Yardim lütfen !!

A

Aleyna31

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Aleyna31
Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucakti bilgisi olan eklesin lütfen
ben su an karenzteyim ama eylülde bitiyor calismam gerekiyo ben meslek edinmek istiyorum su an 31 yasindayim ve ne yapmam lazim düsündümki hic bir sey icin gec degil zararin neresinden dönersek kar simdiden cok tesekkürler arkadaslar

Saygilar...a.s.

• Konu Sahibi Aleyna31
Selam Aleyna, öncelikle bu karari alman cok güzel, tabiki gec degil. Üniversitede 50 yasin üstünde kisileri görünce ben imrenerek bakiyorum.
AMS'e bunu belirteceksin öncelikle, bir Ausbildung yahut ne mümkünse onu yapmak istiyorum diye, belirli bir meslek alani bulamamissan henüz seni bir kursa gönderirler o kursta ne sana uygun onu bulmak icin, Meslek orientierung kursu. Bu sekilde baslayabilirsin ise benim fikrim.
Sevgilera.s.

• Konu Sahibi Aleyna31
bencede cok güzel bir düsünce bu...
aslinda tam olarak nerelere bas vurman gerek bilmiyorum ama ams yada wifi sana bu konuda yardimci olur diye tahmin ediyorum....
evet kelebek gibi ablaninda dedigi gibi ünervistelerde nineler dedeler bile var :)
o yüzden imkani olan gelistirsin kendini diyorum...

umarim atacagin adimdan bizleride haberdar edersin basarilar :)

a.s.

• Konu Sahibi Aleyna31
canim bende istemistim meslek kursu ama en asagi 9 ay calismam yani arbeitslosu haketmem lazimmis ams sana bu konuda yardimci olur ben bu ay 23 yasinda olcam onun icin 9aymis galiba normalde 1 yilmis

• Konu Sahibi Aleyna31
Benim bildigim kadari ile arbeitsamt,a gidip oraya meslek yapmak istedigini belirtiyorsun,egerki okul vs belgelerin var ise oraya veriyorsun ve onlar istedigin meslekle ilgili sana yardimci oluyorlar...Yada Avusturyada muhakkak Türk Ticaret Odasi vardir orayida arayip bilgi alabilirsin..Almanyada sistem böyle ama Avusturya bu konuda nasil tam bilemiyorum..

• Konu Sahibi Aleyna31
biraz gec oldu ama AMS gittiginde gerekli bilgileri alirsin diye dusunuyorum ..

• Konu Sahibi Aleyna31
ams hakkin varsa kursu yada ne istiosan ams üzerinden tabiki yapabilion ama hakkin yoksa kendin karsilion ausbildung parasini wifi falan benimde karenzim bitio meslegim var am o meslegi yapmak istemiyorum artik yeni bisi buldum onu yapicam allahin izniyle.... benimde agustosta bitio karenzim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…