• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen evde testtttttttttttttttt

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
herkese merhabalar.................

kızlar bilyorsunuz benim tedavim yarıda kesilmişti 2 yumoş oluştu diye. bizde evde devam etmiştik.9 temmuzda adet görmem gerekiyordu görmedim. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı.adetim geçeli 6 gün oldu biraz daha bekleyip öyle test yapayım dedim.

az önce dayanamadım yaptım negatif çıktı. kafayı yiyeceğim. şuan hiç adet belirtim yok.
kızlar ne olur yardım edin akıl verin bana.
bu testler ne kadar güvenlidir. birde üstüne yazmışlar eğer negatif çıkıp adet görmediyseniz yarın tekrar yapın

arkadaşlar böyle olan varmı ne yapayım yarın kandamı baktırayım allahım yardım et ......
sanki hamileyim gibi geliyor bana testen sonra hiç umudum kalmadı sanki
LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNNN

canım bence evdekilerle hic ugrasma gidip direk kan tahliline baktir. insallah guzel haber verirsin.

kızlar saten diyordum yarın doğum günüm yarın yaptırayım birden aklıma geldi yaptım.sizce yanlış çıkma olasılığı varmı ....iyice korkmaya başladım.......yarına kadar ne yaparım bilemiyorum.....
sanki kendimi hamile gibi hssediyorum.......
allahım ne olursun hayallerimi boşa çıkarma güzel haberler almayı nasip et.. aminnnnnnnnnnn

kızlar saten diyordum yarın doğum günüm yarın yaptırayım birden aklıma geldi yaptım.sizce yanlış çıkma olasılığı varmı ....iyice korkmaya başladım.......yarına kadar ne yaparım bilemiyorum.....
sanki kendimi hamile gibi hssediyorum.......
allahım ne olursun hayallerimi boşa çıkarma güzel haberler almayı nasip et.. aminnnnnnnnnnn

Rabbim sana en güzel hediyeyi versin inşallah.
Ben henüz hamile kalamadığım için sana test yanlışmıdır değil midir söyleyemeyeceğim.
Çok istiyorsun ve heyecanlısın biliyorum..Ama dediğimiz gibi en garantisi kan testi...
İnşallah hediyen göbeğindedir şimdi:CüvCüv:

Bencede yarın ilk iş kan tahlili yaptır. Hamileysen eğer kesin çıkar ve Rabbimin sana en güzel hediyesi olur. Şimdiden nice mutlu yıllara arkadaşım. Hayallerin gerçeğe dönüşür inşallah

canım tedavıde kullandıgın ilaçların etkısıyle gecıkmış olabılır .. en ıyısı kan testı .. inşallah hamılesındır ..inşallah ..

cans tüp bebek tedavin negatif sonuçlandıgında çok üzülmüştüm.kendiliginden hamile kalmışsın nasıl sevindim anlatamam.tebrik ederimmmm.darısı başıma

bulut canım kan testi yaptır.idrar testinin çıkma zamanı kişiden kişiye degişiyo

canım inşallah hamilesindir testlerde yanılma azda olsa oluyor en iyisi kan testidir a.s.a.s.

sen ve seningibi bebek için yanıp tutuşan arkadaşlar beni çok etkiliyor allah hepinizin yardımcısı olsun allah hepinizi fazla bekletmeden evlat sahibi etsin inşallah :1hug:

canım allah gönlündekini verir inşallah, hiçbirşey imkansız değil. yarın bir kan tahlili yaptır bakalım için rahat eder....

canım idrar testine güvenme benim hamileliğim idrarda çıkmadı kan testi yaptır.inşallah hamilesindir

canım benim yumurtaların oluştuğu için ve senle oldukları için tabiki hamile olma ihtimalin var tatlım
ama sana sunu sölicem kullandığımız hormonlar ilaçalar bu etkileri malesef yapıyor benimde ayın 11 gibi olmam gerekiyordu ama olmadım bende 13 unde ilaçlrı kestim sonucum negatif çıkınca
hemşire bana ilaçları kestikten1 hafta içinde hastalnırsınız az yada çok gelmesi sizi korkutmasın dediler

canım tedavıde kullandıgın ilaçların etkısıyle gecıkmış olabılır .. en ıyısı kan testı .. inşallah hamılesındır ..inşallah ..

canım sen ne kadar süre sonra gebe kaldın.biraz anlatırmısın. birde ben fazla ilaç kullanmadım acaba diyorum yumoşlarım geç çatladıda ondanmı belli olmadı

canım idrar testine güvenme benim hamileliğim idrarda çıkmadı kan testi yaptır.inşallah hamilesindir

sen kaç gün sonra yapmıştın evde test sonra nezaman yaptırdın kan tahlilini

kızlar birde 12 gün önce az lekelenme olmuştu dedimya tutunma kanaması diye düşünmüştüm.

kendi kendime diyorum eğer gebelik olmasaydı okanama devam ederdi etmedi

ne yapacam bilmiyorum yarın inşallah en güzel doğum günü hediyesini alırım yarın doğum günüm

bulutcum ben evde yapılan testlere çok güvenmiyorum. kanda yaptırsan kesin sonuç alırsın bence. çok pahalıda değil. ben 17 tlye yaptırdım özel hastanede. adetin bayağı geçmiş aslında.daha öncede böyle gecikirmiydi adetin. inşallah hamilesindir canım. kan testi yaptır bence vakit kaybetme. yoksa bile içinde şüphe kalmaz . yoksada üzülme canım. mevlam dualarımızı kabul eder inşallah.

yok canım parası konu değil o kadar paralar ödedikki sen bilirsin tüp bebek tedavisinde.

ablacığım sebepsiz infertilite bizimki. birde hiç böyle gecikme olmazdı sadece 1, 2 gün erken olurdu. ilk defa başıma geliyor......

yarın yaptırıp inşallah rabbimden en güzel hediyemi alacağım bebişimin haberini bana vererek....

dualarınıza ihtiyacım var çok çok dua edin bana........

yok canım parası konu değil o kadar paralar ödedikki sen bilirsin tüp bebek tedavisinde.

ablacığım sebepsiz infertilite bizimki. birde hiç böyle gecikme olmazdı sadece 1, 2 gün erken olurdu. ilk defa başıma geliyor......

yarın yaptırıp inşallah rabbimden en güzel hediyemi alacağım bebişimin haberini bana vererek....

dualarınıza ihtiyacım var çok çok dua edin bana........

dualarımız bütün arkadaşlar için canım. yarın seni burda bekleyeceğim allah nasip ederse. inşallah güzel haberler vereceksin sende bize.

ınşallah hamilesindir canım tüm içtenliğimle söylüyorum.Bu mübarek günler hürmetine rabbim sana ve isteyen herkese versin inş.bebişleri...

Back