• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim lütfen

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
ben hemen soruma baslayim.benim sorunum su konsatre olamama.hicbirseye odaklanamiyorum sanki beynimin icinde bir toz bulutu var.ve unutkanlikta mevcut doktora gidiyorum bütün testlerim temiz en son antideprasan verdi ama bu bana sacma geldi cünkü benim sorunum dedigim gibi konsatre bozuklugu bunun icinde acikcasi ilaclarimi almiyorum ama bir yandanda kafama takiliyor acaba yanlismi yapiyrum diye lütfen yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var

kova4 hanım, balıkyağı kullanmanızı öneririm.

ayrıca; doktorunuzun dediklerini yapmanızı da öneririm.

geçmiş olsun

ben hemen soruma baslayim.benim sorunum su konsatre olamama.hicbirseye odaklanamiyorum sanki beynimin icinde bir toz bulutu var.ve unutkanlikta mevcut doktora gidiyorum bütün testlerim temiz en son antideprasan verdi ama bu bana sacma geldi cünkü benim sorunum dedigim gibi konsatre bozuklugu bunun icinde acikcasi ilaclarimi almiyorum ama bir yandanda kafama takiliyor acaba yanlismi yapiyrum diye lütfen yardim edin fikirlerinize ihtiyacim var

canim ben de antidepresan kullandim zamaninda. ama beni cok daha kotu yapti. bunlar beyni uyustururlar. almani tavsiye etmem. simdi cok daha iyiyim cunku ilaclari biraktim ve dogru psikologumu buldum. bence seninde bir psikologa gidip dikat problemini anlatman gerekir. eger dogru kisiye gidersen sorununu cozecektir. gecmis olsun cnmmm

Back