınız gıbı o laf yanlıs
onlarda ıstedıgını soyleyıp sonrada evde oturdugu yerde evet benımde lafım yanlıstı dıyordur
ne farkınız kaldı :)
dava acsanız ya dava duser ya sız kaybedersınız soylıyım
cunku fıtılı atesleyen sızsınız
ben ne dedımkı ozur ısteseler dılerdım dıyecegınız kadar basıt bırsey degıl onu demek ıstıyorum
Anlatmaya çalıştığım şu ben özlü söz, şiir gibi birşey yazmadım.Bence çok abartmışsınız !kadın sözünüzü çaldı diye onun için Haspam yazmışsınız ..yazar falan olsaydınız insanların halini düşünemiyorum herkesi rencide ederdiniz ,Yazımı paylaşmış diye ..madem paylaşmalarını istemiyorsun, duvarını kapat,tanımadıklarının arkadaşlık isteğini kabul etme ..ay sözü beğenmiş paylaşmış diyeceğine kadını rezil etmişsin
Anaaaa...O zaman şöyle sorayım.
Elinizde mısır tabağı, yanında çayınız, eşinizin elini tutmuşsunuz, film izliyorsunuz. Ve bu anı ölümsüzleştirip altına; Kocamla film keyfi yapıyoruz, çok mutluyuz.
Bir arkadaşınız eline almış mısır tabağı, yanında çayı, eşinin elinden tutmuş film izliyorç Ve bu anı ölümsüzleştirmiş. Altına yazmış ki
Kocamla film keyfi yapıyoruz çok mutluyuz.
Sizce bu nedir ?
Anaaaa...
keşke bunu yazmasaydiniz.sizin durum daha vahimmis...
ben de sandım size ait orjinal bir söz filan paylaştiniz da onu kopyaladi kadin.
cok Afedersiniz ama sizde sıkıntı büyük.
Yok artık.daha neler duyacak benim bu kulaklar...
Anladım ki size yakisiyormuş ...demiştim ya yakışıyor mu diye.
Bakın hala aynı resminizi diyorsunuz...ne aynısı hayret birsey.kisiler yani resmin ana konusu farkli birbirini seven eşler fotoğrafı. Nolmus mısır patlagi varmış çay varmış elele tutmuslar vb. kadin görmüş hoşuna gitmiş esiyle cekilmis ne var bunda.sanku sizin esinizle mi çekilmiş.Sizin aynı resminizi komşunuz paylaşsa, sizin yazılarınızı altına yazsa..
Bir defa yapmasa ama.. Bir çok kez..
Böyle der miydiniz acaba?
Bir çok kez değil mi ? Evet..Bakın hala aynı resminizi diyorsunuz...ne aynısı hayret birsey.kisiler yani resmin ana konusu farkli birbirini seven eşler fotoğrafı. Nolmus mısır patlagi varmış çay varmış elele tutmuslar vb. kadin görmüş hoşuna gitmiş esiyle cekilmis ne var bunda.sanku sizin esinizle mi çekilmiş.
Ya çok garip bir konu.sıkınti var.ben size yardım edemeyeceğimi anladım.
Diğer arkadaşlar belki yardimci olur.
evet olması gereken o zatenBir çok kez değil mi ? Evet..
Kadın çok haklıymış. Ben iyisimi gidip özür dileyeyim.
Ben dün şans eseri gördüm.bukadar kısı konu sahıbıne yanlıs dusundugunu soyluyor ama ısrarla kendısı anlamıyor
kadını sureklı nasıl takıp edıyorsa yaptıgı herseyı goruyor takıp eden kendısı farkında degıl
o dogru bız yanlısızcokzorbirsecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?