Yardım Lütfen..

Aynen katılıyorum.
Olayı siz baslatmişsiniz ne olmuş paylasmissa hayret birsey.
Sanki bor la çalışan motor planı.
Adam diyor kaldırın karimin paylaşımını evli insanı teşhir etmeyin diyor.... hala uzatıyorsunuz.kendinizi sadece internet platformlarinda mi değerli hissediyorsunuz anlamadim ki. Nerden paylastiysa kadın artık yok kopyaci yok haspam. Garip ya şaşılası.

Paylaşmasın. Yazı benim değil mi? İzin alsın.
Siz sıralamayı yanlış yaptınız heralde. önceki yazılanları okudunuz mu ?

Sosyal bir platformda özel hayatı sergilemek
Herkese açık bir yerde paylaşımlar için izin beklemek
Hata yapmış birini teşhir etmek, üzerine haspam diyerek hakaret etmek
Uzattıkça uzatmışsınız, kabahat sizin, egonuz çok şişik
İlk argoyu kullanan da sizsiniz adamı boşa suçluyorsunuz
Kadın sanki devlet sırrı kopyalamış, üfürükten bir yazı için niye izin istesin sizden
Sanal platformlarda her gün binlerce yazı kopyalanıyor, kim kimden izin alıyor, ha çok doğru bir harekettir demiyorum ama bu kadar abartı yanlış yani. Yazılarınız bu kadar özelse kağıda yazın, evinizde saklayın, internet üzerinden yayınlamayın

Paylaşmasın. Yazı benim değil mi? İzin alsın.
Siz sıralamayı yanlış yaptınız heralde. önceki yazılanları okudunuz mu ?
Okudum...bakin döndüm yine okudum.yine de hatalı buldum sizi.hakarete küçük düşürücü yorumlara önce siz baslamişsiniz.
Kopyalamis kadın tamam ona birsey demiyorum özel msj gondermissiniz tanimadiginiz insanı niye bu kadar onemsiyorsunuz orayı hiç anlamiyorum kadın cevap vermeyince aşağılayıcı yorum yapiyorsunuz açıktan.olur şey mi.kocasi silin diyor evli teşhir etme diyor uzattikca uzatıyorsunuz.
konu da özlü söz paylaşımı.
Bırakın allah aşkına.

Egomun şişik olduğunu nasıl anladınız ?
Söyledim sinirle yazdığımı, bunun için özürde dilerdim.
Ama olay eşinin beni tehdit etmesine geldi.
Olayı büyüten ben değilim. Çok basit bir şekilde kapanabilirdi.
Uzatan ve abartan onlar. Hala beni arkadaşları ekliyor. Sizce uzatan kim ?
Bu tehdit etmesi ve hakaretlerini çirkinleştirmesini gerektirmez.
Konu neyse kadın kadına çözülebilir. Kocasını karıştırması nedir ?

Bir değil, iki değil. Hepsine mi susacağım. Patladım sonunda.
Ben teşhir etmedim. İSMİ DE KİŞİSEL FOTOĞRAFI da yok. Bu teşhire girmez.

Kadının paylasimini silin bakın yanlış bu.kocasi tabiki sinirlenir haspam filan laflarina.
Siz silmezseniz adam ne yapacakti dur iki de foto atayım karimin onları da ekle mi diyecekti.

Dedim ya davranışı doğru değil ama karşınızdakinden ısrarla izin almasını beklemeniz, ısrarla ben bunu buradan kaldırmam ille de özür demeniz egonun getirdiği davranışlar. Belli olgunluğa erişmemiş, bu ağır abi tavırlarında insanları tahrik edersiniz böyle çamurluk görürsünüz. Muhtemelen daha da çirkinleşeceklerdir, ne gerek vardı ? Kopyalanmışsa kopyalanmış, iki resmi yan yana koyup teşhir etmeye, sözlü dalaşa girmeye ne gerek vardı, bu açıdan hatalısınız. Karşınızdakinin kapasitesi belli, adam ilk yazdığında tamamdır kardeş kapat gitsin diyecektin. Ha şimdi işin boyutu daha farklı, hala taciz devam ediyorsa, şikayetçi olacaksınız o zaman, lafınızın arkasında duracaksınız madem o kadar inatçısınız.

