YARDIM lütfen yarın custom lasik lazer ameliyatı oluyorum...

darknessquenCh1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
42
0
86
Kocaeli
Merhaba 15 gün önce kontrollerimi Çağın göz hastanesinde yaptırdım . Sorun olmadığını ameliyat için uygun olduğumu söylediler. Bende yarın için randevu aldım . Başta korkmuyordum ancak şuan nerdeyse vazgeçicem .. videolardaki o kesme ve göz e yaptıkları müdahale beni çok korkuttu. 2 yıl lens kullandım bundan öncesi . yaptıranlar varsa bu anlamda nasıl geçtiğini söylerlerse inanılmaz mutlu olucam

bende cumartesi kocaeli dünyagöze gidicem muayene olmak için uygun olursa operasyon olucam..sendende operasyon sonrası yorum bekliyorum muhakkak...

bende cumartesi kocaeli dünyagöze gidicem muayene olmak için uygun olursa operasyon olucam..sendende operasyon sonrası yorum bekliyorum muhakkak...

tmm canım atarım inş. yarın öğlenden sonra olucam doktorum çok yardımcı oldu şimdilik sakinleştirici de vericek inş güzel geçer . sana da güzel şeyler söylerim

eveeeett ameliyattan çıkalı nerdeyse 5bucuk saat oldu . çok korkarak girdim . Sakinleştirici verdiler ancak hiç bir işe yaramadı ben hala titreyerek girdim . Neyse ameliyat sırasında dayanılmıycak bi durum yoktu acı zaten yoktu .Damlalar tamamen uyuşturdu. kesme işlemi sırasında iki gözümde de bir batma hissettim o çok rahatsız etti ,sonrasında ışık 25 sn kadar süreyle gözüme tuttu. sonrasında yıkadı ve bitti . Aynısını diğer gözdede oldu tabiki. Sonra çıktım.Doktor son bi kontrol yaptı ilaç yazdı yarım saat sonra çıktım. Gayet net görüyordum yazıları okuyabılıyordum sadece biraz bulanıklık vardı.KEndim yürüyerek çıktım yani . Eve geldikten bi saat sonra sancılar başladı sürekli batma ve yaşarma vardı uyuyamadım çok rahatsız oldum. Bikaç saat zor geçti ama şuanda gayet rahatım görüyorum batmalar ve sancılar kesildi . GÖzümde kızarıklık ve kanlanmalar mevcut ama bunlar normal şuan halime şükrediyorum . şimdilik anlatabilceklerim bu kadar yarın sabahtan kontrolum var inşallah herşey olumludur...

çok geçmiş olsun canım..sevindim senin adına..darısı başıma bakalım..merak ettim ne kadara yaptırdın?

ben henüz bilmiyorum kim yapıcak..yarın muayenede belli olur..bende kampanyasından yararlanıcam sanıyorum 400 euro..bakalım hayırlısı artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…