Yardim lutfen kafam cok karisik

Aldatılmış birisi olarak ne hissettiginizi cok cok iyi anliyorum. Ve Sizi asla ayiplamiyorum, boyle anlasildiysa ozur dilerim.
Aldatan mahlukatlar sadece aldattiklari kisilerin hayatini mahvetmiyor, aldattigi insanin hayatina sonra girecek kisilerinde hayatini mahvediyor. İste aldatmak bu derece igrenc, aldatan ise bu derece kotudur.
Fakat baskasina rahatsizlik vermemeniz esinize ve arkadasiniza layik gordugunuz dusunceyi degistirmez.
Bunu aşmanizi nacizane tavsiye ederim.
Yani dedigim gibi hicbir sartta ben hakkimda bu sekilde dusunulmesini istemezdim, haberim olmasa dahi istemezdim.
Yasadiklariniz icin tekrar uzuldum. Allah yardimciniz olsun.

Ben sizi üzdüm galiba. Ben de özür dilerim, hakkınızı helal edin lütfen. Yakın arkadaş kavramına öyle önem verirdim ki o yıllarda (bundan 19 sene evvel) arkadaşım sevgilime sarılsa hiç kötü düşünmezdim, aklıma zerre kadar kötülük gelmezdi. Üstelik o arkadaşim sevgilimin bir iki yaş küçük kardeşi ile sevgili olmuştu, kimin aklına gelir ağabeyi ile alakası olacağı. Suçu yine kendimde aradım tabi. Ben sevgilimi nasıl göklere çıkardıysam artık, etrafımdakilerin dikkatini çekmiş. Olan oldu biten bitti elbet. İyi ki böyle bir şey olmuş da hayatımı onunla birlikte geçirmek durumunda kalmamışım çok şükür ancak bana çok ağır geldi, yıllar geçti insanoğlundan her şey beklenilir gözüyle görüyorum ama dediğim gibi sadece içimde yaşıyorum bunu. Kız arkadaşımla sohbet etmek de istediğim bir şeydi. Beni samimiyetsiz sanmayın lütfen. Üstelik eşim de cinsel yönden problemliydi. Cidden her ikisini de toz konduramazdım ama güdüsel olarak önlem aldım kendi aklımca. O eşten boşandım. Size komik bir şey söyleyeyim mi o arkadaşım boşanmamın ardından eski eşimin telefon numarasını istedi. Ne yapacaksın bitmiş gitmiş bir şey dedim hiççç belki lazım olur gibi bir şey söyledi. Benim şüpheler mi devrede, insanoğlu çiğ süt mü emmiş bilemedim. :)

Bu aldatmanın Yarısındsn fazlası adam resmen eve gelen misafire göz dikmiş .

Peki siz neden hala o arkadaşınızla görüşmeye devam ettiniz ki sizden eski eşinizin telini isteyebiliyor

Ayrıl.

Peki siz neden hala o arkadaşınızla görüşmeye devam ettiniz ki sizden eski eşinizin telini isteyebiliyor
Benden eski eşimin telefon numarasını isteyen evliyken evimde ağırladığım bayan. Aldatılmamla ilgisi olan bayan değil, onunla görüşmeyi o zamandan kesmiştim zaten.

Yazdignizin hic bir kelimesi inandirici gelmedi. Ama hadi diyelim dogru, .....
he canim he, seni acayip seviyor ve her sey senin sucun ve o tuhaf yabanci kadinlarin.

Rica ederim efendim, helal olsun, asil siz helal edin.
Yani bu tür insanlar konusunda ise cehennemede adam lazim demekten baska ne denirki...
Arkadasinizin eski esinizin numarasini istemesi ise ayri bir gariplik olmus :))
Allah gonlunuze gore hayirlisi ile versin...

Senin evine gelene bunu yapan sokakta ne yapar Allah bilir hiç mi korkmamış çekinmemiş güven işi şakaya gelmez umarım düzelir aranız çok kolay affedilecek bir şey değil

Butun kibarligimi bozarak OHA demek istiyorum çok guzel bayan...

Yarin bekar bacinda evine gelse kocan taciz edecek demekki e evde boyleyse disarda nasildir kim bilir

Kocan potansiyel bir sapik sen inanmak istemesende kiyafeti acik olana boyle cirkinlikler yapiyor demekki kendini tutamiyor ya sonuçta o bi erkek guzel bayan

bende güvende olmasi gereken misafire...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…