Tartışmayı siz baslatmissiniz daha usluplu bir sekilde uyarsaydiniz bunlar basiniza gelmezdi hak etmissiniz bence

Kadının paylasimini silin bakın yanlış bu.kocasi tabiki sinirlenir haspam filan laflarina.
Siz silmezseniz adam ne yapacakti dur iki de foto atayım karimin onları da ekle mi diyecekti.
Allah aşkına karşı tarafın hiç mi suçu yok ?
İzinsiz paylaş, kocanı işe karıştır, hakaret et, defalarca hakaret et, tehdit et.
Suçlu ben olayım. Oh ne ala..

Olay inada bindi yoksa ego falan değil.
Evet ben ilk argo kelimemden dolayı hatalıyım. Bu doğru.
Ama bana bunun için saldırsaydı ben özürümü diler, kenara çekilirdim.
Olay direk tehdit ile başlayınca kusura bakmayın ama tahrik olan benim.
Abisi, kapiş abisi, tamam mı abisi...
Herhangi bir yazışma daha olursa tabi ki şikayet edeceğim.

sosyal medyada gordugun bı lafı paylasabılırsın bu cok normal
bu kadar normal bırseye hasbam demenız cok yanlıs
sız oyle yaklastıgınız ıcın onlarda sıze sızın yolunuzdan yaklasmıs
ben olsam hıc kopyacı hasbam falan demezdım
ılla rahatsız olduysan kadının resmını begenıp mutluluklar dıye gulumsemeyle yorum yapsan anlardı zaten
boyle cozebılecekken ılk sızın agzınızı bozmanız onlarında sıze sızın gıbı yaklasmalarına neden olmus
burda bırı profılınde bı yazı paylassa bende bunu begenıp kendımde paylassam bana hasbam dese bende ona ne derdım bılemıyorum !!! hasbam ne ya

Allah aşkına karşı tarafın hiç mi suçu yok ?
İzinsiz paylaş, kocanı işe karıştır, hakaret et, defalarca hakaret et, tehdit et.
Suçlu ben olayım. Oh ne ala..
Size suçlu demek istemedim...size yakışıyor mu demek istedim.
Bunlar diyelim ki cahil...cahille cahil olunur mu.
Silin gitsin boşverin.
İki özlü söz için bir sürü tantana.
Yakışıyor mu size.

Haspam ne demek ?
Bunun için özür isteseler dilerdim elbette. Bakın ben kendime diyorum zaten yazmamalıydım diye. Sonrasında edebimi hiç bozmadığım halde olayı çirkinleştirdiler.

Size suçlu demek istemedim...size yakışıyor mu demek istedim.
Bunlar diyelim ki cahil...cahille cahil olunur mu.
Silin gitsin boşverin.
İki özlü söz için bir sürü tantana.
Yakışıyor mu size.
Diyorum ya sinirle yaptım, o an ki bir boşluktu..
Sonrası zaten olayı değiştiren.

Haspam ne demek ?
Bunun için özür isteseler dilerdim elbette. Bakın ben kendime diyorum zaten yazmamalıydım diye. Sonrasında edebimi hiç bozmadığım halde olayı çirkinleştirdiler.
tanımadıgınız bırıne boyle dersenız onlarda tanımadıgı bırıne ıstedıgını der ozaman
demek ıstedıgım bu
sımdı soyle ornek verım
benım'' her ınsan yapmadıgı tum ıyılıklerden sucludur'' dıye yazım var
bunu begenıp sende kendınde paylassan
bende sana kopyacı haspam desem
bana ne derdın ?
ozur dıle hanfendı mı derdın yoksa saydırırmıydın
sadece yazını kopyalamıs dıye haspam dıyen bırısın :) gozunu sevım ya

Tekrar sorayım o zaman haspam ne demek ? Ne anlamda kullanılır ?
Küfür değil. Tehdit değil.
Alay yoluyla söylenen bir söz sadece.
Bakın olay o değil. Otuzuncu kez yazıyorum. Evet ben yazdığım kelime için HATALIYIM.
BUNUN İÇİN ÖZÜR DE DİLERİM.
Ama olaya eşini karıştırmasaydı, arkadaşları bana hakaret etmeseydi, eşi beni açık açık tehdit etmeseydi..

Ben ilk hatayı sizde buldum. Yani bunu kalkıp instagramda paylaştığınıza göre çok özel olmadğını düşünmüştür. Özelse yanlızca eşinizin bileceği göreceği şekilde paylaşsaydınız ama siz umuma açmışsınız . Bir eser yada telif hakkı doğuracak bir durumda olmadğına göre kadında almış kendisi yapmış aynını nevar bunda. Haspada ağır olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…