Kızlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim evlendiğimizden beri korunmuyoruz doktor kontrolündeyim hsg çekildi kalp şeklinde rahim olduğu ortaya çıktı doktorum onda sorun yok küçük bir operasyonla çözülür ilk olarak kendiliğinden gebe kalmanı ve düşük yapıp yapmıcağını görmemiz lazım dedi ve femara verdi ben 2 ay onu kullandım bu arada eşimin spermiogramı yapıldı ve sonuçları gayet güzel çıktı ama 2 ay sonrasında yine gebelik olmadı daha sonra doktora tekrar gittim ve benden bu defa amh istendi amh değerim 1.75 çıktı (yaşım 30) doktor bu defa işimizi garantiye alıp ilk ameliyat yapalım daha sonra tüp bebek yapalım yaşına göre olması gerekenden biraz düşük kendiliğinden de gebe kalma şansın var ama çok düşük bi şans kalan yumurtaları da dondururuz gibi bişeyler söyledi. Sizce amh değeri yaşıma göre düşük mü ne yapacağım konusunda net karar veremedim 1 aylık kullanabilceğim femara kaldı 1 ay ara verip onu kullansam bi sıkıntısı olur mu acaba? Bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim