- 14 Ekim 2015
- 122
- 20
- 13
- 34
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Konuyu ben kendimce kapattım. Ama adam bu sinirle şikayet ederAynı kişimi sürekli benzer şeyler yapıyor?
Neyse, boşyere huzurunuz kaçmış. Engelleyin hepsini, hiç muhatap olmayın bence artık. Daha fazla uzayıp, saçma sapan bir sebepten husumet oluşmasın.
Evet bu konuda çok takıntılıyım. İzin almadan asla paylaşmam. Repost yaparken bile izin alıyorum.çocukça davranmışsınız , sizde bir çok kişinin yazısını vs paylaşmışsınızdır illaki her defasında altına alıntı yazıyormusunuz?
üstüne birde bayanın resmini paylaşmışsınız..Kaldıki beyefendi ilk msjında gayet arabulucu gibi davranmış siz uzatmışsınız
Hanımefendi benim instagramda paylaştığım evimin bir köşesini aynı şekilde kendisi çekmiş ve altına benim yazımın aynısıı kopyalamış. Bende benim fotoğrafla onun yazısını birleştirip kendi sayfamda paylaştım.Ya tam anlayamadım üzgünüm sizin ne fotoğrafınızı ve yazınızı paylaşmış? Siz sonra onu nerde sergilediniz?
Siz bayanın şahsi fotoğrafını mı paylaştınız? Neden abisi namusumu sergiliyorsun ayaklarına girdi :)Hanımefendi benim instagramda paylaştığım evimin bir köşesini aynı şekilde kendisi çekmiş ve altına benim yazımın aynısıı kopyalamış. Bende benim fotoğrafla onun yazısını birleştirip kendi sayfamda paylaştım.
Hayır öyle birşey tabi ki yapmam. Ama olay sanki ben bayanın çıplak fotoğrafını yayınlamışım gibi oldu.Siz bayanın şahsi fotoğrafını mı paylaştınız? Neden abisi namusumu sergiliyorsun ayaklarına girdi :)
Alıntı değil benim eşime yazdığım özel bir yazı.Sizin paylaştığınız yazı eşinize özel miydi yoksa bilinen bir yazımıydı?
Haspam lafı da iyi bir anlama gelmiyor keşke o kelimeyi kullanmadan paylaşım yapsaydınız.
Offff ne fena, şirret bi kadinmis....
Engelledim. Fotoğrafı ve mesajları saklıyorumEngelleyin gitsin.. Bu fotolar delil olarak dursun bakarsınız gercekten şikayet eder ama sanmam kimse ugrasmaz onla ya. Kafanıza takmayın boşuna insanlar bi garip olmuş boşverin gitsin.
En doğrusunu yapmışsınız..Huzur kaçırmaya değmezEngelledim. Fotoğrafı ve mesajları saklıyorum
Açmayacağım tabi ki :)Ne boş işler yaa. Sonra da adalet düzgün işlemiyor...
E hakim böyle boş işlerle uğraşmaktan önemli davalara vakit ayıramıyor ki.
Dava falan açmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?