• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Lütfen Nolur Arkadaşıma Bağlıyım

wolf66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
26
0
36
Ankara
ben 18 yaşında bi kızım lise sondayım..benim yaklaşık 3 senedir aynı sınıfta olduğum çok yakın bi kız arkadaşım var onunla çok yakınız yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez çok güzel vakit geçiririz eğleniriz..fakat 7 ay küs kaldık ve bu sene tekrar barıştık zaten geçen senelerdede sürekli kavga ediyoduk ve kavga hep benim kıskançlığımdan dolayı çıkıyodu diğer arkadaşlarımda vardı ama buna daha çok bağlandım.sevgilisiyle konuşması beni rahatsız ediyordu çok kıskanıyodum mesajlaşırken falan onunla geç yazınca trip yapıyodum onunla konuşuyo bana yazmıyo bana onun kadar değer vermiyor diye kısaca bunun yüzünden bi ara çok kötü kavga ettik ve 7 ay küs kaldık ve ben küstükten sonra yazın ilk defa biriyle çıktım onunla çıkarken o hiç aklıma bile gelmedi havalara uçuyodum çıktığımı çok seviyodum arkadaşımı unutmuştum yani sonra ilişkim bitti sonra okul açıldı ben dayanamadım ona başkaları yaklaşıyodu buda bana dayanılmaz acılar veriyodu onu benden başkasıyla yakın görmek benim içimi çok acıtıyodu okula gitmek istemiyodum sırf onun yüzünden okuldan eve gelinceye kadarda ağlıyodum dayanamadım barışmak istedim ve barıştık.şuan aramız iyi ama dediğim gibi benim sorunum çok bağlıyım onu çok seviyorum etrafında bi iki tane yakın olduğu kişi var bu beni çok rahatsız ediyor tatillerde mesaj atıyorum cevap vermeyince şüpheleniyorum acaba o kızlamı buluştu beraber takılıyolar benden habersiz diye bu düşünceler beni yiyip bitiriyo.ona öyle bi bağlanmışımki bu hastalıktan başka bişey değil utanıyorum bunu söylemeye ama erkek olmayı onun sevgilisi olmayı hayal ediyorum bazen..ama ben çok korkuyorum böyle olmak istemiyorum ona sarılmayı seviyorum parfümünün kokusunu seviyorum herşeyini çok seviyorum hayatımda kimseyi bu kadar sevmedim herşey onunla güzel ama o kadar sadece ilerisi yok asla cinsel bi yönelimle sevmedim onu o gözle bakmadım sadece keşke erkek olsaydım sevgilim olurdu hiç bırakmazdım dedim o kadar ben eşcinsel olmak istemiyorum düşüncesi bile beni korkutuyo sadece çok seviyorum paylaşmak istemiyorum kıskanıyorum...ben çok çaresizim ne olduğumu bilmiyorum lezbiyen olmak istemiyorum normal bir insan olmak istiyorum ben neyim yardım edin lütfen:(

bağlanma problemi olduğu aşikar canım en iyisi bir hastanenin psikiyatri bölümüne muayene olman.düzelmeyecek bir şey değil,keşke her hastalık böyle olsa:(

iyi bir arkadaş iyi bir dost bulmak o kadar zor ki,insan buluncada böyle bağlanıveriyor işte.lezbiyenlikle bilmemneyle ilgisi hiç yok.bir tanıdığımda vardı böyle birşey.iyi bir dosta arkadaşa o kadar ihtiyacı vardı ki,iyi anlaştığı birini herkesten kıskanırdı.kaybetme korkusu bu.bence zaten normal bi insansın.sadece çok yi anlaştığın arkadaşının başka biriyle daha iyi anlaşıp senden uzaklaşacağından korkuyorsun.yani benim fikrim bu.başka arkadaşlar da edin sadece ona takılıp kalma.

Eşcinsellik insanların olmak "isteyip" de olduğu ya da olmadığı bir şey değildir. Yani bir tercih değil kendiliğinden gelişen bir yönelimdir. Sizin sıkıntınızın cinsel yönelimle ilgili olmaktan çok saplantı haline getirmiş olmanız gibi görünüyor. Ergenlik dönemini henüz tamamlamamış olabilirsiniz, dolayısıyla bu aşırılık bulunduğunuzla dönemle ilgili olabilir. Ama gene de bir psikologla iletişime geçmenizde fayda var.

ben psikoloğa gittim oda bu yaşlarda bunlar olabilir gayet doğal geçici eğer cinsel bi bakış açısı sergilemiyorsan ona karşı bir sorun yok dedi öyle bişey istedin mi hiç dedi bende yok dedim gerçektende kesinlikle cinsel hiçbir arzu uyanmıyor bende sadece çok seviyorum hep yanımda olsun istiyorum paylaşmak istemiyorum keşke erkek olsaydım falan diyorum...ama bide şöyle bişey var ben onun eski sevgilisi var kendimden utanıyorum ama ben onuda seviyorum bunu hiç belli etmedim ama ona karşıda bir sempatim var çünkü onların ilişkilerini çok kıskanırdım çocuğun ona davranışı çok hoşuma giderdi ama kesinlikle içimde yaşadığım birşey bu şuan ayrıldılar ama ben asla çocuğa yaklaşmadım yapmam yapamam zaten dediğim gibi içimde yaşadığım birşey asla yanlış anlaşılmak istemem ama ben çok karmaşık duygular içindeyim

Back