- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oyu kullandım lakin mirayın yanına ne olsa söylenmicek bence. Mirayntek başına pek güzel![]()
Kullandm cnm ama miray da erva da guzel isim beraber nasl oldu bilemiyrm ama ikisinden o guzel geldi. Kuzenmn bebeginin adi elif miray. Daha kolay soylenisiMerhaba,
Kızlar lütfen isim konusunda yardımcı olurmusunuz ?
Çok kararsızım.Bir isim daha ağır basıyor ama sizlerin kararı ile net cevap bulabilirim.
Bir tanesi eşimin diğeri benim tercihim.Ama ikisinde de aklım kaldı.Kesin karara varamıyorum.
![]()
Ankete katılırmısınız ?![]()
![]()
Sessiz harfle bitip (Y) sesli ile başlaması (E) açısından mı zor oluyor söylenmesi acaba cnm.Ben mirayerva tek isimmiş gibi direkt söylerim diye de düşündüm. Erva Miray olması daha mı iyi diyorsun yaniKullandm cnm ama miray da erva da guzel isim beraber nasl oldu bilemiyrm ama ikisinden o guzel geldi. Kuzenmn bebeginin adi elif miray. Daha kolay soylenisi
Oyumu kullandım şekerimMerhaba,
Kızlar lütfen isim konusunda yardımcı olurmusunuz ?
Çok kararsızım.Bir isim daha ağır basıyor ama sizlerin kararı ile net cevap bulabilirim.
Bir tanesi eşimin diğeri benim tercihim.Ama ikisinde de aklım kaldı.Kesin karara varamıyorum.
![]()
Ankete katılırmısınız ?![]()
![]()
Sağol canısıOyumu kullandım şekerim![]()
Elif soylemesi basit ya sanki zorlama olmuo. Ama erva ve miray yanyana cok mu zorlama oluo acaba.Sessiz harfle bitip (Y) sesli ile başlaması (E) açısından mı zor oluyor söylenmesi acaba cnm.Ben mirayerva tek isimmiş gibi direkt söylerim diye de düşündüm. Erva Miray olması daha mı iyi diyorsun yaniElif Miraydan yola çıkaracak
![]()
hmmmmElif soylemesi basit ya sanki zorlama olmuo. Ama erva ve miray yanyana cok mu zorlama oluo acaba.
Evet aynen anlamı doğru cnm benm. Miray ay yüzlü temiz kız, parlayan demek.Bende kullandm canm .erva efendimizin halasinin adiydi sanirim.iki isimde tek tek cok naif birlikte soyleyincede guzel![]()