- 14 Ekim 2015
- 122
- 20
- 13
- 34
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Çok gereksiz bi tartışma olmus. Sosyal medyada olabiliyo paylasmalar bu kadar büyütmeseydiniz keşke
Ukalalığına sinir oldum ve iş inada bindi..Keşke hiç bulaşmasaydınız..
Huzurunuz kaçmış durduk yere.. Boş yere..
Kaldırın, o insanları da engelleyin gitsin.
Varsın size korkak desinler..
Huzurunuzdan önemli değil...
Ukalalığına sinir oldum ve iş inada bindi..
Evet ama o an ki sinirle yazdım, normalde huyum değildir.güzel cevaplar vermişsiniz.
ancak boşuna bir tartışma. sosyal medya en nihayetinde.
keşke fotoğraf altına haspam yazmasaydınız.
her neyse..
kaldırdınız mı fotoğrafı bu arada? :)
Evet farkındayım. O yuzden keşke şikayet etse diyorum. Gerçekten çok çirkince.Sizi tehdit etmis farkindasinzi değil mi??
annesine şikayet eden çocuklar gibi eşini mi araya sokmuş:))
insanlar neden kendi problemlerini kendileri çözmekten bu kadar aciz anlamıyorum.. o adamın yaptığıda çok büyük ayıp hiç karışmaması gerekirdi..
Şiir falan yazmadım ki beğensin de kopyalasın.Ya nolur, benzer bir foto çekip sizin cümlenizi paylaşmışsa. Demekki beğenmiş diye hoşuna gitsin; ne gerek var, kopyacı , haspam gibi muhabbetlere.
O engellemiş, siz yazdığı şeyi kopyalayıp herkese görstermişsiniz. Uzadıkça uzakmış. Eee telif hakkı alın bari yazdığınız cümle o kadar güzel, o kadar orijinaldiyse..
Evet yazdığımı onaylamıyorum tabi ki. Merak etmeyin 2 saniye sonra yorumu sildi dm attım cevap vermedi bende isim vermeden kendisinin fotosunu paylaştım. Fotoğrafta kendisi ya da eşi yok. Yani özel birşey sergilemedim."ay bu kadar kopyacı olmasan keşke haspam"
Bunu herkesin görebileceği bir platformda nasıl yazabildin?Çalmışsa çalmış,daha önceden de yaşadım diyorsun keşke o kişiyi engelleseydin,silseydin başka bir şey yapsaydın. Çok gereksiz ve çirkin bir durum olmuş.
Peki ben tehditlerini öne sürsem ? Sonuçta defalarca tehdit etti.adli makamlara şikayet etse ne olacak die düşünüorum yanıt: hasbam sözü bazı yörelere kullanılan küfür içermeyen sözcüktür gereği düşünüldü ortada dava edilecek bir konu yok ...
Yaptığım şeyi onaylamadığımı yazdım.yahu adam devlet sırrı mı almış sanki sizden sosyal medya sonuçta sizin patentli ürününüzü mü kullanmış hoşuna gitmiş yapmış hem taklitler asıllarını yaşatır ne gerek var it dalaşına girmeye kendi seviyenizi düşürmüşsünüz boşu boşuna
Ona bile gerek yoktu. İzin alarak paylaşabilirdi.bende aynı şekilde tavırlara maruz kalıyoruz ve sikayet edıyorum
ayrıca intagramda repost var imzanla paylaşabilirdi pekala
Aynı kişimi sürekli benzer şeyler yapıyor?Şiir falan yazmadım ki beğensin de kopyalasın.
Örnek veriyorum; halamlar geldi akşam eskilerden bahsedip bolca kahkaha attık. Bunun gibi kendi yaşadığımı anlattığım bir yazıydı. Repost yapabilir, ya da bende aynı şeyi 'yaşıyormuş' gibi yazabilir miyim diyebilirdi. Hayır cevabını almazdı.. Ayrıca dediğim gibi ilk değildi bu. Bende sinirlendim.
Edebiyle çözmek vardı, olayı başka yerlere götüren kendileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?