How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yardım Lütfen..

LeylaileMecnun123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
122
20
13
34
Merhabalar, dün size sosyal medyada yaşadığım saçma bir olayı anlatacağım.. Canım çok sıkıldı gerçekten..
İnstagramda zamanında bir fotoğraf paylaşmıştım, altına da eşime dair ufak bir yazı paylaştım. Daha sonra beni takip eden bayanın biri aynı fotoğrafı kendisi çekip, benim yazımı kopyala yapıştır yapmış. Benimde bu başıma ilk kez gelmediği için sinirlendim ve fotoğrafın altına. 'ay bu kadar kopyacı olmasan keşke haspam' yazdım.. Mesaj attım neden yaptığını sordum engelledi beni. Bende onun ve benim fotoğrafımı yanyana koyup instagramda paylaştım. Ben sıradan hayatı olan biriyim, neden taklit edilirim anlamadım, bu kaçıncı iki kelime kuramıyorsanız ne işiniz var burda' gibisinden bir yazı yazdım..
Haspam kelimesini de ukalaca kullandım küfür anlamında kesinlikle değil. Normal hayatımda da asla küfür kullanmam.
Akşam kocası ve arkadaşları benim profilimi bastı.
Yazıları aynen aktarıyorum. (Arkadaşları sonradan yorumu sildi, çok çirkin yazılardı)
Eki Görüntüle 1656947 Ünlem koyduklarım bayanın eşi, diğeri ben.
Eki Görüntüle 1656948 Pembe karaladıklarım yazımı çalan arkadaş, kırmızılar ben.
Sonra olay özel mesaja sıçradı. O konuşma da aynen böyle.
Eki Görüntüle 1656951 Eki Görüntüle 1656952 Eki Görüntüle 1656953 Eki Görüntüle 1656954 Eki Görüntüle 1656955 Eki Görüntüle 1656956 Eki Görüntüle 1656957 Eki Görüntüle 1656958
Eşim de çok sinirlendi bir erkeğin beni tehdit etmesine ama onu bir şekilde engelledim olay daha da çirkinleşmesin diye.
Ben şikayet etmeyeceğim ama keşke onlar şikayet etse. Tek suçum 'haspam' demem. Ama onlar hem hakaret ettiler, hemde gördüğünüz gibi eşi beni tehdit etti. Dünya küçük falan diye..
Haklıyım ya da haksızım demiyorum. Sadece yorumları merak ettim.

Keşke hiç bulaşmasaydınız..
Huzurunuz kaçmış durduk yere.. Boş yere..
Kaldırın, o insanları da engelleyin gitsin.
Varsın size korkak desinler..
Huzurunuzdan önemli değil...

Çok gereksiz bi tartışma olmus. Sosyal medyada olabiliyo paylasmalar bu kadar büyütmeseydiniz keşke

Çok gereksiz bi tartışma olmus. Sosyal medyada olabiliyo paylasmalar bu kadar büyütmeseydiniz keşke

Keşke hiç bulaşmasaydınız..
Huzurunuz kaçmış durduk yere.. Boş yere..
Kaldırın, o insanları da engelleyin gitsin.
Varsın size korkak desinler..
Huzurunuzdan önemli değil...
Ukalalığına sinir oldum ve iş inada bindi..

annesine şikayet eden çocuklar gibi eşini mi araya sokmuş:))
insanlar neden kendi problemlerini kendileri çözmekten bu kadar aciz anlamıyorum.. o adamın yaptığıda çok büyük ayıp hiç karışmaması gerekirdi..

güzel cevaplar vermişsiniz.
ancak boşuna bir tartışma. sosyal medya en nihayetinde.
keşke fotoğraf altına haspam yazmasaydınız.
her neyse..
kaldırdınız mı fotoğrafı bu arada? :)
Evet ama o an ki sinirle yazdım, normalde huyum değildir.
Sizi tehdit etmis farkindasinzi değil mi??
Evet farkındayım. O yuzden keşke şikayet etse diyorum. Gerçekten çok çirkince.
annesine şikayet eden çocuklar gibi eşini mi araya sokmuş:))
insanlar neden kendi problemlerini kendileri çözmekten bu kadar aciz anlamıyorum.. o adamın yaptığıda çok büyük ayıp hiç karışmaması gerekirdi..

Evet bayanla bu saçma olayı çözebilirdim. Eşinin karışması çok ayıp. Benim eşimde bayana mı yazsaydı yani sen neden benim karıma bok diyorsun diye? Ne gerek var..

Ya nolur, benzer bir foto çekip sizin cümlenizi paylaşmışsa. Demekki beğenmiş diye hoşuna gitsin; ne gerek var, kopyacı , haspam gibi muhabbetlere.

