yardım lütfen..

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.169
287
688
dogum yapalı 10 ay oldu..
2008 nisan annesiyim
sorunum artık kafama takılmaya basladı..
dogum yaptıgımdan beri akıntımdaki kötü koku gecmedi
logusalıkta daha yogundu tabii..
hatta icim ölmüs gibi kokuyordu o zamanlar..
hafifledi ama hamilelikten önceki gibi olmadı henüz
yardım istiyorum fikirlerinizi istiyorum..
rahim agzı kanseri belirtilerine baktım
kötü kokulu akıntı en bas belirtisi
daha sonra ilişkiden sonra haffif kanama diyor..
esimle haftasonu gunde iki sefer beraber oldum
dun aksam
hafif lekelenme olmus camasırımda
smear testi yaptırmk istiyorum
emzirirken yaptırılıyormu acaba??

a.s.geçmiş olsun ablacım.ben şimdi ne desem yalan olur.bu konuda bir bilgim yok.ama bence önce doktoruna danış derim ben.Allah şifa versin inş.:teselli:

canım mutlaka doktora git. smear testinin emzirmeyle bir alakası yok ki. sadece vajina ağzına kulak temizleme çubuğu gibi birşey sürüyolar o kadar. Bu kadar uzun süreli akıntın varsa iltihap ya da mantar da olabilir hemen aklına kötü şeyler getirme. Ama mutlaka doktora git..

bence de doktora gitmen uygun olur alttan muayene eder yellowcanary ninde dedigi gibi kulak cöpü gibi biseyle akintindan bir parca alir arastirmaya yollar doktor dogumdan sonra bana bu kontrol yapildi yani canim ama doktor bana akintin kötü kokarsa gel demisti ama bende öyle birsey olmadi sükür
bence sende ihmal etme en iyisini doktor anlar
insallah temiz cikar canim

arkadaşların dediği gibi smear testinin emzirme ile hiç alakası yok. ben de doğumdan sonra yaptırdım, çok basit bir işlem. mutlaka doktora görünün. en kötüsünü aklınıza getirmeyin hemen ama mantar gibi bir problem varsa da hemen önlem almak lazım. acil şifalar diliyorum.

aynı sorun bende de var.doğum yapalı 4 ay oldu.akıntım var ve çok kötü kokuyor.birde idrarımı kaçırıyorum.korkmaya başladım artık.

kızlar cok sagolun dün gittim dktora..
tahmin ettigim sey cıktı yani mantar..
ilac tedavisi görüyorum..
insallah o icim ölmüs kokusndan tamamen kurtulurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…