• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Lütfen Kürtaj Sonrası Sağ Tarafta Ağrı

SezzaY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
61
0
36
Ankara
Merhaba, başından bu üzücü olay geçmiş arkadaşlar bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim. Tam 4 ay önce kürtaj oldum. Ilk aydan sonra karnımın sağ tarafında hafif içten bir ağrı hissediyorum sancı gibi, dayanılmaz bir şey değil fakat çok rahatsız edici. Zaman zaman geliyor bu ayde 3-4 gün mesela oluyot 4 aydır.. Kürtaj esnasında da yine sağ tarafımda çekilme hissi hissetmiştim. tüm doktor kontrollerim de hiç sorun yok çok iyisin dedi 2 ayrı doktora gittim. bu ağrının normal oldunu söyleyenler çok fakat yinede huzursuzum. bu tarz birşey yaşayan var mı? varsa nasıl atlattı ? Geçermi ? :( çok mutsuzum aylardır hayatım kabus gibi....lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Buarada Reglim 3 gün sürüyor... günde tam bir ped kadar geliypr, 4. 5. günler kahve rengi akıntı oluyor ve bitiyor..eskiden reglim daha fazla gelirdi şuana nazaran.. birde kahve rengi bu kadar sorun olmazdı..doktor kist kontrolu vs de yaptı hiç bir soru yok bunada normal dedi...ancak 6 aydan 1 seneye kadar toparlanır dedi ...yinede tüm bunlar okadar huzursuzluk vericiki..şimdi uyuyum 1 sene sonra uyanmak istiyorum :43:

arkadaşlar yardım edebilecek hiç mi kimse yok :( yarın doktora tekrardan gideceğim fakat beklemek öldürüyorr .........

arkadaşlar yardım edebilecek hiç mi kimse yok :( yarın doktora tekrardan gideceğim fakat beklemek öldürüyorr .........

canım çok geçmiş olsun bu ciddi bir durum yinede doktora görünmende fayda var.çünkü üzerinden bayağı zaman geçmiş.mutlaka bir nedeni vardır.

Bir de regl öncesi demişsiniz acaba kürtaj sonrası kendinizi üşüttünüz mü? Üşütme sonrası adet dönemleri hep sancılı geçer. Çünkü kadınlar hastalığı en çok soğuktan alır. Kürtaj sonrası kendinize dikkat etmediyseniz bu ihtimalde olabilir. Benim ne hastalığım varsa genelde soğuktan olmuştur.

Bir de regl öncesi demişsiniz acaba kürtaj sonrası kendinizi üşüttünüz mü? Üşütme sonrası adet dönemleri hep sancılı geçer. Çünkü kadınlar hastalığı en çok soğuktan alır. Kürtaj sonrası kendinize dikkat etmediyseniz bu ihtimalde olabilir. Benim ne hastalığım varsa genelde soğuktan olmuştur.

Çokta dikkat ettim aslında, ilk haftada doktora gittim birşey yok iyiyisn dedi..ondan sonra 2. ayda yine doktora gittim..başka birisine..oda çok iyisin maşallah kist felan da yok dedi...fakat bu tuhaf sancı beni huzursuz ediyor...ne olabilir acaba..

Back