• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lülfen..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
slm kızlar... malum durumdan dolayı kolonyalar ortada kol gezerken nubuk kumaşlı koltuk takımı ma döküldü ve dökülen yerde biraz renk tonu açıldı sanki... ne yapabilirim bilgisi olan var mı

Eklentiler

• IMG_20200314_201938.webp
    IMG_20200314_201938.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 53
Silmeyin de biraz su dokün uzerine bence. Sonra camı açıp önune koyun.

Ben daha yeni evliyken oturma grubuma misafirin 5 yaşındaki çocuğu çişini yapmişti.

Koltuğu banyoya sokup yıkamıştım. Tekli berjerdi .

Sonra camları açtım. Iyice havalanmasi için. Zaman zaman da fön makinesi ile kuruttum.

Su dökecekseniz dikkat edin. Içi nemli kalmasın kesinlimle

offfff bu dertle nasıl yasayacaksınız gecmıs olsun çok gecmıs olsun.... lütfen olumlu düsünmeye çalışın bağısıklıgınızı yüksek tutun....

pardon koltuğa kolonya dökülmüş hasta oldunuz sandım o daha kötü zira doğru

offfff bu dertle nasıl yasayacaksınız gecmıs olsun çok gecmıs olsun.... lütfen olumlu düsünmeye çalışın bağısıklıgınızı yüksek tutun....

pardon koltuğa kolonya dökülmüş hasta oldunuz sandım o daha kötü zira doğru
bu da Bi dert.. ben de başka ne dertler var Bi bilsen.... ama halihazırda yeni bu olduğu için buna taktım..

slm kızlar... malum durumdan dolayı kolonyalar ortada kol gezerken nubuk kumaşlı koltuk takımı ma döküldü ve dökülen yerde biraz renk tonu açıldı sanki... ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Ben de dün arabanın bej rengi deri koltuğuna doktum renk açıldı.leke kaldı.esim çok kırıcı davrandı😒

Back
X