• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yardım lütfeeeeeen :)

İsim konusunda yardııımm lütfeen ;)

• Miray Ayza

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .

ECEcanN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
2.399
3.132
83
33
Merhaba,
Kızlar lütfen isim konusunda yardımcı olurmusunuz ?
Çok kararsızım.Bir isim daha ağır basıyor ama sizlerin kararı ile net cevap bulabilirim.
Bir tanesi eşimin diğeri benim tercihim.Ama ikisinde de aklım kaldı.Kesin karara varamıyorum.
:KK200::KK200::KK200:
Ankete katılırmısınız ? :dua::dua::dua: :anneadayı:

Merhaba,
Çok kararsızım.Bir isim daha ağır basıyor ama sizlerin kararı ile net cevap bulabilirim.
Bir tanesi eşimin diğeri benim tercihim.Ama ikisinde de aklım kaldı.Kesin karara varamıyorum.
Kullandm cnm ama miray da erva da guzel isim beraber nasl oldu bilemiyrm ama ikisinden o guzel geldi. Kuzenmn bebeginin adi elif miray. Daha kolay soylenisi

Kullandm cnm ama miray da erva da guzel isim beraber nasl oldu bilemiyrm ama ikisinden o guzel geldi. Kuzenmn bebeginin adi elif miray. Daha kolay soylenisi
Sessiz harfle bitip (Y) sesli ile başlaması (E) açısından mı zor oluyor söylenmesi acaba cnm.Ben mirayerva tek isimmiş gibi direkt söylerim diye de düşündüm. Erva Miray olması daha mı iyi diyorsun yani :KK200: Elif Miraydan yola çıkaracak :nazar:

Merhaba,
Oyumu kullandım şekerim :KK49:

Sessiz harfle bitip (Y) sesli ile başlaması (E) açısından mı zor oluyor söylenmesi acaba cnm.Ben mirayerva tek isimmiş gibi direkt söylerim diye de düşündüm. Erva Miray olması daha mı iyi diyorsun yani :KK200: Elif Miraydan yola çıkaracak :nazar:
Elif soylemesi basit ya sanki zorlama olmuo. Ama erva ve miray yanyana cok mu zorlama oluo acaba.

Bende kullandm canm .erva efendimizin halasinin adiydi sanirim.iki isimde tek tek cok naif birlikte soyleyincede guzel :KK200:

Bende kullandm canm .erva efendimizin halasinin adiydi sanirim.iki isimde tek tek cok naif birlikte soyleyincede guzel :KK200:
Evet aynen anlamı doğru cnm benm. Miray ay yüzlü temiz kız, parlayan demek.
Ervada Hz.Muhammet (S.A.V.) efendimiizn halasının adı. Çok sağol :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X