Yardım Lütfen..

Aynı kişimi sürekli benzer şeyler yapıyor?
Neyse, boşyere huzurunuz kaçmış. Engelleyin hepsini, hiç muhatap olmayın bence artık. Daha fazla uzayıp, saçma sapan bir sebepten husumet oluşmasın.
Konuyu ben kendimce kapattım. Ama adam bu sinirle şikayet eder

çocukça davranmışsınız , sizde bir çok kişinin yazısını vs paylaşmışsınızdır illaki her defasında altına alıntı yazıyormusunuz?
üstüne birde bayanın resmini paylaşmışsınız..Kaldıki beyefendi ilk msjında gayet arabulucu gibi davranmış siz uzatmışsınız

Ya tam anlayamadım üzgünüm sizin ne fotoğrafınızı ve yazınızı paylaşmış? Siz sonra onu nerde sergilediniz?

Evet bu konuda çok takıntılıyım. İzin almadan asla paylaşmam. Repost yaparken bile izin alıyorum.
Bayanın resmini paylaşmadım. Yazdığı yazıyı paylaştım. Pardon 'tek hücreli' ne zamandır ara bulucu bir yazı ?

yani ondan da bişi çıkabilir ama çıkmayabilirde sonuçta sosyal medya hesabım ele geçirilmiş der sinirle yazdım der anlık bişi di falan fistan minareyi çalan kılıfını hazırlar ...

Ya tam anlayamadım üzgünüm sizin ne fotoğrafınızı ve yazınızı paylaşmış? Siz sonra onu nerde sergilediniz?
Hanımefendi benim instagramda paylaştığım evimin bir köşesini aynı şekilde kendisi çekmiş ve altına benim yazımın aynısıı kopyalamış. Bende benim fotoğrafla onun yazısını birleştirip kendi sayfamda paylaştım.

Siz bayanın şahsi fotoğrafını mı paylaştınız? Neden abisi namusumu sergiliyorsun ayaklarına girdi :)

kötü olmuş keşke bu kadar uzatmasaydınız direk engelleseydiniz kendi huzurunuzu kaçırmaya değmezdi!!!

bos konusmus karsınızdakı adam korkutup bastırmaya çalışmıs emnıyet mensubu oldugunu da sanmıyorum bu uyarıları tehdıt edılıyorum dıye de sıkayet edebılırsınız adam her tutlu kendısını suclu duruma dusurmus

Anladım ya. . Kimse uğraşıpta mahkemeye falan vermezde sizin durduk yere canınız sıkılmış . Uzatan siz değilsiniz onlar... Başta özel mesaj atıp uyardığınız da sizi engellemek yerine cevap verseydi olay büyümezdi..

Kafanıza takmaya değmez.. Engelleyin gitsin..

Sizin paylaştığınız yazı eşinize özel miydi yoksa bilinen bir yazımıydı?
Haspam lafı da iyi bir anlama gelmiyor keşke o kelimeyi kullanmadan paylaşım yapsaydınız.

Sizin paylaştığınız yazı eşinize özel miydi yoksa bilinen bir yazımıydı?
Haspam lafı da iyi bir anlama gelmiyor keşke o kelimeyi kullanmadan paylaşım yapsaydınız.
Alıntı değil benim eşime yazdığım özel bir yazı.
Evet ama onu küfür anlamında kullanmadım.

Engelleyin gitsin.. Bu fotolar delil olarak dursun bakarsınız gercekten şikayet eder ama sanmam kimse ugrasmaz onla ya. Kafanıza takmayın boşuna insanlar bi garip olmuş boşverin gitsin.

Ne boş işler yaa. Sonra da adalet düzgün işlemiyor...

E hakim böyle boş işlerle uğraşmaktan önemli davalara vakit ayıramıyor ki.

Dava falan açmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…