O engellemiş, siz yazdığı şeyi kopyalayıp herkese görstermişsiniz. Uzadıkça uzakmış. Eee telif hakkı alın bari yazdığınız cümle o kadar güzel, o kadar orijinaldiyse..

"ay bu kadar kopyacı olmasan keşke haspam"
Bunu herkesin görebileceği bir platformda nasıl yazabildin?:KK57: Çalmışsa çalmış,daha önceden de yaşadım diyorsun keşke o kişiyi engelleseydin,silseydin başka bir şey yapsaydın. Çok gereksiz ve çirkin bir durum olmuş.

Ya nolur, benzer bir foto çekip sizin cümlenizi paylaşmışsa. Demekki beğenmiş diye hoşuna gitsin; ne gerek var, kopyacı , haspam gibi muhabbetlere.

O engellemiş, siz yazdığı şeyi kopyalayıp herkese görstermişsiniz. Uzadıkça uzakmış. Eee telif hakkı alın bari yazdığınız cümle o kadar güzel, o kadar orijinaldiyse..
Şiir falan yazmadım ki beğensin de kopyalasın.
Örnek veriyorum; halamlar geldi akşam eskilerden bahsedip bolca kahkaha attık. Bunun gibi kendi yaşadığımı anlattığım bir yazıydı. Repost yapabilir, ya da bende aynı şeyi 'yaşıyormuş' gibi yazabilir miyim diyebilirdi. Hayır cevabını almazdı.. Ayrıca dediğim gibi ilk değildi bu. Bende sinirlendim.
Edebiyle çözmek vardı, olayı başka yerlere götüren kendileri.

"ay bu kadar kopyacı olmasan keşke haspam"
Bunu herkesin görebileceği bir platformda nasıl yazabildin?:KK57: Çalmışsa çalmış,daha önceden de yaşadım diyorsun keşke o kişiyi engelleseydin,silseydin başka bir şey yapsaydın. Çok gereksiz ve çirkin bir durum olmuş.
Evet yazdığımı onaylamıyorum tabi ki. Merak etmeyin 2 saniye sonra yorumu sildi dm attım cevap vermedi bende isim vermeden kendisinin fotosunu paylaştım. Fotoğrafta kendisi ya da eşi yok. Yani özel birşey sergilemedim.
Gereksiz oldu haklısınız.. Ama olayı uzatan eşiydi.

adli makamlara şikayet etse ne olacak die düşünüorum yanıt: hasbam sözü bazı yörelere kullanılan küfür içermeyen sözcüktür gereği düşünüldü ortada dava edilecek bir konu yok ... :D

yahu adam devlet sırrı mı almış sanki sizden sosyal medya sonuçta sizin patentli ürününüzü mü kullanmış hoşuna gitmiş yapmış hem taklitler asıllarını yaşatır ne gerek var it dalaşına girmeye kendi seviyenizi düşürmüşsünüz boşu boşuna

yahu adam devlet sırrı mı almış sanki sizden sosyal medya sonuçta sizin patentli ürününüzü mü kullanmış hoşuna gitmiş yapmış hem taklitler asıllarını yaşatır ne gerek var it dalaşına girmeye kendi seviyenizi düşürmüşsünüz boşu boşuna
Yaptığım şeyi onaylamadığımı yazdım.
Bi anlık sinirle oldu.. Fotoğrafı da kaldıracaktım zaten. Ta ki konuyu başka yerlere çekene kadar.

bende aynı şekilde tavırlara maruz kalıyoruz ve sikayet edıyorum
ayrıca intagramda repost var imzanla paylaşabilirdi pekala

buarada kullanıcı ısımlerı ayen beyan bellı olmak uzere

Şiir falan yazmadım ki beğensin de kopyalasın.
Örnek veriyorum; halamlar geldi akşam eskilerden bahsedip bolca kahkaha attık. Bunun gibi kendi yaşadığımı anlattığım bir yazıydı. Repost yapabilir, ya da bende aynı şeyi 'yaşıyormuş' gibi yazabilir miyim diyebilirdi. Hayır cevabını almazdı.. Ayrıca dediğim gibi ilk değildi bu. Bende sinirlendim.
Edebiyle çözmek vardı, olayı başka yerlere götüren kendileri.
Aynı kişimi sürekli benzer şeyler yapıyor?
Neyse, boşyere huzurunuz kaçmış. Engelleyin hepsini, hiç muhatap olmayın bence artık. Daha fazla uzayıp, saçma sapan bir sebepten husumet oluşmasın.

Back