- Konu Sahibi zeynep_tuana
-
en basitinden kardesime desemki bana bi bardak su ver oda kendin al dese bile aglayabiliyorum. geriliyorum. titreme oluyor. kendimi toparliyamiyorum
En basitinden demissin cümlenin basinda, ama varsa böyle bi olay, bu basit degil cok ciddi, yukarida verilen tavsiyelerede katiliyorum ama bir uzmandan yardim almayida önerebilirim.
ders alabilecegin kitaplar oku, örnegin yasanmis hikayeler
veya birseyler ögrenip uygulamak istersen psikoloji kitaplari oku kendini gelistirme vs. kitaplari okuyabilirsin
Inancin nasil bilmiyorum ama inaniyorsan dini kitaplar okuyabilirsin, beni cok rahatlatir genelde, yasama sebebini anlarsan eger bunalmalarin gecer, ailenin degerini bilirsen, kendinden daha kötü durumdaki insanlari düsünüp sükredersen, ne bileyim insanlara edebilecegin en ufak bi yardim bile huzur verebilir sana bi ise yaradigini hissettirir.
Bilmiyorum belki yapiyorsundur hayir, ama eger yapmiyorsan ve madem durumun cok iyi bilgisayarinda arama motorunda bile bulabilirsin yardima muhtac bir cocuk.
Bu okula gönderme kampanyalari olabilir örnegin, aylik az bi miktarla bi cocuk okutabilirsin örnegin=)
Allah saglik versin basta, Annen sag Allaha sükür daha güzel ne olabilir diye düsün.. basit seylerden mutlu olmasini ögren bence
evet biseyin fazlasi insani biktiriyormus demekki. beni mutlu edecek baska birsey ariyorum.
sonra kendimi yetersiz basarisiz görmeye basladim.
neden baska insanlarin hicbirseyleri yokken mutlu olabiliyorda ben elimde bir cok imkan olmasina ragmen bu mutlulugu yasamayi bir türlü beceremiyorum diye.
ayrica hepinize tesk ediyorum yorumlariniz icin canim
evet hepinizinde dedigi gibi yardima muhtac cocuklara yardim etmek en rahatlatici yöntem olmasi gerek.
ama iste burda yurtdisinda türkiyedeki gibi degil herkesin durumu asagi yukari esit öyle asiri zor durumda olan kimse yok. ...yoksa benmi göremiyorum.
ama türkiyede ne kadar cok insanin hangi zor sartlarda yasam mücadelesi verdigini biliyorum. benim onlara ulasmam gerek. faydam dokunacaksa kendi insaima dokunsun.
Çok basit.Mutlu olmayı bilmiyorsun.Mutlu olmak da,öğrenebilir bir şey.Sana Osho'nun kitaplarını önerebilirim.Onları oku.Özellikle Ego kitabını.
Bir zamanlar bende senin durumundayım.Bir uzmana gittim.Bana ne sıkıntın var dediğinde hiç bir şey diyordum.Ama aynen senin gibi ağlama krizlerine giriyor ve dünyaları önüme serseler mutlu olmayacak gibi hissediyordum kendimi.Doktor geçmişte yaşananların birikimi dedi Gizli depresyon teşhisi koydu.Doktorum ve en önemlisi hayata bakış açımı değiştirerek bu durumdan kurtuldum.İlk önce kendine yetebilmeyi öğren, kendi kendinle mutlu olmayı.Çıkıp tek başına dolaşsan bile bundan zevk al.Kitap oku bak bu çok iyi gelicek.Ne bilim cinema'ya git.
Bunlarda iyi gelmedi mi.Bir temiz kağıt al eline hayatta mutlu olucağın şeyleri yaz,mutsuzluklarını sonra.Kendi kendine soru sor ve cevapla hatta bunları yaparken çeliş kendinle.BELKİ kendine bile itiraf edemediğin bir sorunun vardır.Dürüst ol ve seni mutsuz eden sorunu bul.Bu da çok iyi gelicektir.
ben ne yaptım bılıyo musun? hep sahıp oldugum seylere sarıldım.. ben sevgılımı ccok sevıyorum cok guvenıyorum ona sanırım sende boylesın bu sıkıntılarını onunla paylas ben paylastıkca yukumu atıyodum o yardım edemese de onun destegını hıssetmek en buyuk seydı benım ıcın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?